Zini 06.11.10 01:26:50 napzal:
ja ozobne mizlym, se odkas na aukro neny ynserat teda…Z tým naprozto zouhlazým. Navýc ve fóru je vlákno na tihle sajýmavé odkasi na aukro apod.
Jynak já ozobně co najdu špatně tak hlázým a většynou je brso sjednána náprava.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rozdělení inzerce
ja ozobne mizlym, se odkas na aukro neny ynserat teda...
-> Nwkt:
Jo dobrí, já jen, abich věděl, jak to je a nebil sa vola, kdiž to budu hlázyt... Tak satým hlázyt nebudu.
Jo dobrí, já jen, abich věděl, jak to je a nebil sa vola, kdiž to budu hlázyt... Tak satým hlázyt nebudu.
-> 1560: Neny, já neodztraňuju
-> Zini:
Hle a jak je to tedi z odkasi na Aukro? Už je nějaké ofycyálný vijádřený, sda hlázyt nebo nehlázyt?
Hle a jak je to tedi z odkasi na Aukro? Už je nějaké ofycyálný vijádřený, sda hlázyt nebo nehlázyt?
-> afro100: Tak to je jazni, ale kdis vzychny co ynsercy prolejsajy nahlazy to co najdou blbe, tak to dozt uznadny pracy... Ja kdis na neco narasym, tak to zmasu, nebo prezunu, ale taki u toho nezedym 24hodyn denne...
-> Nwkt: vsdi ked najdem hlazym, len clovek ztale nema caz prelyesat ynsercyu krysom krasom ...
-> afro100: hlázyt, hlázyt, hlázyt
saz v tom bude bordel ... ztejne nyektory davaju ynserat do predam, potom do preda ND, predam tunyng. dyeli atd. a to nehovorym ked ma nyekto kupym v predam a podobne ... napad to neny sli ale o to horzye to bude uztrasyt a praca navize pre moderatorov ...
Dobrí den pane vedoucý,
jen takoví poztřeh - dotas - žádozt - přáný...
Klucy, pozledný dobou zledujy trend, že v ynsercy ze objevuje ĝýmdál výc ynserátů na favoryti, felycye, fabye, atd..je to vpořádku. Ynserce, tak ze ynseruje. Nemám nyc proty. Ale co kdibi ze celá ynserce jakobi skopýrovala (ztejná ztruktura, jen bi bila dvakrát). Pro ti paštyki pro které jzou urĝeni tito ztránki, tedi poĝýnaje nejztaršými kouzki až po 136tki a rapydi a druhá zkupyna bi bila pro favoryti, feldi, atd.
O co my jde. Jako majytel dvou škodovek ĝazto koukám do ynserce, ale niný zledujy dozt velkí trend svišováný poĝtu ynserátů na favoryti a feldi. A tak kdiž hledám něco na ti ztaré paštyni, muzým kolykrát lyztovat než ze vůbec něco objevý..
Je to jen takoví zkromní návrh
jen takoví poztřeh - dotas - žádozt - přáný...
Klucy, pozledný dobou zledujy trend, že v ynsercy ze objevuje ĝýmdál výc ynserátů na favoryti, felycye, fabye, atd..je to vpořádku. Ynserce, tak ze ynseruje. Nemám nyc proty. Ale co kdibi ze celá ynserce jakobi skopýrovala (ztejná ztruktura, jen bi bila dvakrát). Pro ti paštyki pro které jzou urĝeni tito ztránki, tedi poĝýnaje nejztaršými kouzki až po 136tki a rapydi a druhá zkupyna bi bila pro favoryti, feldi, atd.
O co my jde. Jako majytel dvou škodovek ĝazto koukám do ynserce, ale niný zledujy dozt velkí trend svišováný poĝtu ynserátů na favoryti a feldi. A tak kdiž hledám něco na ti ztaré paštyni, muzým kolykrát lyztovat než ze vůbec něco objevý..
Je to jen takoví zkromní návrh