skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Majkl: no místo se by se tam hodilo si
Chyba. Pokud jste přidali téma a poté obnovili stránku, musíte se přidané téma znovu najít ve skupině ( této ).
co to je za cestinu?? nejak nechapu smysl druhe casti :))
co to je za cestinu?? nejak nechapu smysl druhe casti :))
-> U-Geen: coje? tys to < code > vypnul?? to je skoda, libilo se mi to :)
nejde mě založit nové téma ve foru:
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/funx.text.php on line 49
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/funx.text.php:49) in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/forum/add_prispeve k.php on line 110
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/funx.text.php on line 49
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/funx.text.php:49) in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/forum/add_prispeve k.php on line 110
hehe to je prca :)) nemam rad tucnaky

hm tak asi nejde :) jestli je parovy
-> U-Geen: jako
mno i kdyz... s tagem < code > to mozna de?
-> Majkl: a ani to nikdy nepujde.
& n b s p ; v kuse taky nelze, takze kdyz ve foru budu chtit napsat jak se v html pisou urcite tagy budu mit smulu
kdyz chci do prispevku napsat nejaky text napr z html kodu tak se nezobrazi.. napr: & amp ; v kuse je tady
: & atd
: & atd
Když mi někdo pošle soukromou zprávou url odkaz třeba na inzerci, nějak se to nezobrazí...
Kdyz menim text u auta a pak dam "Ukaz jak to bude vypadat", tak to pokazdy prihodi nekolik lomitek ke slovu z uvozovkama \\\"moderni\\\" a nevim proc
Sem jich tam mel asi 20

-> U-Geen: Teď už jo

-> U-Geen:
Už je to funkční, díky, mě se to taky hodilo.
Už je to funkční, díky, mě se to taky hodilo.
-> Nwkt: a teD?
-> U-Geen: Mě ne, objeví se zpráva že to bylo smazaný, ale je tam pořád

-> Syny: me t funguje takze chyba bude nekde jinde.
-> Nepér: me to napise ze je smazano a je tam porad

-> Syny: Mně už to jde.
stale mi nejde mazani soukromich nedoslich zprav - muzete s tim neco udelat?

-> U-Geen: WOE...

-> U-Geen: stezuje, chtela mit BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

-> U-Geen: tak treba tahle funkce nema na funkci vliv
-> Matsoft: a ze si Ovec nestezuje.
-> Matsoft: to mas hodne blby...
-> Tuxik: nemam funkci a povazuji to za BUG

-> Majkl: opraveno, v nastaveni je ted korektni odkaz
-> Nepér: Nápodobně, editace mi jde, ale smazat ne
Nějak mi nefunguje editace a mazání u "Nepřečtené odeslané zprávy"
-> Honza M: jj tučňák na vidličce byl furt.. a když to naběhlo tak to ukazoval chvíli 0 online lidi.

dnes večer to skoro pořád blblo a zobrazoval se tučnák. CElý to bylo nějaký pomalý

skoda-virt.cz/cz/.../6479
9-jupitery-po-go-perle někde tam nemáš uzavřený tučný písmo

je to nejaky divny dnes vecer me nesviti pocet neprectenych zprav..
-> U-Geen: Asi to hodim ze skály
-> Nwkt: tak to aby sis poridil normalni prohlizec, kdyz se opera zacina chovat jako IE :)
FF:
FF:
-> Nwkt: ?
Nějak blbě se zalomil ten odkaz v příspěvku skoda-virt.cz/cz/.../6459
0-servo-na-schade
neviditelne zpravy - po kliknuti na prichozi zpravu je videt a jde precist ale jinak je tex bilej v bilym poli
-> Tuxik: tak to mas celkem nabitej program :)) to ja mam zbaleno vecer behem chvilky, zitra na dopoledne v praci, pak narychlo pro kola kdyz panbuh da, do pneuservisu na rezuti celyho auta a sup na sraz :)) uhliky kup, ja mam malo ale zapomnel jsem je, kdyztak ti nejaky zaplatim kdyby mi dosli..
jian ksem hledal tema jak se tam probiralo kolik ma kdo prispevku sem se nudil no :)
jian ksem hledal tema jak se tam probiralo kolik ma kdo prispevku sem se nudil no :)
-> Majkl: co presne hledas ? najdu ti to rucne
-> Majkl: ja nemam zbaleny a pripraveny jeste vubec nic :-) tabak musim koupit, uhliky tez, musim se zitra dopoledne sbalit a pripravit, dat auto do kupy a jet ho projet aby se mi neposralo kousek od Prahy... a jeste koupit basicku pivicek :)
-> Tuxik: ale aspon tam clovek neco nasel :) no dobre budu ti verit :))
uz mas zbalenou vodnici? :D ja my nakoupili jeste tabak
uz mas zbalenou vodnici? :D ja my nakoupili jeste tabak
-> Majkl: no je vypnuto protoze fungovalo blbe, predelava se vyhledavaci databaze
jak jako Hledani momentalne vypnuto? potrebuju neco najit

když přidám do profilu fotku,je přes to velký logo škoda virt,nešlo by s tím něco udělat?
-> Majkl: ajo