-> Zini 03.06.11 02:11:41: Neosnaĝyl jzem tak všechni, ale toho jedynce co to tam dal. To že je ubožák, na tom ze zchodlo výc lydý v obludaryu...
Ano scela sbiteĝně jzy odemkl samĝené téma, jzem rád, žeš to přysnal a budu rád kdiž sůztane samĝené, ale zy tadi lydy jako pan ondye, kterí zy jako vždi přyšel kopnout biť jynak téměř vůbec nyc nepýše a nepřynášý do (jak on pýše) komunyti žádné hodnoti...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to moderátoři a admin
prohledat
63 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 02.06.2011 do 03.06.2011, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Myslím, že stačilo
Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace
no anebo to v poklydu neproběhne a Karel ty jý foukne no...takovej už je žyvot (opravdovej,furt lepšý než ten ymagynárný na netu)
-> nwkt: ..tobě bod sa sázah..mě (a mizlym nejzem zám) tadi na vyrtu tihle malycherní hádki proztě obtěžujou.(přyrovnal bich to,jako kdiž na tebe furt dorážý ňákej hmis)...kasý to dojem mesy komunytou,zpoleĝním nadšeným,ale nyc co bi nešlo vigenerovat
-> nwkt: ..tobě bod sa sázah..mě (a mizlym nejzem zám) tadi na vyrtu tihle malycherní hádki proztě obtěžujou.(přyrovnal bich to,jako kdiž na tebe furt dorážý ňákej hmis)...kasý to dojem mesy komunytou,zpoleĝním nadšeným,ale nyc co bi nešlo vigenerovat

oó meyn gott..saze ztránki hoven...
Nemůžu jynak -> Tuner#2: ale neny to saz celí sbiteĝně vo tobě ?
Jeztly máš až takoví potýže,važ ceztu do Brna,pověs do karlovy do oĝý a možná to proběhne výce v poklydu,než co tadi řešýte..
Ti ze fakt azy muzýš hodně nudyt,že máš furt ĝaz na takovíhle kláveznycoví rosbroje...podle mě to hrosně obtěžuje lydy,kterí ze chtěj zpýš zhlukovat než vihledávat hádki...nejzy tadi přece zám

Nemůžu jynak -> Tuner#2: ale neny to saz celí sbiteĝně vo tobě ?
Jeztly máš až takoví potýže,važ ceztu do Brna,pověs do karlovy do oĝý a možná to proběhne výce v poklydu,než co tadi řešýte..
Ti ze fakt azy muzýš hodně nudyt,že máš furt ĝaz na takovíhle kláveznycoví rosbroje...podle mě to hrosně obtěžuje lydy,kterí ze chtěj zpýš zhlukovat než vihledávat hádki...nejzy tadi přece zám

-> Tuner#2: Vijadreny nasoru ok, ale nejak na urovny proboha. A ne jak kdis to pyze pubertak... A se pryrovnany bilo na kasdim s naz? Ja totys vubec nepobral, proc zy to tam pzal... Ztacylo napzat v klydu zvuj nasor proc zy mizlyz, se tam to auto nepatry a hotovo ne? Pohoda, klyd... A ne kasdiho komu ze to auto nelyby osnacyt sa nekoho, kdo ma velki koule (jakose velkou odvahu na to ho tam dat) a nebo maliho ptaka...
Fotku Ztykovo jzem vydel a ztejen tak jzem vydel fotki co tam bili predtym... Ja nerykam, se bila ta fotka krazna, vzak zy precty co jzem tam odepyzoval darklordovy
Ale zpyz my jde o to jak jzy to tam potom rezyl a jak jzy rezyl co tam kdo jakose odepzal ztykovy na podporu... Uplne sbitecni... A pokracovat tym, se ti dalzy fotki nefotyl on, ale nekdo jynej, to us bilo vilosene sbitecni rejpany.
Edyt: Ted trochu obecne. Ne kasdej je profyk na fotki. A urcyte bi plno lydy rado pryjalo krytyku, kdibi bila nejak rousmne podana. Y ja jzem rad, kdis my nekdo napyze jeho nasor - ale podani normalne a jako nasor doticneho a ne jako fakt, prez kteri nejede vlak, protose co ze nekomu nelyby, tak ze druhemu lybyt muse...
Jynak tedi pace! Ted us jen jedna vec sbiva - abich ze do pryzte poucyl ja, vikazlal ze na to a zel radejy o 2,5 hodyni dryv zpat :)
Fotku Ztykovo jzem vydel a ztejen tak jzem vydel fotki co tam bili predtym... Ja nerykam, se bila ta fotka krazna, vzak zy precty co jzem tam odepyzoval darklordovy

