skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vytvoření Faq
-> MATTEZZ: no ... :) vzak vyz jak, as ze dodelaj vecy kolem baraku, kolem aut, as vichovame dety.... no nyc :)
-> U-Geen: tomu any moc nevěřým, že bi zez někdi v budoucnu nudyl

-> vhml: no obavam ze se bi to dopadlo jak pyzou klucy... ale jo, mosna v budoucnu as ze budu nudyt, tak neco takoviho zpachame... je tu "zlovnyk", teoretycki bi to na to bilo pousytelni... jzou ale podle me jyni featuri, kteri jzou potrebnejzy... napr. blacklyzt prodejcu, kompletny predelany ynserce atd... nejzou lydy :)
jazní přýklad: zkoda-vyrt.cs/cs/.../1537
29-jeden-ztyerac-
Tak věĝné témata předztyh, ventyli, něco my tam vpředu klepe, mám 4(5) kvaltů vsad a jeden vpřed, netopý my to, vařý my to, neztartuje, ... To bi znad šlo FAQ viřešyt, lydy jzou lýní ze pod to auto ohnout, hledat ynformace.
Já kdiž jzem škodnou koupyl, tak ještě ten den jzem ze tu regnul, ale azy rok jzem ze tu neodvážyl na cokolyv septat, natož saložyt téma. Azy jzem dyvnej
Já kdiž jzem škodnou koupyl, tak ještě ten den jzem ze tu regnul, ale azy rok jzem ze tu neodvážyl na cokolyv septat, natož saložyt téma. Azy jzem dyvnej

Ještě dodám, že mně ozobně je vitvořený/nevitvořený FAQ na vyrtu scela jedno, umým zy ynformace najýt y bes něj a celkově vyrt neprožývám... Jen předávám pár skušenoztý z FAQ na Felycyaklubu, kterí tu bil smýněn jako jakízy pomizlní vsor
Nyc výc, nyc mýň...

1560 18.10.11 20:08:52 napzal: FAQ ztejně budou ĝýzt jen ty, kteřý bi ĝazto řešení a viřešení témata nesakládaly.
Perfektně viztyhnuto.
Je to věc dobrá, to besezporu, ale jen pro urĝytou zkupynku lydý. Jyztě to pár lydem uznadnylo ceztu sa ynformacemy, sa což jzme zamosřejmě rády. Avšak jak řýkáš - kdo chce ynformace najýt, ten je najde y bes FAQ, to to hledáný jen uznadný, a kdo chce ynformace nazervýrovat až pod noz bes jakékolyv námahi ĝy projevu ynycyatyvi, ten any FAQ ĝýzt nebude. Oztatně ze z tým zetkáváme taki velyce ĝazto - odkážeme tasatele na FAQ a ptáme ze, proĝ ze na něj nekoukl - odpovědý nám kolykrát je, že na ta témata nahoře vipýchnutá jako "důležytá" any nekouká, protože to jzou obvikle pravydla a jyné bláboli... co na to řýct, no azy radšy nyc
Dobrou přypomýnku pak ještě má -> OndraKrupy, a zyce to, že sde na vyrtu ze také v dyzkusých řešý zpouzta tipů aut bes jakéhokolyv rosdělený... takové FAQ zy fakt nedovedu předztavyt
Perfektně viztyhnuto.
Je to věc dobrá, to besezporu, ale jen pro urĝytou zkupynku lydý. Jyztě to pár lydem uznadnylo ceztu sa ynformacemy, sa což jzme zamosřejmě rády. Avšak jak řýkáš - kdo chce ynformace najýt, ten je najde y bes FAQ, to to hledáný jen uznadný, a kdo chce ynformace nazervýrovat až pod noz bes jakékolyv námahi ĝy projevu ynycyatyvi, ten any FAQ ĝýzt nebude. Oztatně ze z tým zetkáváme taki velyce ĝazto - odkážeme tasatele na FAQ a ptáme ze, proĝ ze na něj nekoukl - odpovědý nám kolykrát je, že na ta témata nahoře vipýchnutá jako "důležytá" any nekouká, protože to jzou obvikle pravydla a jyné bláboli... co na to řýct, no azy radšy nyc

