skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
Nahoře v těch rolovacích oknech je to teď podle abecedy, což se mě osobně silně nelíbí - projíždím auta stylek klikání na nečtené a končím u rapidů a fáva vždy mažu, takhle to mám jednou 100vku, podruhé Fávo... a to samé ve fóru. když to jelo po sekcích, tak to bylo lepší.

Nepodbarvujou si mi nový příspěvky
a ani u nich neni obálka

-> Tuxik: A vidim hovno

-> Syny: btw staci mrknout do zdrojaku html a vidis - alert(t); :-)
já bych to komentoval asi tak že je to cele nějaké spuchlé

-> Syny: neres, u-geen ladi :)
jak sou nahore ty cerny ramecky na necteny, tak kdyz na to kliknu jednou tka mi to hodi naky vokno s jednim tlacitkem OK a kdyz na to kliknu po 2. tak uz to chodi

-> U-Geen: u fora jsem neklikl na zrusit nectene a zrusily se.
-> U-Geen: hele asi error - kdyz smazu nectene tak to skoci na stranku s prazdnym autem/tematem/clankem
-> U-Geen: super, nezalamuje se to do dvou radek
opravno :) podminka zobrazeni pouze me nebyla asi koser
-> Matsoft: jj je to dost napytl teraz...

-> U-Geen: -> Tuxik: kam zmizela navigacni lista na nectene?
-> Nwkt: To je správné
No a k dyž jsme u toho hlášení: Zmizela mi obálka u příspěvků, je to normal, nebo nějaké selhání?

-> Ovečka: Tož já rozumim, ale hlásit se to musí

-> Nwkt: njn, páni všemocní pracujou, tak to holt budeme muset vydržet i s nějakýma chybkama

-> Ovečka: Jj, teď to zase hodilo chybu při odeslání

-> Nwkt: mě taky, ale stačilo dát obnovit a zase to funguje

-> U-Geen: Hroutí se to jak domeček z karet
tohle se mi zjevilo místo zprávy:
Zpráva [ zavřít okno ]
Fatal error: Call to undefined function: apptitle() in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/membership/message s.php on line 72

tohle se mi zjevilo místo zprávy:
Zpráva [ zavřít okno ]
Fatal error: Call to undefined function: apptitle() in /home/www/skoda.stable.cz /www/cz/membership/message s.php on line 72
to0
t
-> Gryzly:
-> Gryzly: jj taky mi to nejde

Já vím že Na webu se aktualne pracuje, obcas neco nemusi fungovat :) U-Geen aLE nejdou vkladat zrovna obrázci:
test
test
jo a zapomněl jsem...už to funguje
-> U-Geen: no já si v Firefoxu nahážu do novejch oken příspěvky co mě zajímaj a pak tam nahoře jen kliknu, ať se mi zruší zbytek...je to zvyk
tomas.divoch 09.07.07 18:21:57 napsal:
Taky mi nejdou smazat nectene prispevky.Helpsnad opraveno, netusil jsem ze to nekdo pouziva :) volba nahore v pull downech je nejaka operativnejsi :)
Taky mi nejdou smazat nectene prispevky.Helpsnad opraveno, netusil jsem ze to nekdo pouziva :) volba nahore v pull downech je nejaka operativnejsi :)
-> Matsoft: hmm asi ne ;)
WDC WD800JB-00JJC0
WDC WD800JB-00JJC0
-> Tuxik: copak to je za pekny hdd? jestli je po zarucce, tak si ho prosim zamlouvam

-> Matsoft: ne tohle neni sw zalezitost.. odchazi disk
Jul 9 19:40:01 tuxik kernel: ReiserFS: warning: is_leaf: free space seems wrong: level=1, nr_items=2, free_space=65528 rdkey
Jul 9 19:40:01 tuxik kernel: ReiserFS: hda1: warning: vs-5150: search_by_key: invalid format found in block 2949364. Fsck?
Jul 9 19:40:01 tuxik kernel: ReiserFS: hda1: warning: zam-7001: io error in reiserfs_find_entry
Jul 9 19:40:01 tuxik kernel: ReiserFS: warning: is_leaf: free space seems wrong: level=1, nr_items=2, free_space=65528 rdkey
Jul 9 19:40:01 tuxik kernel: ReiserFS: hda1: warning: vs-5150: search_by_key: invalid format found in block 2949364. Fsck?
Jul 9 19:40:01 tuxik kernel: ReiserFS: hda1: warning: zam-7001: io error in reiserfs_find_entry
-> Tuxik: a copak se deje s HW? neni to spis SW zalezitost? nebo sel HDD opet delat papa?
all: server je tezce v pr*eli chudak, jsem rad ze vubec bezi, takze se omlouvam za vsechny problemy a po vymene za novy (tento tyden) bude vse OK
-> Tuxik: pane vedoucí.... je normální že u tématu který jsem založil já, že když kliknu aby to vložilo nick do příspěvku tak to vloží normálně, ale když třeba kliknu dvakrát rychle tak to vloží nick co řádku pro uzamknutí tématu a potom ho to dává furt do toho řádku i když na to kliknu jednou

Taky mi nejdou smazat nectene prispevky.Help
-> Tykvik: Jo to mi začalo dělat od doby co jsem se odhlásil a přihlásil najedu na forum dám nečtené a šup jsem na hlavní stránce nebo dám zrušit nečtené no a kde jsem no zase na hlavní stránce ale už si z toho nic nedělám a počkám si až to bude oukej
Taky mam jeden Bug... teda spis dva.. nak me nejde tlacitko zrusit nectene ve foru, ani dokonce zobrazit nectene. Vzdycky to skoci zpatky na uvodni stranku s tim ze pocty se vubec nezmenej. A predtim fungovalo nak normalne...
-> Tuxik: Ted jsem to zkusil a nic
-> Tuxik: asi nefungujou ty volby co jsou v diskuznich skupinach. mrknu na to asi zitra
-> Kalibán123: -> milan444: mne jo... zkouseli jste se odhlasit a znovu prihlasit ?
Stejně jak milan444 pls pomoc
nejde mně smazat nečtené příspěvky.
Když jsem v Fóru a dám Zručit nečtené příspěvky nebo je zobrazit, tak mě to hodí na úvodní stránku, zkoušel jsem smazat koláče i to zkusit v IE a dělá mi to to samý...

-> U-Geen: Supr - dik

-> Syny: vymaz si cache please
Ne nemam ale skoro nic mi tu nefunguje...