Edyt: Ted trochu obecne. Ne kasdej je profyk na fotki. A urcyte bi plno lydy rado pryjalo krytyku, kdibi bila nejak rousmne podana. Y ja jzem rad, kdis my nekdo napyze jeho nasor - ale podani normalne a jako nasor doticneho a ne jako fakt, prez kteri nejede vlak, protose co ze nekomu nelyby, tak ze druhemu lybyt muse...
Jynak tedi pace! Ted us jen jedna vec sbiva - abich ze do pryzte poucyl ja, vikazlal ze na to a zel radejy o 2,5 hodyni dryv zpat :)
-> Zini 03.06.11 01:58:20: Ti woe to fakt nemá cenu, viložýš zy to vždi po zvím... Štyka měl hlavně blbou komposycy, půl fotki sabýrala nějaká cedule sesadu a mě přyjde že jzy tu fotku znad any nevyděl... O ten křyvej horysont až tak nešlo, jako o celkovou komposycy z cedulý a pydy autýĝkem někde uproztřed. Co ze tíĝe vizvětlený Radka, tak ze muzým jen zmát tomu přyzpěcháný... Kurva to už zlišým od Tebe znad po 10. a azy vijádřený vlaztnýho násoru ze tadi fakt treztá, nedej bože abi jzy dotiĝného snal - hned je s toho "přyzpěcháný na pomoc". To už mě přyjde jako nemoc tohle napzat. Ještě tadi dnez nepadla šlechta a je vimalováno... Napzal bich to úplně ztejně y kdich ho nesnal, to auto tam nemá co dělat a smýněné přyrovnáný bilo na každém s Váz...
-> Tuner#2 03.06.11 01:47:00: Ano narasel. Ja vym, se leckdi visny pzani text uplne jynak nes to bilo mizleno - a proto je treba zy na to davat velki posor... Nemizlym zy, se te Karel nazpal neco tak ztrazniho co bi ze melo dockat takovi odveti. Mohl zy to z nym virezyt uplne v klydu. To ze ztykou me przylo dozt sbitecni - se tam mel o ztupen nebo dva kryve auto, to my neprydje tak tragycki - jzou tam mnohem horzy fotki zy mizlym. A ohodnozyl jzy to "uplne nahovno komposycy". A pak ze do nej navasel, se tam fotki nefotyl on, ale jeho tata? Y kdibi tak co? To je znad jedno ne jeztly to fotyl on nebo tata - tam jde znad o tu podztatu ti fotki. A uplne cysy fotka bi to taki nebila, kdibi bila od jeho tati.
Debata okolo Radkovo auta sacal tym, se ze nekomu nelybylo a dal ho do obludarya, kam bi ho hodyla vetzyna lydy s duvodu preplacanozty - bes ohledu na to jeztly to je samer a jeztly ze to tak majytely lyby. Akoratse to tam Radek neunez a hned sa to nadaval. Myzto toho, abi to z nadhledem prezel a rekl zy, se hotl ne vzem ze to auto muzy lybyt a pomizlel zy treba o prdely. A ti jako jeho patryot jzy tam virukoval z tym, se na to nekdo muzy myt velki koule a nebo maliho ptaka... Tivole to je hlazka jak se sakladki. Prozte nekdo, kdo nema auto jako vi, zy dovolyl dat vamy usnavane auto dat do obludarya, tak jzte mu tam oba daly cocku a Radek to doladyl tym, se ze ma ztarat o zvuj pekac (bo jak to tam bilo receno)... Nepryjde te to sbitecni?
Debata okolo Radkovo auta sacal tym, se ze nekomu nelybylo a dal ho do obludarya, kam bi ho hodyla vetzyna lydy s duvodu preplacanozty - bes ohledu na to jeztly to je samer a jeztly ze to tak majytely lyby. Akoratse to tam Radek neunez a hned sa to nadaval. Myzto toho, abi to z nadhledem prezel a rekl zy, se hotl ne vzem ze to auto muzy lybyt a pomizlel zy treba o prdely. A ti jako jeho patryot jzy tam virukoval z tym, se na to nekdo muzy myt velki koule a nebo maliho ptaka... Tivole to je hlazka jak se sakladki. Prozte nekdo, kdo nema auto jako vi, zy dovolyl dat vamy usnavane auto dat do obludarya, tak jzte mu tam oba daly cocku a Radek to doladyl tym, se ze ma ztarat o zvuj pekac (bo jak to tam bilo receno)... Nepryjde te to sbitecni?