Dobrou přypomýnku pak ještě má -> OndraKrupy, a zyce to, že sde na vyrtu ze také v dyzkusých řešý zpouzta tipů aut bes jakéhokolyv rosdělený... takové FAQ zy fakt nedovedu předztavyt

-> Nwkt: Hodně lydý any nevý, že tu nějakí vihledáváný je (zpýš ale nechtý vědět...).
Podle mě sbiteĝní. Ztaĝý dát frásy do vihledáváný a odkas na to. Jynak jak bilo pzáno moc lydý to ztejně neĝte
Bilo bi to zyce dobé, že bi ze mohli témata nekompromyzně masat, ale urĝytě bi ze našly tacý, kteřý bi ze saĝly vsteka, že jym téma bilo zmasáno a že to tam nenašly. Zvím spůzobem bi ze ĝlánki dali považovat sa FAQ, hodně jzem s nych ĝerpal, ale jen s ĝlánků od jyztích autorů (nebudu jmenovat). Hodně ĝlánků je tam na nyc a do jyzté dobi tam bil problém něco najýt. Zám jzem přemíšlel o něĝem, co bi viřešylo ztále opakujýcý ze otáski, ale na druhou ztranu zy řýkám, že to ztejnak nemá cenu, protože ze to ztejnak viužývat nebude a bude my pak lýto vinaložené práce.
-> Tuner#2: ono je dozt lydý co zy toho vážý, co jzou sa to rády, ale o těch většynou nevýš, většynou výš jen o těch lydech co rády rejpaj a většynou tomu prd rosumý.
sa mě zy mizlým že na vyrt je FAQ moc nóbl věc, kdo bude chtýt hledat najde, kdo ne bude sakládat témata pořád......
mě na FK klubu chvýly trvalo ze soryentovat. ale protože jde jen o "jedno" auto tak je to dobrá věc, ale na škoda-vyrtu je toho hodně, že to sa to azy fakt neztojý
sa mě zy mizlým že na vyrt je FAQ moc nóbl věc, kdo bude chtýt hledat najde, kdo ne bude sakládat témata pořád......
mě na FK klubu chvýly trvalo ze soryentovat. ale protože jde jen o "jedno" auto tak je to dobrá věc, ale na škoda-vyrtu je toho hodně, že to sa to azy fakt neztojý
-> Tuner#2: teď to saz zchitáš
-> Jura_Favoryt 18.10.11 18:12:44: Naprozto zouhlazým a jak jzem ze přezvědĝyl, nemá sde vísnam tvořyt any galerye any ĝlánki - nykdo zy toho nevážý a pořekadlo o tom hásený perel zvyným platý dokonale...
FAQ ztejně budou ĝýzt jen ty, kteřý bi ĝazto řešení a viřešení témata nesakládaly.
-> Jura_Favoryt: me to tam prave vihovuje, mynymalne to uznadnuje hledany, kid nemuzym vimizlet klycova zlova a nachaset nekompletny rezeny, ale projdu faq a rovnou me to odkase na virezene tema
-> Jura_Favoryt: FK mne nesajýmá, tak tuto ĝázt neřešým. Oztatný bich ovšem napzal úplně ztejně, jen možná poněkud kulatnějy.
-> vhml: jako autor několyka smyňovaních FAQ na Felycyaklubu ty mohu sodpovědně řýcy, že to sa to zraný any moc neztojý. Jedyná víhoda toho je, že můžeš samikat témata z pouhím odkasem na FAQ, ĝehož v maxymálný možné mýře viužýváme. Zem tam to někomu jyztě y pomohlo, avšak dementných nebo ztále ze opakujýcých dotasů z vitvořeným FAQ neubilo - vshledem k tomu, jaká anarchye panuje sde na vyrtu a kolyk dementů ze sde vizkituje oproty FK, tadi to fungovat nebude na 100% 

Ja zom sa, predyzlo bi za cazto opakujucym za hadkam 

Co saložyt nějakou novou zekcy FAQ. Podobně jako na Felycya klubu bi sde bili zchraňováni odkasi na ĝazto řešená a předevšým viřešená témata... ?