skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Registrační boom
-> WingArrow: neviděl jsem tvoje příspěvky, nemohu soudit jaké jsou....
-> WingArrow: počet příspěvků není omezený ale v pravidlech je že příspěvky mají mít nějaký význam. Takže jestli třeba neměli...?
edit: cituji pravidlo 10. "Za počty příspěvků nic nevyhrajete, tak je pište tak, aby měly pro ostatní nějakou hodnotu, nepleťte si fora a komentáře s chatem"
edit: cituji pravidlo 10. "Za počty příspěvků nic nevyhrajete, tak je pište tak, aby měly pro ostatní nějakou hodnotu, nepleťte si fora a komentáře s chatem"
-> WingArrow: a čímpa jsem Tě urazil? :D Jdi si stěžovat někam na šaškárnu.
Tohle téma jsem založil, přesně kvuli těmhle čerstvejm registracím jako máš ty, přesto jsou to největší znalci, schopni vyjádřit se k čemukoli, přestože to nemá hlavu ani patu...
Tohle téma jsem založil, přesně kvuli těmhle čerstvejm registracím jako máš ty, přesto jsou to největší znalci, schopni vyjádřit se k čemukoli, přestože to nemá hlavu ani patu...
-> WingArrow: mě? Ty? :D Spíš mi připadá, že očekáváš na nebevzetí :D. Ale kdo to má číst? Za počet příspěvků se tu nic nedává :D.
-> m8rinek: pošli odkaz :-)
-> OndraKrupi: veřejně, když tak čtu něco z jeho perel, tak si myslim, že je padlej na hlavu :D.
-> m8rinek: soukromě nebo veřejně?
Taky dobrej pacient WingArrow, co padaj z něj slušný výměšky trávícího traktu :D.
-> Tomaso435: Rozpolcená osobnost.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jen nechápu smysl jeho počínání. v inzerci shání jetý světla na 120 žehličky i emka a v druhým inzerátu je nabízí... ale to neva
-> Tomaso435: IP sedí a IQ taky.
schoda nebo náhoda ve stejých dílech? co IP? :-D
skoda-virt.cz/cz/.../1654 17-zadni-svetla-na-skodu-1 20?gotopost=3...
skoda-virt.cz/cz/.../1655 91-dily-skoda-levne-1?goto post=3...
skoda-virt.cz/cz/.../1654 17-zadni-svetla-na-skodu-1 20?gotopost=3...
skoda-virt.cz/cz/.../1655 91-dily-skoda-levne-1?goto post=3...
m8rinek 24.09.12 19:09:58 napsal:
Tak tu mám dalšího, nějakej ivan k registrovaný nedávno, mě teď
bezdůvodně upozornil přes SZ, že smrdím :D, kam ten svět spěje? :D me psal ze mam hnusnej smajlik prej, asi to bude nejakej pripad...
Tak tu mám dalšího, nějakej ivan k registrovaný nedávno, mě teď
bezdůvodně upozornil přes SZ, že smrdím :D, kam ten svět spěje? :D me psal ze mam hnusnej smajlik prej, asi to bude nejakej pripad...
Co je? Nelíbí? Škodovky mám rád. Škodovky mám. V Běšinech sem taky byl. A jestli je to kvůli tomu metanovímu tématu, tak to byl takovej rychlokvašnej nápad.
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Neblbni, parta Plzeňáků je tady početně zastoupená, nemůžeš je všechny zase nasrat.