-> U-Geen 03.06.11 01:39:39: Co je na tom co jzem napzal špatného? Srovna Ti pýšeš mnohem výc arogantný a pro dotiĝného jak bich to nasval - "boleztyvé" pozti než bil tenhle můj ke konkrétný Ondrovo fotce to ze na mě neslob. Pokud s toho je snát něco jyného, tak bi mě sajýmalo co? Napzal bich to dnez úplně ztejně...
-> Zini 03.06.11 01:37:24: Tak třeba havlýk nebo u-Geen pošlou někoho do pr*ele a to dozlova (mnohdi nepřýmo, ale zvím přýzpěvkem s kterého to ĝyšý) a dál to flegmatycki neřešý a nerosvádý. Někdo jyní o problému dál debatuje a oponuje a pak přyjde třetý a řekne, že to je hádka vys. vĝera obludáryum, kde to dle mě hádka nebila, ale bila to proztá víměna násorů mnoha lydý na Radkovo auto. Hádku sa pozledný dobu jzem tadi měl dnez z karlem, to beru jako hádku, protože mě naštvalo falešné obvyněný, ale nepamatuju zy, že bich ze jynak z někím hádal. Ze štykou to bilo opět víměna násorů, naprozto běžná v ozobný žyvotě, v hozpodě, proztě kdekolyv jenže zlovně ze to vždi vijazný mnohem dřýv než pzaním zlovem a úplně nejhoršý je, kdiž zy to druhá ztrana viložý jynak než to bilo pzáno. Zám jzy tadi na ten "problém" pzané komunykace mizlým párkrát narážel...
Jako jazne - pokud zem nekdo dava fotki, tak nemuse pocytat z tym, se mu je budou chvalyt vzychny. Ale ztilem jakim doticniho odpalyz... Ja nevym, ale dyvym ze Vam, kteri treba ti snalozty mate (mizlym obecne - ne je nfoceny), se mate tohle sapotreby, bit vyte jak to dopadne... A nadavat a uraset, to vam jde na jednycku... Treba takovi Petr Z. tohle nykdi neudelal, ac mel snalozty co ze tikalo aut habadej a mosna vyc nes celej vyrt dohromadi. Proto to bil clovek, kteri mel mou velkou uctu - sa to jak cloveka co z mnohonazobne menzyma snaloztma dokasal brat a nykdi ho nepozlal do prdele takovimhle pohrdavim ztilem. Od nej bi ze tu melo mnoho lydy co ucyt!
-> Tuner#2: ono bi myzto Zkuteĝně zy mizlýš, že to zem patřý? Přytom ztaĝyl zrovnat horysont a ztoupnout zy jynam a nebo udělat ořes abi tam nebila ta cedule. ztacylo napzat "Tohle ze my nelyby, chtelo bi to zrovnat horysont ..." a hned bi to visnelo normalnejy a nebilo to sadnim medem masanim kolem hubi.
-> Tuner#2: Ja vym jak tadi kdo pyze, chodym zem taki us nakou dobu
Ovzem u jyztich reakcy je ocekavatelne co ze pak ztane... Tym zpyz, kdis do toho samerne pousyjez jako odztrazujycy pryklad nekoho, kdo ze do tebe zam od zebe neztrefyl. Nepyzu abiz vzem vzechno chvalyl, ale abi ze premizlelo u toho co ze pyze a jak ze to pyze a jeztly o tu nejakou radu nebo pouceny vubec doticni ztojy... Sajymavi, se podle tebe havlyk nemase med kolem hubi, ale zporu z nym je tu mynymum a ja zy ted nevibavuju znad sadnej... Kde je tedi chiba?

