skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
virt zlobi
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 22.02.2008 do 04.03.2008, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
ja uz som si zvykolna exploder:(
mě to zas dělá to že když pustím vyrt přez mozilu tak mi funguje v pohode pár minut a pak to proste jen načítá a taky to vždy vyplivne bílý okno. a funhuje to zas a ž po době nečinosti. a na exploleru to je taky takový divný...
-> haso: co sa smejes? mne to smiesne nepripada

-> petr s 27.02.08 22:23:53:

-> petr s: preco by som mal podvadzat? ako to myslis?

-> gabo00000: Podvádíš - protože bys nepřečet co jsem napsal
-> petr s: to by si chcel ze jo?

-> gabo00000: To ti stačí
proste napise ze HOTOVO a nic sa nedeje..biela obrazovka

proste nacitava asi 3 min a potom vypise nejaku blbost... dam sem screen

-> U-Geen: Mě to funguje normálně pro všechno
-> gabo00000: nevim sice pro www ale i tak by to melo jit...
-> U-Geen: ani s www.skoda.virt.cz a ani s www.skoda-virt.cz mi to v mozille nechce otvorit a IE sem tam ide a sem tam nie

-> gabo00000: a co pises do adresy?
to nikto mi nevie poradit? uz mi to maximalne blbne...nijak sa tu enviem dostat iba tak ked mi niekto posle link... co s tym je?

nevie mi nikto pomôct? kde môze byt chyba?
-> Jozynek: Mě taky 

mne to beha v pohode

stale mi to nejde na mozille:(
-> Samantus: pro co?

me taky zlobil, ale co me provider nadiktoval jiny DNS tak uz to maka jak ma :-)

-> petr s:
-> Nwkt: proste ze je tu vela dat..plno prizpevkov..videi..obrazk ov...a kariet aut

-> Nwkt: proste ze je tu vela dat..plno prizpevkov..videi..obrazk ov...a kariet aut
-> gabo00000: Myslíš tento spam?
4. gabo00000 - 19 příspěvků z 22.02.2008
4. gabo00000 - 19 příspěvků z 22.02.2008
-> gabo00000: Jakýho spamu?
-> aceboss:
-> Tuner#2: jj hlavne ked vecer tu je okolo 150 vtedy je to kvalitne mimo..mna skôr sere preco mi to nejde cez mozillu:(
-> Tomik...: rolovatka uz idu..inac aj umna vsetko vpohode
inac cielom tohoto tematu bolo len to ze by som chcel vediet ze spomalenie je tym ze mame slaby server alebo pomale pripojenie k serveru alebo vela spamu? alebo vo co go?

-> Tuner#2: jj hlavne ked vecer tu je okolo 150 vtedy je to kvalitne mimo..mna skôr sere preco mi to nejde cez mozillu:(
-> Tomik...: rolovatka uz idu..inac aj umna vsetko vpohode
inac cielom tohoto tematu bolo len to ze by som chcel vediet ze spomalenie je tym ze mame slaby server alebo pomale pripojenie k serveru alebo vela spamu? alebo vo co go?

-> gabo00000:
Fakt zlobí!!!!!Tak napiš Tuxikovy at mu dá pětadvacet na holou a třeba bude sekat na chvilku dobrotu
!!!

no je to hodne pomale pokud tu tech lidi je hodne..u me load time je radove kolem 1000ms. Kdyz uz se tu dostanu tak je to celkem v pohode,ale kdyz oteviram po prve virt.cz tak to dost dlouho trva nekdy si rikam ..najede nebo ne..:o))
-> gabo00000: Běhá to v pohodě 200 - 400ms akorát, když je tu přes 100 lidí tak je to pomalejší

-> gabo00000: Mě jednu dobu nechodily akorát ty rolovátka nahoře, ale jinak nic... Všechno šlape jak má...
-> Tomik...: hm..mne to od vcera..ci od predvcerajska docela dost zlobi...netusim cim to môze byt lebo som ziadny razantny zakrok v compe nerobil

Asi jo, mě běhá jak zamlada... 

pls vedeli by ste mi tu topisac v com je problem ze ten virt ide tak pomali?...som sa dnes na tuto temu bavyl z profakom praxe ktory ma nastarosti serverskoly ktory ma loadtime radovo v mikrosekundach.
a dalej by som chcel vediet ze ci je chyba umna alebo preco mi virt nevie nacitat na mozille? a aj na IE mi to blbne... je chyba umna?..vdaka:)
a dalej by som chcel vediet ze ci je chyba umna alebo preco mi virt nevie nacitat na mozille? a aj na IE mi to blbne... je chyba umna?..vdaka:)