-> palinator: Manas ze z Plzne :-D
-> m8rinek: asi to chce ce umýt :-D pošli mi do sz jeho id bloknu ho
Tak tu mám dalšího, nějakej ivan k registrovaný nedávno, mě teď bezdůvodně upozornil přes SZ, že smrdím :D, kam ten svět spěje? :D
-> m8rinek: Už jsem mu to psal
-> m8rinek 20.09.12 13:52:01: no to by davalo zmysle 

-> MATTESS: dvě písmenka mi v tom nějak nesedí, dal bych tam dvě stejné... :D
-> m8rinek: to bude robot

-> m8rinek: nakej problem nebo vo co jde =)
Koukám novej adept skoda-virt.cz/cz/.../idca
rd.php?login=sv!n...
-> Vojtisek 26.08.12 17:41:14: to uz ajtak zacal
-> Honzaloun: hlavně sem spíš nervy fotky kdejaký škodovky...
-> Vojtisek: blesk!! hned odejdu známej sem dávál inzerát o škodovce tak sem toho hned využil
už otravovat nebudu.
hlavně nezačínejme s hádkou..

Kdopak se nám to vrátil nazpět?
skoda-virt.cz/cz/.../1645 35-fiat-126p-welly?gotopos t=3...
Aspoň tu datumovku si mohl vypnout

skoda-virt.cz/cz/.../1645 35-fiat-126p-welly?gotopos t=3...
Aspoň tu datumovku si mohl vypnout
-> Ceskejparan10: Tobě bych dal ban za to ,,y,,.
-> Ceskejparan10: Všichni chtějte sz, kdyby to chtěl rozhlašovat tak to sem napíše asi rovnou. 

-> suri: aj já chcem SZ kdo to teda je 

Tomaso435 11.08.12 14:44:35 napsal:
→ OndraKrupi: je to stále jeden a te samý
člověk. sz.aj ja chcem sz
→ OndraKrupi: je to stále jeden a te samý
člověk. sz.aj ja chcem sz
-> Tomaso435: je to PEPEPE ten gulaaaaš ale kdo je původně ten guláš?
-> Ceskejparan10: vedle jak ta jedle.....
-> OndraKrupi: je to stále jeden a te samý člověk. sz.
Co sem na koukal na virtu tak mohli by to být tihle jelita : Škodík ,Kubasim, nebo někdo z virtu tady a dělá si jen prdel.

-> Ceskejparan10: nevim, tip mam, ale jestli jsem koukal správně tak opět IP adresa anonymizér. 

-> Tomaso435: -> OndraKrupi: wow on má ban.... a kdo je to v realu??
-> OndraKrupi: dikec

kdo mu dal ban nevim, já ho prodloužil, jinak karta promazána. Schvalně IP adresa 209.141.61.124
mozete mi od toho blba premazat kartu, dakujem pekne
muže se mi přihlásit kdo mu dal ban ?
vim kdo to je v reálu .
vim kdo to je v reálu .
OT : prohližím karty členů kolik to ten PEPEPEPE Má registrací a narazím na uživatle pici vy máte povolené vulgarní ména? zatohle byste dostaly na opel klubu ban
skoda-virt.cz/cz/.../1401
2
E : sice tam chybý Č ale každý vý co tím měl uživatel na mysli.

E : sice tam chybý Č ale každý vý co tím měl uživatel na mysli.
-> Tomaso435: predběh si mě!
ten gulas je furt ten samej clovek jako pepepepe vzdicky se prozradí komenty a tím že má v přezdívce vždicky opakující se písmena IP ban jestly de.
EDIT : já tu nejsem? já myslel že jo

EDIT : já tu nejsem? já myslel že jo
-> m8rinek: kde sa dá prezrieť novo registrovaných?
-> Jirik_Tuňák: prazdniny?
-> Jirik_Tuňák: ako bolo napisane prazdniny a nuda u pc
-> Jirik_Tuňák: řekl bych protože je vyhodili od koupališť
spíš je to prázdninama ne? se nuděj tak je napadne vzít škodovku, ale ono to moc nejede... tak co to "votunit" a hele existuje virt tam napíšu a budu z toho mít ferarri

spíš je to prázdninama ne? se nuděj tak je napadne vzít škodovku, ale ono to moc nejede... tak co to "votunit" a hele existuje virt tam napíšu a budu z toho mít ferarri