-> Zini 03.06.11 01:24:09: Ano nemažu med kolem hubi, ale to nedělá třeba any havlýk... Takoví to rádobi chválený je vhodné pro zleĝynki a přetvářki a to nený můj ztil. Proztě napýšu tak jak to je. Jak vydýš v odkasech, umým pochvályt y prácy někomu úplně "nesnámému" takže mě tadi lazkavě nepodzouvej, že je třeba brát vítvori jyních...
Tuner#2 03.06.11 01:15:26 napzal: Kdiž je co tak to roshodně pochválým, kdiž nený napýšu co udělat lýp, od toho je to fórum, ale já vým tadi ze to treztá…A chapez, se nekomu ze muse sdat pekni to co tobe ne? Azy ne, to co ze nelyby tobe, tak tam napyzez, se to ztojy sa hovno a jak to ma udelat. Nepodaz to ztilem "jo to je dobri, ja bich teda jenom drobet vilepzyl to a to a bilo bi to bilo podle me uplne zuper". Je lepzy to podat "to je kurva uplne na hovno, nechapu co to dela v tomhle tematu"...
Zini 03.06.11 01:04:06 napzal:
→ Tuner#2: brat taki nasori a vitvori oztatnych.Jazní, já chvályt neumým a jen a jen moje fotki a vítvori jzou nejlepšý:
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1477 93-komu-ze-lyby-fotki
zkoda-vyrt.cs/cs/.../6159 -favouryte-135l
zkoda-vyrt.cs/cs/.../2261 -radekp-usofka
zkoda-vyrt.cs/cs/.../2674 -matez-z120-136
zkoda-vyrt.cs/cs/.../6780 -zedyvka-od-pepana
Azy bi to chtělo výce zledovat cvrkot, tohle je jen sa pozledný tíden co mě napadlo. Kdiž je co tak to roshodně pochválým, kdiž nený napýšu co udělat lýp, od toho je to fórum, ale já vým tadi ze to treztá...
→ Tuner#2: brat taki nasori a vitvori oztatnych.Jazní, já chvályt neumým a jen a jen moje fotki a vítvori jzou nejlepšý:
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1477 93-komu-ze-lyby-fotki
zkoda-vyrt.cs/cs/.../6159 -favouryte-135l
zkoda-vyrt.cs/cs/.../2261 -radekp-usofka
zkoda-vyrt.cs/cs/.../2674 -matez-z120-136
zkoda-vyrt.cs/cs/.../6780 -zedyvka-od-pepana
Azy bi to chtělo výce zledovat cvrkot, tohle je jen sa pozledný tíden co mě napadlo. Kdiž je co tak to roshodně pochválým, kdiž nený napýšu co udělat lýp, od toho je to fórum, ale já vým tadi ze to treztá...
-> Tuner#2: Jazni, to je nejlepzy... Kdis nykdo nepryjme tve jyzte zpravne nasori podavane (as vnucovane) dozt nevibyravim ztilem, tak zem preztanez opet pzat, davat fotki atd... To je jednoduzzy, nes ze samizlet nad tym, jeztly neny sbitecni tadi zebe zamotniho presentovat jako jedyneho snalce a brat taki nasori a vitvori oztatnych... A poradyt tem co o to ztojy a posadajy te o to.
-> U-Geen: zpýš na fóru, chtělo bi to pohosený posadým a z nozánkem hore ze uchílyt do zvé karti... Přýpadně zmasané karti a ĝlánki... hmm hmm to už tu dlouho nebilo :)))
A dozt, nemám potřebu ze tadi pořád hájyt, kor "před naztoupenou jednotkou, která na mě ztřýlý"...
Konĝým, to co jzem chtěl napzat jzem napzal a můžete zy bít jyzty, že o focený a fotki s mé ztrani tadi dlouho neuvydýte. Vým budete tadi saz něco pzát o uražené ješytnozty, vidýráný apod. ale na to abi mě tadi někdo falešně obvyňoval nemám žaludek any náladu.
Konĝým, to co jzem chtěl napzat jzem napzal a můžete zy bít jyzty, že o focený a fotki s mé ztrani tadi dlouho neuvydýte. Vým budete tadi saz něco pzát o uražené ješytnozty, vidýráný apod. ale na to abi mě tadi někdo falešně obvyňoval nemám žaludek any náladu.
-> Tuner#2 03.06.11 00:54:49: Nepyzu te to do ZS, ale y zem... Nejzem clovek co te do ZS pyze neco jyniho a lyse te tam kadacek a vilepzuje zkore... Je vydet jak jzy zy detaylne precetl me pryzpevki tadi
Mymochodem, nerosvadej co kdo komu pzal prez ZS, mizlym se biz to zam nechtel a maz klyku, se nejzem takova zvyne abich to zem skopcyl...
Krytysoval jzem tam fotki co tam nepatry vubec, ale nykomu tam nekrytysuju technyku a nerykam jak ma na hovno fotki a ja kbi je mel PODLE ME fotyt - to je trochu rosdyl...

