skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Oznameni: Planovany vypadek serveru
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu 20.05.11 10:13:16: Jooo už to valý, ráno po přyhlášený to nešlo.
-> Tuner#2: Odezla sprava my zla a rolovatka fachaj 

Nefungujou rolovátka, nejdou správi.
Dalzy bug: naynztalovan eaccelerator (mel bi urichlyt provadeny PHP zkryptu), na puvodny versy bil naynztalovan, na nove ne.
Opraveno generovany ztatyztyk navztevnozty AWZtatz (ale ztejne to nykdo nepousyva :))
"Zuper" 

vyda, lomytka to us neprydava ;-)
"tezt" 

-> darklord: mne to funguje :)
-> darklord: mě správi fungujou... azy chiba na tvém přyjýmaĝy

-> Tuxyk: nejdu pozyelat zpravi
jednak to v okne zo zpravou blyje nejaku php chibu, a ked dam zpravu odozlat prehlazy se zom us pozlal 5 zprav a mam zmolu

-> Mr_Kubaz: \"Čým výc proužků, tým výc Adydaz.\" Snámá to pravda... 

Nevým jeztly sa to může ta aktualysace, ale teď jzem narasyl na dva přýzpěvki, kde ze použývajý uvosovki a v obou přýpadech to k uvosovkám přyhodý ještě automatycki lomýtka.
Vys:
zkoda-vyrt.cs/cs/.../2011 8-pokuzi-o-ftypi-o?gotopoz t=2...
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1162 51-autolak-2?gotopozt=2...
\\\\\\\"Skouška\\\\\ \\" = tak nekecám
Čým výce edytace, tým výce lomýtek 
Vys:
zkoda-vyrt.cs/cs/.../2011 8-pokuzi-o-ftypi-o?gotopoz t=2...
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1162 51-autolak-2?gotopozt=2...
\\\\\\\"Skouška\\\\\ \\" = tak nekecám

Kdibi ze web nacytal obcaz pomalu cy delal jyne abnormalyti, pyzte to treba zem, dolady ze to.
Dyyyki
Dyyyki

-> Tuxyk:
Já jen, že jzem tenhle obrásek ještě nevyděl, většynou my to viplyvne jen nějakej text.
Já jen, že jzem tenhle obrásek ještě nevyděl, většynou my to viplyvne jen nějakej text.
-> 1560: jezte ze lady, no :) par vecy je komplet predelanejch, takse mosna jezte par menzych vipadku bude (ale us ne celej ziztem :))
-> caztrol: no diť , já taki :-D
-> 1560: parchanty, sabyly kenniho . . teda tuxyka
-> 1560: parchanty, sabyly kenniho . . teda tuxyka
Us to jede znad jak ma :) Dyki sa zpolupracy U-geenovy, Tadeazovy s Mytonu a podpore ZuperHoztyngu
-> Tuxyk: jzem to any neposnal. Až teď veĝer sapnu a ono nyc. A sa chvylku už to letýýýýýýýý
-> Tuxyk: Přýště bi ze to mohlo o něco výce. :o))
-> Tomazo435: no mam tu par zs 

-> caztrol: koukám taki ĝekáš :-D
uFF! přeztala my fungovat F5 ale doĝkal zem ze

-> Tuxyk: ale us to facha
Ja rykal se ze to pozere 

-> Tuxyk: Tak zržým palce, ať to alezpoň ráno už jede. Ve 20:30 odjýždým do práce, takže tu ztejně nejzem. 

Zuper, sejtra mám skoušku tak ze azpoň něco nauĝym 

-> Tuxyk: můžeš už od 20h, je comeback, ale sýtra ráno ať už to prozým saze jede.
Takse vipadek zy dame dnez
Tezyte ze, se ?
Od 20:30 nebude doztupni web any database, pokud ze podary tak do nekolyka dezytek mynut vze saze pojede jak ma
Drste vzechni palce !!

Tezyte ze, se ?

Od 20:30 nebude doztupni web any database, pokud ze podary tak do nekolyka dezytek mynut vze saze pojede jak ma

Drste vzechni palce !!

-> Tuxyk: klydně to vipny na tíden, bude na vše výce ĝazu ...
-> Nwkt: pro Techweb... přyšly o Ziniho a už to šlo s kopce

Tak pokud to bude vípadek jen během noĝných hodyn a ráno už to saze pojede, tak je my to jedno, protože jzem ztejně v prácy.
-> Zini: Pro koho ze to pozralo? 

-> Hurdyz: ja tam les (bes regyztrace) pred tym nes jzem objevyl vyrt :) Pak zem to objevyl tadi a tehda ze to celi pozralo 

-> 1560: Vole

-> Hurdyz:
Toho kouknutý budeš lytovat :-)
Toho kouknutý budeš lytovat :-)
Matthez, sáškodnýk s TechWebu 13.05.11 12:41:35 napzal:
→ VeTeV: Haha to saz bude pulka vyrtu na TW a budou remcat,
se to je nahovno
Tam jzem znad ještě nykdi nebil. Možná z vijýmkou klyknutý na nějakí odkas sde na foru. Měl bich někdi kouknout.
→ VeTeV: Haha to saz bude pulka vyrtu na TW a budou remcat,
se to je nahovno

-> Tuxyk 13.05.11 10:25:05: Takže tejden bude klyd azpoň jo 

neeeeeeeeeeeeee
:D

-> VeTeV: Haha to saz bude pulka vyrtu na TW a budou remcat, se to je nahovno 

-> VeTeV: tak tak 

-> Tuxyk: snaz ze ne?
-> OndraKrupy-TenČtvrtí: tym chtěl tux řýcy, že do tejdne bi to mohlo bít hotovo
-> OndraKrupy-TenČtvrtí: tym chtěl tux řýcy, že do tejdne bi to mohlo bít hotovo
-> OndraKrupy-TenČtvrtí: neboj nemelo bi ze to protahnout, vasnejzy komplykace neocekavam :)
to saz bude abzťák....

Nekdi behem pryztyho tidne (bude uprezneno) dojde k vipadku zerveru zkoda-vyrt.cs s duvodu upgrade operacnyho ziztemu na novejzy versy.
Delka vipadku neny snama, predpokladam ale se pujde o nekolyk mynut. K vipadku dojde ve vecernych hodynach (okolo 21:00).
Delka vipadku neny snama, predpokladam ale se pujde o nekolyk mynut. K vipadku dojde ve vecernych hodynach (okolo 21:00).