skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dotaz
Tak nic..už to mám...
Tak ted potřebuju radu... nějak se mi to někam kliklo, a nové komentáře v příspěvcích nemám nahoře, ale dole... takže co ted?
Dík

-> Tuxik: a jak to tedy fubguje?
-> Tuxik: Mnooooo - ja bych si nebyl tak jistej :) Par jedincu myslim ze to hrave zmakne :)
-> Syny: snad ne...
-> aDAm: Fakt? Mno takze tedko se budou ob den zakladat stejny inzeraty ne? 

-> Macko: konečně opatření proti neustále se obnovujícím inzerátum stylem up, posun atd....
-> Syny: jo jo jsme na tom podobne, jen každej v jiný míře :)
-> m8rinek: ale jo, tak pisu dost, ale urcite ne vsude :) Ve foru me treba neuvidis v audiu, u aut sem taky minimalne a tak :) Ale dyt je to fuk 

-> Syny: jo jo jsou tu i úspěšnější spameři (ne že ty by jsi spamer byl ;))
-> m8rinek: zdaleka ne :)
-> Syny: nerikej že ne 

-> m8rinek: co to kecas vole do vsech 

-> Syny: jo jo kor, když ty jsi přispíval do všech, nicméně, tuhle volbu už jsem někde viděl, jen těď vubec nevim kde

Neslo by udelat v tom comboboxu (rozbalovaci nabidka) jak se voli "zobrazit tema kam jsem prispival" taky "zobrazit temata ktere jsem zalozil"? Celkem bych to uvital... 

No ja dam do mojho inzerátu prispevok, ale ked skontrolujem inzeraty tak moj je niekde uuuuplne v zadu, nehodi ho dopredu. Predtym to slo normalne. Teraz ne
příspěvek se hodí normálně do řady.. a celej inzerát se šoupne nahoru, ale musíš si je seřadit ´podle posledního příspěvku´
Preco ked dam prispevok do svojho inzeratu uz sa mi neobjavi ako prvý na zaciatku?? Stalo sa mi to uz niekolko krat, naposled vcera.