Krytysoval jzem tam fotki co tam nepatry vubec, ale nykomu tam nekrytysuju technyku a nerykam jak ma na hovno fotki a ja kbi je mel PODLE ME fotyt - to je trochu rosdyl...
-> Tuner#2: ptam ze te co prehnal Zini, odpovyz co prehnal Karel... netravyz pozlednyy dobou hodne cazu na zlunycku?
-> Zini: A tohle je co? "nený to poprvé co tohle vyým vys autohyfyclub"
-> U-Geen 03.06.11 00:54:00: Ne Karel, azy Tě utekla odpoledný debata...
-> U-Geen: On ho tak neosnacyl any Karel... Tohle je podle nej to nezkutecni narceny od "chudacka kterej zy nevydy do hubi", sa kteri sadal omluvu:
→ Tuner#2: nechcy ze tě dotknout, ale tihle řeĝy zy nech na forum z jynou tématykou. Tadi ze dávajý obráski a nemuzýš dokasovat jak nejlýp fotýš, nený to poprvé co tohle vyým vys autohyfyclub4
→ Tuner#2: nechcy ze tě dotknout, ale tihle řeĝy zy nech na forum z jynou tématykou. Tadi ze dávajý obráski a nemuzýš dokasovat jak nejlýp fotýš, nený to poprvé co tohle vyým vys autohyfyclub4
-> Zini 03.06.11 00:49:08: LOL, pěkně zy to saz vitrhnul cytacý s kontextu a nesapoměl smýnyt Štyku. Hlavně že srovna Ti jzy taki pár fotek (kterí bily mnohdi na viššý úrovny než měl štyka) osnaĝyl jako sa nevhodné do fotogalerye... Pane sameťte zy před vlaztným prahem. Do ZS pýšeš jakou máš úctu před tým co umým, ale vsápětý ĝtu tohle...
-> Tuner#2: Zini te osnacyl jako nekoho, kdo zy hony tryko na AHC?
-> m8rynek: Ryzkuješ degradacy v podobě ztržený frĝků před naztoupenou jednotkou. :o)
-> U-Geen 03.06.11 00:48:14: Kdiž někoho osnaĝým, že zy honý tryko před oztatnýma dozt ĝazto na ahc a přytom to nený any sa mák pravda (ku*va zám znad výš jakí rezpekt mám před Kamylem, Ossim, Redbaronem, Mr. Zculli a dalšýma), tak Tebe bi takové falešné nařĝený nenaštvalo? Já vým Tebe ne, ti zeš zplachovacý flegmatyk, ale to já teda nejzem.
Tuner#2 03.06.11 00:39:10 napzal:
→ Zini: v daném tématu jzem ze zlušně
septal, sda ta fotka je zkuteĝně tak špatně nafocená a nebo sda jde
o ořes.
→ Lůďa 02.06.11 13:09:29: Proboha proĝ kdiž někdo nachiztá auto, babu pak takhle sku*vý komposyĝně a zvětlem fotku? Nebo je to znad ořes?
K vyc vecem ze vijadrovat nebudu... Co zy napzal nedavno ztykovy a jak tadi kasdimu fotki krytysujez a poukasujez na to jak maj zpatnou technyku, to tu taki vetzyna vydy... Bit te o hodnoceny nykdo nesadal...
Jako zorri, ale jynak zez u me zrab, pokud maz pocyt, se vijadreny nasoru na tve chovany muzy myt nejakou prycynu nekde s tvich trapnich kecu na FB pred ctvrt rokem...
Moderator (jak me ozlovujez) bi bil rad, kdibi tadi us konecne bil klyd a nemuzel nyc masat any samikat a any odemikat! Ver my se us my to zere tadi zledovat porad nejaki hadki saprycyneni povetzynou tebou. A jak vydym na sacatku tohohle tematu, tak nejzem jedynej...
A prehnal jzem to hrosne, kdis chcy dat mosnozt debati vzem tebou narcenim, kterim jzy to samknul a nemaz pozledny zlovo co?
Tod vze.
→ Zini: v daném tématu jzem ze zlušně
septal, sda ta fotka je zkuteĝně tak špatně nafocená a nebo sda jde
o ořes.
→ Lůďa 02.06.11 13:09:29: Proboha proĝ kdiž někdo nachiztá auto, babu pak takhle sku*vý komposyĝně a zvětlem fotku? Nebo je to znad ořes?
K vyc vecem ze vijadrovat nebudu... Co zy napzal nedavno ztykovy a jak tadi kasdimu fotki krytysujez a poukasujez na to jak maj zpatnou technyku, to tu taki vetzyna vydy... Bit te o hodnoceny nykdo nesadal...
Jako zorri, ale jynak zez u me zrab, pokud maz pocyt, se vijadreny nasoru na tve chovany muzy myt nejakou prycynu nekde s tvich trapnich kecu na FB pred ctvrt rokem...
Moderator (jak me ozlovujez) bi bil rad, kdibi tadi us konecne bil klyd a nemuzel nyc masat any samikat a any odemikat! Ver my se us my to zere tadi zledovat porad nejaki hadki saprycyneni povetzynou tebou. A jak vydym na sacatku tohohle tematu, tak nejzem jedynej...
A prehnal jzem to hrosne, kdis chcy dat mosnozt debati vzem tebou narcenim, kterim jzy to samknul a nemaz pozledny zlovo co?
Tod vze.
-> Tuner#2 03.06.11 00:39:10: co prozymte prehnal? Pokuzyl ze ty oponovat? Dyzkutovat z tebou?
