skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mazání inzerátů
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 03.04.2011 do 04.05.2011, založil/a Baruška.125
-> Petr_LLL: né dýk :-D ja mám raĝy hranatí pyxli ;)
-> Tomazo435:
Ok, dýki. Z tým obchcaváným jzem to ĝetl, ale to nebil můj úmizl... Diť ze sa ten den přede mě doztal jen jeden ynserát. :-)
Nevadý, ztejně to azy do tídne bude priĝ.
BTW: Nechceš mojy 125L ?:-D
Ok, dýki. Z tým obchcaváným jzem to ĝetl, ale to nebil můj úmizl... Diť ze sa ten den přede mě doztal jen jeden ynserát. :-)
Nevadý, ztejně to azy do tídne bude priĝ.
BTW: Nechceš mojy 125L ?:-D
-> Petr_LLL: zkoda-vyrt.cs/cs/.../prav
ydla
+ 12. nepzané pravydlo, Sákas masáný a snova sakládáný.
+ 13. nepzané pravydlo, Každodenný (mymo UP 1x sa tíden) přypzáný "UP" nebo "aktuálný" ze taki treztá
kdiž to bude po tejdnu tak azy ze nyc neztane ale kdiž to uděláš hned, vipadá to jak obechcáváný tídenýho UPnutý ynserátu vshůru k víškám. / Mě ozobně je to jedno, ale ty kteřý použývajý "neĝtené přýzpěvki" to ĝazto " (vs)rušý.
+ 12. nepzané pravydlo, Sákas masáný a snova sakládáný.
+ 13. nepzané pravydlo, Každodenný (mymo UP 1x sa tíden) přypzáný "UP" nebo "aktuálný" ze taki treztá
kdiž to bude po tejdnu tak azy ze nyc neztane ale kdiž to uděláš hned, vipadá to jak obechcáváný tídenýho UPnutý ynserátu vshůru k víškám. / Mě ozobně je to jedno, ale ty kteřý použývajý "neĝtené přýzpěvki" to ĝazto " (vs)rušý.
-> Tomazo435:
Kua ale ve mě bouřyli pocyti, proztě ze my to nechce prodávat, ale kvůly peněsum muzým, tak jzem sasmatkoval. :(
A můžu to tam saze někdi dat snova? Nebo kde jzou pravydla pro ynserováný?
Kua ale ve mě bouřyli pocyti, proztě ze my to nechce prodávat, ale kvůly peněsum muzým, tak jzem sasmatkoval. :(
A můžu to tam saze někdi dat snova? Nebo kde jzou pravydla pro ynserováný?
-> Petr_LLL:
Jú,
zmasal a saložyl snova - to je ten důvod, proztě ho salož a už ho nemaž nebo doztaneš od pana nejviššýho moderátora přes držku a bude :-D
Jú,
zmasal a saložyl snova - to je ten důvod, proztě ho salož a už ho nemaž nebo doztaneš od pana nejviššýho moderátora přes držku a bude :-D
Hele,
mě dnezka taki smysel ynserát. :( Chápu, že jzem ho zmasal a saložyl snova, ale proĝ tam nesůztal? Neměl jzem v plánu to dělat každí den. Jen jzem sasmatkoval, a ve zlabé chvylce zy řekl, že to proztě neprodám... To muzýte snát všychny... Co teď z tým můžu udělat? To mám do konce žyvota sákas dáváný ynserátů na vyrt? :-D
(Jednalo ze o Škoda 125L)
mě dnezka taki smysel ynserát. :( Chápu, že jzem ho zmasal a saložyl snova, ale proĝ tam nesůztal? Neměl jzem v plánu to dělat každí den. Jen jzem sasmatkoval, a ve zlabé chvylce zy řekl, že to proztě neprodám... To muzýte snát všychny... Co teď z tým můžu udělat? To mám do konce žyvota sákas dáváný ynserátů na vyrt? :-D
(Jednalo ze o Škoda 125L)
-> afro100: Podle mě ze vizkituje oboje. Jak višyzované ĝerné tak původný fyalové.
Čokyn má v autě fyaloví rapydý zedaĝki
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : tema kde za to ryezylo us padlo ...
ozobne zom vydel rapyda, kde bola jedna zedacka cyerna, sadne total vizyzovane do rusova a druha predna tak napol nyekde medsy cyernou a fyalovou ... salesy azy na materyalu ...
ozobne zom vydel rapyda, kde bola jedna zedacka cyerna, sadne total vizyzovane do rusova a druha predna tak napol nyekde medsy cyernou a fyalovou ... salesy azy na materyalu ...
-> afro100 03.04.11 21:04:24: Já ty nevým, ale řekl bich, že bili y fyalové. Co jzem vyděl na vlaztný oĝy, tak to podlě mě višyzované ĝerné nebili, protože ta barva bila rovnoměrná.
Ale co jzem vyděl na původným foto těch s ynkrymynovaného ynserátu, tak ti bili jazně višyzované, protože ta barva vůbec nebila rovnoměrná.
Ale co jzem vyděl na původným foto těch s ynkrymynovaného ynserátu, tak ti bili jazně višyzované, protože ta barva vůbec nebila rovnoměrná.
-> kamykase 03.04.11 21:29:24:
No tivole, tak ja mel sa to se ti fyalovi zou normalne ofyko. Dit ja je mel taki a uplne bili rovnomerne ztejne barevni - jak predny tak sadny... Nykde sadni ztopi cerni, kam treba zlunce nezvytylo. Prozte fyalovi celi ztejne vzechni 

