skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pomaly virt
-> David29: já to vidím vždycky na nabíhání ID karty, jinak ani ne... A to doma nemám kdoví jak rychlý net, skoro 4 Mbps
-> Ad@m: Dobře..minutu ne...ale když si vemeš jak rychlý to je normálně tak ten rozdíl je velkej....
-> David29: minutu? To snad ne... Je pravda že když je tady přeplněno tak to jede trošku pomaleji ale jako o pár sekund snad... 

-> U-Geen: No tak to pak jo
A jaké jsou teda plány, smím-li se zaptat? -))

-> David29: au. kdo rika ze to nechci zrychlit? ja si jen myslim ze nakup dvou serveru tomu nepomuze, tot vse.
-> U-Geen: Tak když Tux řiká že zrychlit to de, tak nechápu proč TY nechceš aby se to zrychlilo...
-> David29: neptam se te na to jeslti je to pomaly, to vim ze je, ale proc je muj nazor spatny.
-> U-Geen: Večer je to děsný...mraky lidí a moc se to táhne.. kliknu, minutu čekám... a když je to někde, kde je hodně komentářů nebo nedejbože fotek... tak to je pr*eli úplně 

-> David29: duvod
-> U-Geen: To je tvůj názor a špatný 

-> Tuxik: podle me zbytecny.
-> pistaa: Mě to taky nebaví...přímo mě to sere....ale stěžovat si nebudu, sem neplatící.. zatim 

no ;-) az se vybere dost penez (mame ted 9000 cca) tak holt zakoupime jeste jeden server :-) a rozdeli se to - jeden MySQL databaze a druhej vsechno ostatni
-> David29: ja viem i mne sa to v praci stava ...a nebavi ma to cakanie....
-> pistaa: Hm..ted je nás tady 15 a jede to ok...ale sou tady momentky, kdy čekám třeba minutu...přitom vedle v kartě si běžně "surfuju" bez problému....
30 uplne idealne
Treba si pockat

To je 175 lidí a další co nejsou zaregistrovaní
tyvoe a to sme jeste nedavno psali jak sme zahlidli 80 a tak 

zahlídnul jsem i 175 

174 a jeeeeee tooooo sneeeeeek
-> Tuxik: Tak už 169 lidí
-> Majkl: njn :-/ uvidime co se da delat
-> Majkl: jj jak je tu kolem 150ti lidi tak to je konec... Vcera sem zahlid dokonce 152... 

modem na vás

tech 148 lidi to fakt nedava

Aj mne to ide dnes nejak obzvlast pomaly...
PHP'd: 18056ms Loadtime: 1844ms
Alebo ze by to bolo 164 uzivatelmi online?
PHP'd: 18056ms Loadtime: 1844ms
Alebo ze by to bolo 164 uzivatelmi online?
-> David29: mno to se zpomaloval me net, ne vam virt

-> Syny: Takže kdo to tu nejvíc zpomaluje? 

-> U-Geen: Prave ze mi to dela jen nekdy... Ted to treba lita v pohode... Jak sem hazel ty odkazy z youtube sem na virt, tak to byla hruza...
-> Syny: mohlo by, loadtime je cas javascriptu cili nacteni stranky, ne vygenerovani... takze pokud to dela pokazdy, tak je to jasny :)
Loadtime: 230ms 

to ja ale zajimavy ze me to dela pokazdy kdyz mam nainstalovanej firawall
Nemuze to bejt tim ze mam sdileny pripojeni k netu? Respektive ja sem ten prizivnik?

PHP'd: 146msLoadtime: 562ms
-> Syny: jo je Loadtime: 281ms
Nasel sem vhodne tema
Je chyba u me? Loadtime: 72218ms

Je chyba u me? Loadtime: 72218ms
nezda sa vam ze dnes ide virt nejak pomaly? (mojim netom to neni, kludne sa mi otvori x inych stranik kym jedna tu)