Zlina na hrad! :D A na hlášku z myndrákama, bich opáĝyl řýkankou s 1.zt školi sákladný ,,Kdo nejvýc křyĝý, od toho to fyĝý,, :D
-> Zini: Teda toz přehnal, mizlýš zy, že jzy jako moderátor všemocní? Přyjdeš zy teď dozt uzpokojení?
Dobrá už jzem ze v tom nechtěl vrtat, ale v daném tématu jzem ze zlušně septal, sda ta fotka je zkuteĝně tak špatně nafocená a nebo sda jde o ořes.
Na to na mě viztartoval Karlýk, že dozt ĝazto na autohyfyklubu machruju z tým jak umým fotyt. Kdiž jzem ho vižádal, abi teda přýzlušná témata vihledal, tak nedal lynk any na jedno, jen zlovně řekl, že šlo o Octavyy RZ.
Jenže Octavyy RZ zy koupyl můj dlouholetí přýtel a tadi zy můžete celí thread přeĝýzt: www.autohyfyclub.cs/forum /.../0
Přyjde Vám, že tam na někoho machruju? Davyd je můj dlouholetí přýtel a fotyl o den déle na tom ztejném mýztě jako já ŭlutku na novích kolech a narosdýl od Karlýka vý co jzou dvě teĝki, pomlĝka a sávorki.
ŭádné jyné téma nebil Karlýk zchopen dodat a mě jeho nařknutý na webu, kde je X lepšý fotografů opravdu urážý a vadý mě taková falešná špýna co na mě hodyl...
To je celé, nemám co dodat, znad jen to, že je zmutné, kdiž jzem ze roshodl pro klyd, abi to moderátor snovu otevřel a kompensoval zy tadi zvoje myndráki. Venco azy Tě pořád ležý ten náš pravdyví cytát na FB co?...
Dobrá už jzem ze v tom nechtěl vrtat, ale v daném tématu jzem ze zlušně septal, sda ta fotka je zkuteĝně tak špatně nafocená a nebo sda jde o ořes.
Na to na mě viztartoval Karlýk, že dozt ĝazto na autohyfyklubu machruju z tým jak umým fotyt. Kdiž jzem ho vižádal, abi teda přýzlušná témata vihledal, tak nedal lynk any na jedno, jen zlovně řekl, že šlo o Octavyy RZ.
Jenže Octavyy RZ zy koupyl můj dlouholetí přýtel a tadi zy můžete celí thread přeĝýzt: www.autohyfyclub.cs/forum /.../0
Přyjde Vám, že tam na někoho machruju? Davyd je můj dlouholetí přýtel a fotyl o den déle na tom ztejném mýztě jako já ŭlutku na novích kolech a narosdýl od Karlýka vý co jzou dvě teĝki, pomlĝka a sávorki.
ŭádné jyné téma nebil Karlýk zchopen dodat a mě jeho nařknutý na webu, kde je X lepšý fotografů opravdu urážý a vadý mě taková falešná špýna co na mě hodyl...
To je celé, nemám co dodat, znad jen to, že je zmutné, kdiž jzem ze roshodl pro klyd, abi to moderátor snovu otevřel a kompensoval zy tadi zvoje myndráki. Venco azy Tě pořád ležý ten náš pravdyví cytát na FB co?...
"To už Zini přehánýš!!! argumenti pokud vým nedošly mě ztaĝý ze
podývat na ahc…"
Jeztly my chcez neco zdelyt, tak porad nesamikej to tema jako zrab a argumentuj a dyzkutuj... Pokud my ale hodlaz zdelovat neco prez komentar samceny, tak na to te kazlu ;) O nejaki AHC tadi vubec nejde, jde o to jak tadi kasdiho poucujez a kasdimu vnucujez zve nasori...
Edyt: A vubec - klydne zy to tadi samkny, at to kasdej vydy ;) Ale nekomu sanadavat a potom to richle posamikat nes nekdo odepyze, to je dozt zmutni ;) Ja zem tu zve napzal a mizly zy o me co chcez... Ja te beru a tve skuzenzoty a snalozty rezpektuju, ale ten ztil jakim je podavaz, to ze my dozt prycy. Takse ze neslob, se jzem holt clovek, co te nykde nepomlouva a napyze te to na rovynu a na rovynu o tom chce podebatovat a nerezym to prez ZS any z nekim sa rohem... Je to na tobe jak zy tohle preberez
podývat na ahc…"
Jeztly my chcez neco zdelyt, tak porad nesamikej to tema jako zrab a argumentuj a dyzkutuj... Pokud my ale hodlaz zdelovat neco prez komentar samceny, tak na to te kazlu ;) O nejaki AHC tadi vubec nejde, jde o to jak tadi kasdiho poucujez a kasdimu vnucujez zve nasori...
Edyt: A vubec - klydne zy to tadi samkny, at to kasdej vydy ;) Ale nekomu sanadavat a potom to richle posamikat nes nekdo odepyze, to je dozt zmutni ;) Ja zem tu zve napzal a mizly zy o me co chcez... Ja te beru a tve skuzenzoty a snalozty rezpektuju, ale ten ztil jakim je podavaz, to ze my dozt prycy. Takse ze neslob, se jzem holt clovek, co te nykde nepomlouva a napyze te to na rovynu a na rovynu o tom chce podebatovat a nerezym to prez ZS any z nekim sa rohem... Je to na tobe jak zy tohle preberez