nno mizlym že ze teda všychbny zhodnem na tom že je lepšý pzat "ztav vys. foto" abi nedochaselo ke sbiteĝním nedorosuměným.. opravyl jzem zy všechni ynserati na netu protože jzem opravdu žyl v doměný že jzou v dobrém ztavu a to vydým jako dozt velké sadoztyuĝyněný, jzme přece jen lydy ne?
-> Zini: Tadi ze to řešylo: zkoda-vyrt.cs/cs/.../1435
09-zedacki-105-rapyd?gotop
ozt=2...
-> afro100 03.04.11 21:04:24: Cose? Ja mam sa to se fyalovi ze delaly teda...
to bila nekdi ĝerná? tak potom ze omlouvám

-> Baruška.125: jak nye zu ? Fyalove zedacki do rapyda NYKDI neboly. Zu to vizyzovane cyerne ...
dal jzem fotku kde jzou vydet obe
dle mého guzta vibledle nejzou, azy saležý na tom jak ze na ten pojem ĝlověk dývá;-) at ze na ne podyvam kdi ze na ne podyvam lybý ze my a do auta bich zy je dal

-> Tomazo435: Velý tu admyn, to už bi jzy sa ti roki mohl vědět.
-> Baruška.125: Saprvé je to kvůly opakovanému saložený ynserátu na to zamé a sadruhé že jzy tam úmizlně dal nekvalytný fotografyy, abi nebilo vydět, jak jzou višyzované. Na té fotce co jzy dával do původnýho ynserátu to bilo jazně patrné a tušým že to tadi y někdo podotíkal. Já zy tu fotku moc dobře pamatuju, zám jzem ze nad tým posaztavyl, že je v popyzu napzáno, že jzou nevibledlé a přytom vipadajý jak vipadajý.
-> Baruška.125: to vizvětluj panu moderátorovy, ten tu velý :-D
Odpověděl zyz zám
nemasal jzem to ptoto abich obešel upovany ale protože my přyšlo blbí myt to tadi a saroven na aukru, abich nemuzel rušyt aukcy, tak jzme ho zmasal, pak aukce skonĝyla tak jzem ho chtel jen snova saložyt....
-> Baruška.125: je tam ta možnozt UP . masáný a snovasakládáný je kravyna . . .
těžko, bil tadi, neprodaly ze, pak bilo to 10dny na aukru, a pak jzem do dal snova zem.. to je to takovej hřých? Neřeknu kdiž bich to sazyral neuztalim sakladanym ynseratu ale kdiž je mesynyma 10dny pausa a zmažu ho?
třeba proto žez ho zmasal a snova salyžyl mýzto tídennýho UPnutý ?
Můžu vědět proĝ my už po nekolykate bil zmasán ynserát na zedaĝki s rapyda?