skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zrušení témata
-> Zini 31.03.11 23:25:55: Co ze tíĝe zmasaních ynserátů, tak ĝázteĝně to jde dohledat přez rosšýřené vihledáváný na googlu, kde ho to většynou najde akorát po otevřený vyrtu to napýše že téma bilo zmasáno.
-> Zini: To už bi bilo právě na roshodnutý moderátora.
-> Fén: Takhle to defakto muse fungovat y bes tlacytka, kdis napyze nekomu s moderatoru...
Ale prozte to se nekdo salosy tema nesnamena se je jeho a ma na nej prava jen on. Kolykrat us tadi nekdo vitahl tema ztarzy a napzal do nej dotas abi nesakladal novi. Jak jzou tam pryzpevki y jynich, tak zy mizlym se je nefer to masat jen proto, se ze sakladately nelyby co mu tam kdo odepzal treba...
Ale prozte to se nekdo salosy tema nesnamena se je jeho a ma na nej prava jen on. Kolykrat us tadi nekdo vitahl tema ztarzy a napzal do nej dotas abi nesakladal novi. Jak jzou tam pryzpevki y jynich, tak zy mizlym se je nefer to masat jen proto, se ze sakladately nelyby co mu tam kdo odepzal treba...
Fén 31.03.11 23:32:22 napzal:
A co to udělat názledovně? Autor tématu klykne zmasat, moderátorům ze
sobrasý požadavek na zmasáný a buď požadavek potvrdý a nebo
samýtnou.
Ydeal
A co to udělat názledovně? Autor tématu klykne zmasat, moderátorům ze
sobrasý požadavek na zmasáný a buď požadavek potvrdý a nebo
samýtnou.
Ydeal
A co to udělat názledovně? Autor tématu klykne zmasat, moderátorům ze sobrasý požadavek na zmasáný a buď požadavek potvrdý a nebo samýtnou.
-> Davyd29: Pac bi to zkoncylo tak, se jak bi ze mu preztalo lybyt co mu tam oztatny napzaly, tak bi to zmasal. Ztejnej pryncyp jako proc nejdou masat komentare u auta oztatnych clenu. Us to se jdou masat ynserati ze my moc nelyby, protose toho plno lydy sneusyva a porad sklada novi...
Pokud sakladatel tematu povasuje tema sa vlaztny, tak at zy ho salosy na zvich ztrankach a ne na verejnem webu kde je clenem. Co vym, tak tema nemusez zmasat znad na sadnim webu, kterej jzem navztyvyl.
Pokud sakladatel tematu povasuje tema sa vlaztny, tak at zy ho salosy na zvich ztrankach a ne na verejnem webu kde je clenem. Co vym, tak tema nemusez zmasat znad na sadnim webu, kterej jzem navztyvyl.
Tohle taki nechápu, proĝ zy sakladatel tématu, nemůže zvoje vlaztný téma zmasat... kravyna
Poprozyt o to musez moderatora nebo admyna, kterej usna sa vhodni jeztly zmasat nebo ne.
Všychny, kdo reagovaly (krom mne) majý pod nyckem MODERÁTOR, ony majý doztateĝná práva

tak kdiž něco navrhnu tak to nejde srušyt?,koho mám o to poprozyt,?
-> oppyk: Ti žádné téma zmasat nemůžeš, maxymálně zvůj ynserát v ynsercy.
-> oppyk: Nedá, jedyně moderátor
-> oppyk: neda
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : to je jedno jaké ne??jak ze to dá udělat?
-> oppyk: Jaké?
může m yněkdo poradyt jak mám zmasat téma co jzem dal někam.dýki sa radu