skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Syny: to je schvalne, tuxik nevedel co tam dat misto ruzovyho slona

stejnej smajl na pozici 1 a 101

-> Nwkt: děkuju
-> Nwkt: Tyyjo - danke

-> myl@s: Dobra otazka
-> Pavel Korbelář: a tu fci aktivuju jak?
-> Syny: jo jinak existuje funkce zobrazit temata do kterych sem prizpival to pouzivam sice to chvilku trvalo nez to zprovoznily:)
-> Syny: taky jsem pro

Chlapi neslo by nak udelat ze tebou zalozene tema v inzerci bude nak barevne odliseno? Dycky mi trva pul dne nez se tam najdu

-> Vojta: Máš rozbitou klávesnici

Mozna uz to tu bylo...nevim
nefunguje mi na skoda.stable.cz ...PageUP, Page Down, Home, End...nereaguje
nefunguje mi na skoda.stable.cz ...PageUP, Page Down, Home, End...nereaguje
bude niekedy fungovat normalne vyhladavanie?
rolls 18.12.06 16:25:06 napsal:
-> Tuxik: rolls 15.12.06 17:39:50 napsal: neviem ci som magor, ale ked som si chcel precitat diskusii k tomu tuningu, tak to bol dost probelm to citat po spiatku, lebo ked som sa preklikal na zaciatok debaty a chcel ist na dalsiu stranu tak ma to hodilo akurat na koniec debaty...som fakt magor alebo by sa to dalo nejako ostrankovat ci nieco take ?
-> Tuxik: rolls 15.12.06 17:39:50 napsal: neviem ci som magor, ale ked som si chcel precitat diskusii k tomu tuningu, tak to bol dost probelm to citat po spiatku, lebo ked som sa preklikal na zaciatok debaty a chcel ist na dalsiu stranu tak ma to hodilo akurat na koniec debaty...som fakt magor alebo by sa to dalo nejako ostrankovat ci nieco take ?
dikes
-> dali: auta -> sprava aut
Ako vložím fotky svojho auta?
-> Gryzly: Klikni pravym na tu rolovací šipku a bude tam Tlačítko přejít

verze 6.0.2900.2180 + cosik ještě a SP2
-> minno: ehmm -> Honza M: schválně jsem si pustil lišku podšitou a je to tam. koukal jsem na to ještě než jsi to psal.
-> Fén: ted nas tu je 10 a online lidi taky 10 takze to funguje

-> Gryzly: Tak používej Firefox. Tam to tlačítko GO je a fakt ti stačí jenom jedna ruka

-> Gryzly: vedle adresniho policka je obvykle cudlik GO pripadne si ho tam muzes dodat :-)
-> Majkl: mám ty wokna česky. ale nějak jsi to nedokončil. vložím tu adresu do pole adresa a pak co pak musí má ruka opustit myš a zmáčknout klávesu Enter nebo pokud máš klávesnici v české verzi tak klávesu "vstoupit". ale kdyby si s tím evža pohrál nebo ty to tam vložil tak celá tato procedura by byla nahrazena jedním kliknutím.
-> Fén: ted nas tu je 10 a online lidi taky 10 takze to funguje

-> Majkl: Já podle toho popisu

-> U-Geen: taky moznost :)
-> Nwkt: ted zrovna jeden mam rozdelanej
-> Nwkt: ted zrovna jeden mam rozdelanej

-> Majkl: imho text oznacis dvojklikem :-)
-> Majkl: Nepíšeš u tý Nokie manuály?

-> Gryzly:
hele ty nemas dvoutlacitkovou mys? oznycis text tim ze kliknes na zacatek odkazu a drzis stisknute tlaciko mysi (leve) tahnes az na konec odkazu se stalestlacenym levym tlacitkem, pote na oznacenem textu kliknes druhym tlacitkem mysi (obvykle prave, pokud nemas mys na leve strane pocitace tudiz jsi levak) a vyberez t takove male nabidky slovo "kopirovat" nebo "copy" pokud vlastnis jako ja windows v anglictine. pote kurzorem mysi najedes v prohlizeci do pole adresa a opet pravym tlacitkem (pokud viz. vyse nemas mys na leve strane pc a tudiz jsi levak) pres male menicko neboli kontextove menu zvolis slovo "vlozit" popripade pokud jsi vlastnik anglickych windows jako ja "paste" snad to chapes a staci jedna ruka

hele ty nemas dvoutlacitkovou mys? oznycis text tim ze kliknes na zacatek odkazu a drzis stisknute tlaciko mysi (leve) tahnes az na konec odkazu se stalestlacenym levym tlacitkem, pote na oznacenem textu kliknes druhym tlacitkem mysi (obvykle prave, pokud nemas mys na leve strane pocitace tudiz jsi levak) a vyberez t takove male nabidky slovo "kopirovat" nebo "copy" pokud vlastnis jako ja windows v anglictine. pote kurzorem mysi najedes v prohlizeci do pole adresa a opet pravym tlacitkem (pokud viz. vyse nemas mys na leve strane pc a tudiz jsi levak) pres male menicko neboli kontextove menu zvolis slovo "vlozit" popripade pokud jsi vlastnik anglickych windows jako ja "paste" snad to chapes a staci jedna ruka

-> Nwkt: taky mam furt hnaty nahoře a sedim k tomu bokem

-> Gryzly: to jsou starosti...

-> Gryzly:
přesně takhle sedim i já
akorát mam na myši dvě tlačítka, jedna na kopírování a druhý na vkládání, takže nohy jsou pořád na radiátoru

Hele když nějakej deratizátor(moderátor) zastaví téma tak at tam vloží jako poslední přípspěvek odkaz nebo at je aktivní ten odkaz dole u duvodu zastavení. když sedím u virtu a 80% ho jen pročítám sedím bokem ke klávesnici a monitoru, nohy mám na radiátoru u okna, a jednou rukou na myši to celý čtu. a když mám ten odkaz který není aktivní vložit do pole adresa tak musím použít i druhou ruku a to znamená že bud ji musím natáhnout přes celý moje tělo, nebo musím sundat nohy z radiátoru a otočit se čelem ke klávesnici. Mám pocit že těmato pohyby hubnu a ubejvá mě ten tuk který pracbně nebírám ted přes vánoce. Tak stím sakra už něco DĚLEJTE !!!
;-)
;-)
nejde logout ....asi je to lozbitý
-> Nwkt: Jako kdyz ho nekdo kop do kuli

-> Syny: to kreslili deti z jedlickova ustavu

-> Majkl: -> Syny: Se vam nelíbí jo

-> Nwkt: Co to mas za smajla

-> Nwkt: ne ten nepotrebuju ty hnusnej smajliku

-> Majkl: A nápis Nokia nechceš

-> Majkl: to snad raději finskou vodku a švédskou trojku u norského fjordu

a ja chci finskou vlajku!!!! je tu svedsko a norsko a finsko nikde
diskriminacia

když už se tady řeší ty smajly, tak chci nahlásil duplicitního smajlíka na čísle 139 a 260 (
,
) to jsou problémy co?

-> U-Geen: Uz mi to jde super dikaz