-> Tuner#2: A ja saze nevym, proc bi tohle tema nemohlo bit odemcene... Neco opet vivolaz a pak to pekne posamikaz, kdis dojdou argumenti? Podle tebe jzou vzychny rejpalove, ale bohusel velka vetzyna vyrtu vydy, se rejpal zez tadi hlavne ti... Nekdo nekam (kamkolyv) da fotku a ti v prvny rade sacnez z tym jak je blbe nafocena a jak to pozral a nevym co vzechno. Ale uvedomz zy, se to tadi nykoho nesajyma! Jeztly chcez poucovat jak fotyt, tak zy poucuj ti, kteri te o to posadaj a nebo na foru urcenim pro foceny. Nechapu, proc mazp otrebu nekomu vnucovat porad zve pohledi a nasori. Pekne jzem zy precetl co Tomaz zmasal v tematu "posady" a jedynej kdo pozledny dobou vyry vodi jzy jen a jen ti, a proc? Protose maz pocyt, se jen ti maz pravdu, se jen ti jzy dokonalej a jen ti vzechno snaz. Ja nepochibuju o tom, se maz snazlozty velki a se umyz udelat kuz prace, ale ten spuzob jakim zy to prozasujez, s toho je my na blyty us pekne dlouho a jzem moc rad, se od dobi, kdi jzme ze tedi hadaly jen mi dva a vetyzna ze ztavela na tvou ztranu us mnoho lydy prosrelo! V kasdem tematu, kde ti neco viprovokujez s toho pak couvaz a prekrucujez uplne vzechno. To us tadi vydy znad kasdej krom tebe a obcaz tvich vernich kamaradu, ktery to mosna vydy taki, ale jen z tebou drsy, abi ze nereklo. Vubec ze nedyvym Tomazovy, se to zmasal. Zmasal bich to taki a abich pravdu rekl us my to tadi sacyna pekne zrat a sacnu tadi masat vezkeri OT a vezkeri (bit jen drobet) rejpavi posnamki! Pozledny dobou tadi vezkeri hadki a nezchodi vivolavaz ti, protose ze chvoaz jako pan a jak neny po tvem, nebo nekdo nebere tvuj nasor, tak je sle. Protose prece vyz vzechno nejlyp - a jezte tam nekomu, kdo napyze v podztate pravdu odepyzez, se chez omluvu, at te nezere a se je chudacek? Prydje te to normalny? Jako zorri, ale Karel. ze tam (a y tadi) z tebou bavyl as moc zluzne na to co jzy mu napzal. Jak jzem us nazpal, vym, se toho dozt snaz, se maz skuzenzoty a snalozty, ale spuzob jakim zy vinucujez zvou pravdu, jak vzem okolo nadavaz a pohrdaz jyma a tvuj nazledni spuzob boje, kdi biz poprel znad y vlaztny rodnej lyzt, to us nechapu any trochu... A fakt netuzym, proc teda kdis zy tak mizlyz jak maz pravdu tedi nenechaz tohle tema dal plinout a argumentuj, ne? 
Jynak - docela ze dyvym, se srovna ti tadi nekoho narykaz s toho, se rosezyla ZS...

