skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Clensky poplatek :)
-> petr s: A kdyz napisu, posles mi neco? 

-> David29: musíš napsat číslo konta
A mě nikdo nic nepošle? 

V pátek poslána platba
-> U-Geen: také mám už zaplaceno, tak to zkoukni prosím
-> U-Geen: Taky dekuju. 

-> Vojťas: nestihaaaam... tenhle tejden
-> U-Geen: kdypak se sefe dostanes k nejblizsi kontrole prispevku
kujů

-> petr s: takže to s tym jednorazovym prispevkom a trvalymi vyhodami už funguje ?
-> petr s: som nejako prehliadol pane, dik

-> rolls: -> petr s 28.06.09 19:16:27:
kolko orjo je vlastne teraz ten poplatok?
mi nejako expiroval prispevok na chod a som to nejako nezaregistroval

mi nejako expiroval prispevok na chod a som to nejako nezaregistroval
-> petr s: DĚKUJU to stačí 

-> Jirik grilovaný: to samozrejme muze, o tom princip prispevku na chod (neplest s placenym clenstvim), neni
-> Jirik grilovaný: Leda tak na 5 nicků, když nemáš zaplaceno
Když by byl člověk prase. Tak si udělá třeba pět karet na jedno auto a z jedné odkaz do druhé. 

v pondělí odeslána platba, kdy budu aktivní pane vedoucí
Tak dneska konečně posláno:o)
-> U-Geen: přpojuji se, taky jsem posílal tak to prosim zkoukni
taky mi minulý týden odešla další platba, takžeaž se k tomu dostaneš tak na to koukni 

-> U-Geen: Evžene, pokud můžu poprosit o aktivaci účtu, až budeš mít chvilku, nespěchám. Platba by měla být tak cca 2 týdny odeslána. Díky.
-> doly120-ten třetí:o): nejspis zmenime ty platby, takze nemusis
Tak sem dneska zjistil že mi včera vypršela platnost...
Nějak sem se nedíval kdy to končí a zapoměl sem na to:( No nic:) Musím zaplatit znova:)
Nějak sem se nedíval kdy to končí a zapoměl sem na to:( No nic:) Musím zaplatit znova:)

Hlasím, že jsem dnes zaplatil 

-> Gemini: pisni kukovi nevim jak je aktivni a jesi se mu do toho chce :-)
este sa to da platit cez niekoho na SK alebo mam ist kvoli tomu na postu do Stareho Hrozenkova ? uz mi to vyprsalo.....a treba pridat nove fotky 

-> Syny: však já nic neříkám!!!! mě je to buřt, ale pořád sem se nedozvěděl jestli ty karty aut zůstanou

-> Turda: Sak sranda musi bejt ne 

-> Syny: -> Pavel P..: -> U-Geen: -> Tampajs: Nikdy ste se nespletli???
-> Pavel P..: -> U-Geen:

-> Turda: ID karta je jen jedna ale myslíš asi kartu aut že?

-> Syny: no nemám, ale tak proč si je neudělat, pokud se nesmažou
, nee tak já klidně ještě za čas těch 250,- zas edám, nebo kolik to bylo.....ale ještě jednu si asi udělám!! kartu 

-> Syny: ty ne? :-) micinka1, micinka2... :-)
-> Syny: nikdy nevíš kdy se budou hodit

-> Turda: Ty mas 5 idkaret?

ještě jedna otázečka, smažou se i ID karty??? to snad taky zůstává nee??? jako kdybych si jich udělal třeba 5, tak jestli mě zas nespadnou na tu jednu

Čoveče ono se našlo docela dost poplatníků:D Určitě víc jak za ČT

-> Labros: jo taak potom oki

-> Jožynek : já mám reiffku/eBanku už víc než 7 let.
-> Labros: tak si daj NETbanking a mas to z pohodlia domova...

Ježišmarja ono se v dnešní době ještě někomu chce běhat kvůli převodu na účet na poštu??
Mně už to skončilo před drahnou dobou, všiml jsem si že nemůžu nahrávat nový fotky. Ale tím, že se nesmazaly, mě to nenutilo zaplatit další rok :)
-> Matsoft: to se ozval ten pravej.... kterej se slušností pomalu vznáší

-> U-Geen:

-> Matsoft: tak sme neslusnej klub
-> U-Geen: no tak prave jsem se nastval... proste v kazde slusne firme, webu, klubu atd... kde se plati prispevky jsi upozornen, ze ti konci... hlidat si to nemusis. ted zapnu po 4 dnech virt a vidim 250max nectenych prispevku...
PROSIM zkus to udelat tak, aby dochazely maily a vyprseni cca tyden pred.... behem tydne posilam dalsi prispevek.
PROSIM zkus to udelat tak, aby dochazely maily a vyprseni cca tyden pred.... behem tydne posilam dalsi prispevek.
ZDAR CHLAPCI, tak jsem dnes zapatil ten členský poplatek tak jestli to tady sleduje někdo kompetentní tak prosím mrkněte někdy přes týden dík.

-> Pavel P..: mně taky
já si stěžovat nemůžu, co jsem potřeboval to mi poradili....