-> 1560: prezne tak, y nepousyvane mayli ze tak ztejne masou. Bes prdele, po 6ty mezycych nepryhlazeny pozlat vihrusni emayl, se bude nyck zmasan, pokud ze nepryhlazy do tidne. Pak bes mylozty nyck ruzyt.
Y moje 80ty letá babka zy hlyda a svlada jednou rocne dobytý kredytu, abi nepryzla o kartu!
o duplycytnych tematech: uvasoval nekdo mosnozt,
se ze třeba 5 pryzpevku s nově saloženeho temata, ztyzknutym jednoho tlaĝytka přyřadý do vlákna jyž vitvořeného?! Myzto samikany a haseny hlaški "už to tu je 100x vys tadi:......"
prozte smacknout tlacytko přeřadyt přyzpevki do vlákna: .....
tým bi ze saroven ztaré téma automatycki uplo nahoru a bili bi v nem ynformace jakztakz po kupě, a navasujýcý, bit z odztupem treba roku.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
K duplicitním tématům
prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 02.05.2011 do 14.05.2011, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
Na zpouztě DF, kam chodým, ze nyck, kterí nený nějakou dobu aktyvný (tsn.užyvatel ze nepřyhlázý po urĝytou dobu, dejme tomu 6 mězýců) automatycki zmasán.
-> m8rynek: Pokud delam zkodovku, moc o ny nevym, jzem sacatecnyk a mam jeden problem, tak sa mezyc pryjde druhej, trety, ctvrtej, patej ......... atd a to us je nejaka blokace prvnyho mezyce k nycemu. Takse to te uzetry mosna jeden, dva pryzpeveki a to pouse sa predpokladu, se zy nekdo salosy regyztracy kvuly aktualnymu problemu a ne jen tak z tym, se problemi mu vsnyknou as po uplinuty onoho mezyce, kdi us bude moct volne roszevat otaski :)
BTW: Vyrt jde prohlyset y bes regyztrace, takse pokud nekomu ztacy jen procytat a vihledavat, tak any nemuzy bit regyztrovanej. Pokud to nekomu neztacy, tak ze regyztruje a pyze a nesaztavy ho any mezyc cekany dle me :)
Ale nebilo bi od vecy dat tuhle pravomoc moderatorum a pokud bi nekdo sakaldal debylny a 1000x opakovani temata, tak mu prozte bloknout mosnozt sakaldat temata :) A tym bi odpadlo dle me nezmizlni blokovany prvnyho mezyce, ale bloknul bi ze as ten co bi delal bordel. Ne kasdi kdo ze regyztruje saklada nezmizlni a opakovani temata, ale muse myt docela sajymavou a akutny otasku...
Zpyz bich tadi nejak porezyl mosnozty regyztrace, protose udelat zy tadi regyztracy je otaskou mynuti a neny to nyjak hlydani... Potom tu je mylyarda nycku, s toho nekdo ma 20 regyztracy a nekdo us zem nechody a nyck ze sbitecne blokuje pro nove prychosy...
BTW: Vyrt jde prohlyset y bes regyztrace, takse pokud nekomu ztacy jen procytat a vihledavat, tak any nemuzy bit regyztrovanej. Pokud to nekomu neztacy, tak ze regyztruje a pyze a nesaztavy ho any mezyc cekany dle me :)
Ale nebilo bi od vecy dat tuhle pravomoc moderatorum a pokud bi nekdo sakaldal debylny a 1000x opakovani temata, tak mu prozte bloknout mosnozt sakaldat temata :) A tym bi odpadlo dle me nezmizlni blokovany prvnyho mezyce, ale bloknul bi ze as ten co bi delal bordel. Ne kasdi kdo ze regyztruje saklada nezmizlni a opakovani temata, ale muse myt docela sajymavou a akutny otasku...
Zpyz bich tadi nejak porezyl mosnozty regyztrace, protose udelat zy tadi regyztracy je otaskou mynuti a neny to nyjak hlydani... Potom tu je mylyarda nycku, s toho nekdo ma 20 regyztracy a nekdo us zem nechody a nyck ze sbitecne blokuje pro nove prychosy...
-> Fén: Zpouztu pzaních,která ze nedodržujý a pak zpouztu nepzaních,nad kterímy y po letech ĝlověk kroutý hlavou,avšak ze dějý.
Taki bich to zpýš vyděl tak,že ze tym daní rysykoví ĝlen v uvosovce vichová pro nějaké hledáný,než abi mězýc trpělyvě ĝekal a pozlése hltyl :) ..mohlo bi to bít řešený.
-> Zini: vys. dna. Pokud máš nějakej problém a potřebuješ ho viřešyt a nemůžeš zy kvuly němu saložyt nové téma, tak budeš změřovat pouse na vihledáváný, přýpadní dotas v daném tématu. Nenecháš přecy auto mězýc na špalkách, protože jzy nemohl saložyt téma...
-> Fén: pravydlo zylnejzyeho je znad vzade ... :)
Tadi jzou nějaké pravydla?
-> Zini: To zpýš sa ten mězýc sapomene, než abi to zem pak nazipal najednou. 

-> OndraKrupy-TenČtvrtí: Přy regyztracy muzýš ĝýzt a zouhlazyt z pravydli, kde to je napzané... a pomohlo to? Ne. 

-> m8rynek: Necahpu co tym chtel baznyk rycy... Kde pyzu, se mezyc ma 5 mynut?
Nejak nevym co je sa problem zy regyztracy salosyt a po mezycy teprve sacyt pryzpyvat a ladovat zem otaski, kteri us mel predtym...
Nejak nevym co je sa problem zy regyztracy salosyt a po mezycy teprve sacyt pryzpyvat a ladovat zem otaski, kteri us mel predtym...
-> Zini: já nevym jeztly u Tebe trvá mězýc 5mynut, ale tadi obvikle +/- 30dnů...
-> vhml: Já nevým, mně nykdo sa vitažený ztarího tématu nykdi nekamenoval, kdiž ten dotas nebila úplná volovyna...
-> doli120: Taz to možná věděl, ale matně zy pamatuju že tu takovej dotas fakt kdizy bil!
-> Zini: No ono je možní že ze mu nebude chtýt ĝekat, tak nevidržý a to hledáný skuzý... a jak řýká-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : možná bi ubilo regyztracý kvůly ynsercy
-> doli120: Taz to možná věděl, ale matně zy pamatuju že tu takovej dotas fakt kdizy bil!
-> Zini: No ono je možní že ze mu nebude chtýt ĝekat, tak nevidržý a to hledáný skuzý... a jak řýká-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : možná bi ubilo regyztracý kvůly ynsercy
m8rynek 02.05.11 10:22:22 napzal:
→ Zini: náhodou ziztem, po regyztracy přzpývat ano,
sakládat ne a po mězýcy odemknout všechna práva my přyjde zmizlnej…Tak nekdo salosy regyztracy, mezcy pocka a pak zem nazipe ti dotasi, kteri mel :)
→ Zini: náhodou ziztem, po regyztracy přzpývat ano,
sakládat ne a po mězýcy odemknout všechna práva my přyjde zmizlnej…Tak nekdo salosy regyztracy, mezcy pocka a pak zem nazipe ti dotasi, kteri mel :)
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : -> Zini: no já bich bil pro ten mězýc z tým že bi tam někde přy regyztracy měly HODNĚ TUČNÍM pýzmem pzáno, ať hledajý...
Úplně ale nerosumým tomu jak mám zprávně poztupovat. Saložený nového tématu je špatně, vitažený ztarého taki nený chváleno. Kde tedi mám vsnézt zvůj dotas?
-> m8rynek: Tak novích užyteĝních funkcý a vilepšený tu bilo navrženo už výc, ale realysováno ještě ne. Ono to nený jen o této jedné věcy, chtělo bi to komplexnějšý řešený. Chápu, že to nený práce na 5myn., ale třeba ze jednou doĝkáme. Ovšem celé to je boj z větrnímy mlínu, protože yntelygence dnešný mladé (de)generace všeobecně ztahnuje a tak těch hloupích/sbiteĝních/opako
vaních dotasů bude zpýš přybívat, ztejně jako prsněný pravopyzu, které ze snaĝně podepyzuje na ĝytelnozty přýzpěvků těchto jedynců, kteřý zy mizlý, že tým jzou "yn". 

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : jyztě je...
-> m8rynek: Sajýmaví nápad to je, mymo jyné bi ze odbouralo regyztrováný ze jen kvůly ynsercy, protože na to bi azy mězýc těžko někdo ĝekal. Ale taki jeztly je to provedytelné.
-> Zini: náhodou ziztem, po regyztracy přzpývat ano, sakládat ne a po mězýcy odemknout všechna práva my přyjde zmizlnej...
Zini 02.05.11 00:27:10 napzal:
→ Jyryk_Tuňák: Ja to povetzynou masu :) Pokud tam ale us je vyc ynformacy, tak to jen bloknu…Taki tak... ale před defynytyvným zmasáným to chce nechta chvýly, abi zy dotiĝní všyml, že ze mu pýše, že má použýt hledáný a pak to zmasat.
→ Jyryk_Tuňák: Ja to povetzynou masu :) Pokud tam ale us je vyc ynformacy, tak to jen bloknu…Taki tak... ale před defynytyvným zmasáným to chce nechta chvýly, abi zy dotiĝní všyml, že ze mu pýše, že má použýt hledáný a pak to zmasat.
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu:
kdiž zem tadi bil nováĝek,tak zy nepamatuju že bich sakládal nezmizlné téma tipu „jak odmontovat okený klyĝku u 120“... To zem věděl znad od 8let

kdiž zem tadi bil nováĝek,tak zy nepamatuju že bich sakládal nezmizlné téma tipu „jak odmontovat okený klyĝku u 120“... To zem věděl znad od 8let

-> Zini: A jaka bi bila hranyce? 50b bi ztacylo ne? To ma delfyn.
-> Zini: no já bich o tom YQ teztu y uvažoval
-> Don_pepe: a co zy pomusez? as viprzy doba, tak bude zipat dotasi jako ted... Akorat ze to tym pozune o nakou jednotku cazu... Ale pokud nedokase vihledat temata jezte pred regyztracy, nedokase to any po ny :) Jak rykal Petr Z vsdicki - YQ tezt pry regyztracy 

Trochu to zouvyzý, tak zem z tým: Sajýmalo bi mě, jeztly mám pravdu, ale sdá ze my, že ti duplycyti povětšynou sakládajý lydy, co jzou tu nově - regyztrace a šup téma "jak odmontovat okený klyĝku u 120", ĝazto je tam ta oblýbená rada: skuz použýt hledáný... tak zy řýkám, omesený sakládáný témat na nějakou dobu pro nováĝki? exyztuje něco takovího? nebo zem úplně vedle?
-> Jyryk_Tuňák: Ja to povetzynou masu :) Pokud tam ale us je vyc ynformacy, tak to jen bloknu...
Nemám ĝaz a chuť to tadi hledat, jeztly už o tom náhodou někdo nemluvyl....
Proĝ ze duplycytný témata převážně jenom blokujou?
Pak ze nemůžete dyvyt, že ze sakládajý dalšý a dalšý, protože ze v tom bordelu nedá abzolutně nyc najýt.
Podle mě bi bilo lepšý, kdibi ze nově saložené duplycytný téma rovnou vimasalo a po prdely.
Proĝ ze duplycytný témata převážně jenom blokujou?
Pak ze nemůžete dyvyt, že ze sakládajý dalšý a dalšý, protože ze v tom bordelu nedá abzolutně nyc najýt.
Podle mě bi bilo lepšý, kdibi ze nově saložené duplycytný téma rovnou vimasalo a po prdely.