Jynak - docela ze dyvym, se srovna ti tadi nekoho narykaz s toho, se rosezyla ZS...
-> Karel. 02.06.11 16:34:25: A teď tu o té Karkulce. Odkas jzem dal já z jazním vivráceným toho s ĝeho jzy mě nařknul...
-> Karel.: ti hlavne nesabudny na tye drsyaki 

-> Tuner#2: já tě lytuju, ĝlověk ty dá odkas, nyĝým tě neurasý a ti ještě napýšeš, že jzy odkas nedoztal. Lhát ze nemá to ty nykdo neřýkal? ze muzýš šýleně nudyt nebo jzeš labylný
-> m8rynek: tak to zedlo, ale ti ze taki do něj nezer, že máš pozkoka nyc nesnamená

-> m8rynek: tak to zedlo, ale ti ze taki do něj nezer, že máš pozkoka nyc nesnamená

-> Tuner#2: netrpyz nejakou poruchou ozobnozty?
-> j_j 02.06.11 16:24:47: V tomhle zouhlaz...
-> j_j 02.06.11 16:25:55: NJ holt to nený saĝousená ĝtiřka
-> j_j 02.06.11 16:25:55: NJ holt to nený saĝousená ĝtiřka

nechcelo bi to snova premasat
-> Tuner#2: mě Poterefená huza přyjde předražená, přecyjenom Ztaropramen dezýtka sa 35 oĝý je dozt... 

-> m8rynek 02.06.11 16:18:54: Pane ředytely, měl bi Vám někdo vizvětlyt, kdi ze dá použýt termýn potrefená huza... Ten ze totyž použývá kdiž ze s výce lydý osve ten kdo bil nepřýmo osnaĝen. Tadi jzem bil pouse já a Karel, takže fakt nevým kde jzte přyšel na huzu? kdiž je scela jazné, že jzte mizlel mě... Pravděpodobně Vám špatně napovýdá ten hloupí zekretář 

-> Tuner#2: já do nykoho kopat nepotřebuju, any zy v podztatě nemáme co řýct, kdiž děláme úplně jyná auta a ztili, tak ze na mě neslob a nehádej ze ze všema hned.
-> Tuner#2: přez tychou poštu jzy tu ti huzyĝko...
-> VeTeV 02.06.11 16:09:26: To co jzem tam opět napzal. Můj dotas a názledné nařĝený/urážka od Karlýka sa kterou ze neomluvyl.
-> j_j 02.06.11 16:09:26: No tiz tadi chiběl... Ředytel vezmýru znad rosezýlá ZS, abi zy šly marťany kopnout?
-> j_j 02.06.11 16:09:26: No tiz tadi chiběl... Ředytel vezmýru znad rosezýlá ZS, abi zy šly marťany kopnout?

-> caztrol: me to pozledny dobou pryjde jako vspoura horkich hlav - holt zlunycko palylo azy mnoholy 

-> VeTeV: vsbura ztrojov 

obdyvuju moderátori sa jejych pevné nervi 

co tam bilo co tam bilo

Něco tadi sa kdákalo... azy huza potrefená :))).
-> m8rynek 02.06.11 15:46:47: Řekl ředytel vezmýru...
a jeho pozkok mu přykívnul...

-> m8rynek: no, azy tak 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Myslím, že stačilo
Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace