-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já mluvím jen o téhle popelnici určitě jsou lepší motory, ale co už. Zase hele celé auto mě stálo desítku a není nikde durch a je to kombík i s koulí což jsem potřeboval. Pravda ta nepojízdnost to teď sráží dolů holt opel je na houby občas (často)
Nechci tu moc rozvíjet OT, ale je to pravda. Z aut co jsem měl je opel ta nejhorší sračka co žere pomalu stejně peněz jako kdysi favorit a navíc momentálně stojí v garáži. A i když stojí tak mi vysává peněženku.
Jediná dobrá věc na tom autě (když to teda funguje) je motor V6
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Dovolil jsem si onomu adminovi říct, že když něco neví tak by měl držet raději pusu než blbě kecat.
Na dotaz jestli se čelisti na ruční brzdě doseřizují tedy jestli je tam samostav tak mi odpověděl, že když to brzdí na sedmém zubu tak mě vyhodí z stk.
Na dotaz jestli se vyplatí připlatit si za svíčky (obyč bosh za 77 nebo ngk za 200) mi odpověděl, že neví a poslal odkaz na hlavní stránku autokelly kde je prý velký výběr a mohu si vybrat co chci.
No nenasralo by tě to? Jako fakt když něco potřebuji zjistit raději se poptám tady než na fórech ostatních značek. Ti odborníci většinou neví nebo poradí max. diagnostiku. A to jsem měl už víc značek.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Myslíš si že ho rodiče pustí k počítači? Když já se chci hádat dneska Jsem už dneska na oplím fóru dostal ban na tejden za uražení superadmina