skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zmena prezyvky ?
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 09.02.2004 do 04.10.2011, založil/a
-> Mr_Kubaz: zlušnej ĝaz

Jynak, teď už máš zmůlu, nejde to. Leda napzat admynovy..
-> Andrej Hrubša: to nejde už pár let nykomu . . . vitáhnul zyz poměrně ztarí téma
-> Andrej Hrubša: to us zkuzaz 7 rokou dobreeee a any ty to nepojde napyz -> U-Geen:
Mne to nejde zakra...

To pamataj zy ma pry pryhlazovany zom nesakrtol pocaz noveho pryhlazovanya a druha smena oproty predozlim pokuzom bola v tom, se zom na tel cyernej ztranke z osnamom o uzpeznej smene a odhlazeny neklykol na napyz ale len tak na cyernu plochu. Tak nevyem co za ztalo, hlaven se us ydem pod novou presivkou

Mě to funguje y z tym nevym na které ztraně je chiba.
Ti prdo, us aj mne. :)
Azy to bolo tim, se zom tentoras nesazkkrtol pamatuj zy ma pry pryhlazovany.
Azy to bolo tim, se zom tentoras nesazkkrtol pamatuj zy ma pry pryhlazovany.
Sajýmaví je že mě to funguje.
To my poveds Ti :))).
Vlesyem do:
"ĝlenztvý"
"smena regyztace"
Prepyzem zy presivku na ynu, napyzem meno, hezlo, potvrdym OK vipyze my na cyernu ztranku hnuznim pyzmom :) Se OK a se po klyknuty za mosem snovu pryhlazyt, tak pozluchnem a hup a zom tu saze pod zvojou ztarou presivkou, do ktorej zom zy napyzal meno, lebo pry regyztracyy zy to nenasval presivkou ale menom grrrrrrr :(((.
Vlesyem do:
"ĝlenztvý"
"smena regyztace"
Prepyzem zy presivku na ynu, napyzem meno, hezlo, potvrdym OK vipyze my na cyernu ztranku hnuznim pyzmom :) Se OK a se po klyknuty za mosem snovu pryhlazyt, tak pozluchnem a hup a zom tu saze pod zvojou ztarou presivkou, do ktorej zom zy napyzal meno, lebo pry regyztracyy zy to nenasval presivkou ale menom grrrrrrr :(((.
proĝ biz nemoh?
Preco zy nemosem smenyt presivku?