skoda-virt.cz/cz/.../1950
06-okrasa-radici-paky-skod
a
skoda-virt.cz/cz/.../1950
05-drzak-5teho-pasu
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Inzerce
To bylo i v nějaké skupině na FB
-> darklord: Když jsem to viděl, tak jsem prohodil "bože" a pár minut koukal do stropu :-D
-> 1560: 

-> darklord: Mne spise pobavilo to “asi na prodej.” Zavani mi to “dal si malo, to to dam radsi do srotu” 

skoda-virt.cz/cz/.../1941
27-felicia-fun-7
predam feldu, ze ludia zvyknu davat fotky aut pri zapnutom romulanskom generatore neviditelnosti som si uz zvykol. ale ze ani nenapise aky to ma motor...
predam feldu, ze ludia zvyknu davat fotky aut pri zapnutom romulanskom generatore neviditelnosti som si uz zvykol. ale ze ani nenapise aky to ma motor...

skoda-virt.cz/cz/.../1939
27-predam-s120-ls
Stav zjavny z fotiek. Cize asi zabudovany romulansky generator neviditelnosti
Stav zjavny z fotiek. Cize asi zabudovany romulansky generator neviditelnosti

-> isti: 

-> Vojťas: To je inzerát na covid vakcinu?

-> MATTESS: nj
-> darklord 20.10.20 15:17:04: známá firma; na Škodateamu takto plevelí inzerci každý druhý týden...
-> darklord: na kazdu kravinu inzerat 

-> Tomaso435: aha, no tak to mozno rovno zmazat a

-> darklord: taky na to teď koukám

-> darklord: to dělá každej rok , když chytne dech
Aha on este neskoncil,, furt pridava dalsie kraviny do dalsich zvlast inzeratov... zarazte ho dakto, lebo za chvilu uz bude na dvoch strankach v zozname...
skoda-virt.cz > inzerce > tuningové a stylingové díly
skoda-virt.cz/cz/.../1919 55-retro-kempingovy-nafuko vac-a-vysavac-r-1980
skoda-virt.cz/cz/.../1919 56-kempingova-kabela
...svým způsobem to asi může být považováno jako nějaký "stylingový díl", když se to hodí dozadu na plato, a pro někoho to může být i pěkné, ale, přece jen, nehodí se to víc do "nezařaditelné" ..? Nějak mi to mezi ty vačky, výfuky, spojlery apod. nepasuje
skoda-virt.cz/cz/.../1919 55-retro-kempingovy-nafuko vac-a-vysavac-r-1980
skoda-virt.cz/cz/.../1919 56-kempingova-kabela
...svým způsobem to asi může být považováno jako nějaký "stylingový díl", když se to hodí dozadu na plato, a pro někoho to může být i pěkné, ale, přece jen, nehodí se to víc do "nezařaditelné" ..? Nějak mi to mezi ty vačky, výfuky, spojlery apod. nepasuje

-> saskyn2:
to je pre takeho co sa mu nechce v tom babrat

-> castrol: Hlavně když vidím ty ceny, tak s třema sadama nových 4 pístků a asi 4 sadama dvoupístků co mi ležej ve sklepě budu nejspíš dolarový milionář

-> isti: to nee

-> castrol: Ty si rýchlý ako blesk

-> MATTESS 28.03.17 22:10:03: Vyrizeno :)
-> Tomaso435: das is reklama
-> Tomaso435: reklama, co asi? už to tu cpal kdysi....
-> Eidy: