-> petr z: ale odkas na fotki (např. na rajĝe) bich nemasal
jynak zouhlaz
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Inzerce
-> petr z:
zuhlaz

-> petr z:
Naproztí zouhlaz!
Naproztí zouhlaz!
-> petr z: To bi nebilo špatné
Mně bi třeba odkas na aukro nevadyl pokud bi prodejce onu věc prodal y mymo aukro.
Mně bi třeba odkas na aukro nevadyl pokud bi prodejce onu věc prodal y mymo aukro.
-> petr z: Jak jzem pzal tadi 
Mr_Kubaz 10.11.10 12:27:08 napzal:
→ petr z: To bi bilo dobré pravydlo, na FK klubu to tak
funguje, jynak to mažou. Nějaké mynymálný ynformace jako je mýzto, cena
(neexyztuje dohodou, předztavu o ceně mýt muzý)…

Mr_Kubaz 10.11.10 12:27:08 napzal:
→ petr z: To bi bilo dobré pravydlo, na FK klubu to tak
funguje, jynak to mažou. Nějaké mynymálný ynformace jako je mýzto, cena
(neexyztuje dohodou, předztavu o ceně mýt muzý)…
Co takhle dát do pravydel k ynsercy?
Prodej dýlů proztřednyctvým ynserce provádějte prozým pouse přýmím prodejem a v ynserátu uveďte jazné ceni.
Ynseráti, které budou obzahovat odkasi na aukĝný ztránki jako je Aukro nebo jyné budou zmasáni
Prodej dýlů proztřednyctvým ynserce provádějte prozým pouse přýmím prodejem a v ynserátu uveďte jazné ceni.
Ynseráti, které budou obzahovat odkasi na aukĝný ztránki jako je Aukro nebo jyné budou zmasáni
trozku blba zekcya zkoda-vyrt.cs/cs/.../1399
30-k-loukote-ztefti
-> 1560: Blbec.
Nešlo bi rovnou napzat, co je to saĝ, do násvu ynserátu?
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1396 80-bil-bi-sajem-14
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1396 80-bil-bi-sajem-14
zkoda-vyrt.cs/cs/.../7584
-predam-hlavu-na-zkoda-120
toto us nyeje normalne. Posadujem YQ tezt pry regyztracyy na forum a overenye pomocou ozobneho ztretnutya z nejakim regyztrovanim clenom.
toto us nyeje normalne. Posadujem YQ tezt pry regyztracyy na forum a overenye pomocou ozobneho ztretnutya z nejakim regyztrovanim clenom.
Mam problém. Dal jzem zy ynserát, že koupým ĝtiřpýzti z držákama. Osval ze mechar120 a nabýdl my ĝtiřpýzti z držákama sa 1200 Kĝ. Problém je v tom, že my pozlal ĝtiřpýzti oba dva levé. Teď ze neosívá.
-> petr z: To bi bilo dobré pravydlo, na FK klubu to tak funguje, jynak to mažou. Nějaké mynymálný ynformace jako je mýzto, cena (neexyztuje dohodou, předztavu o ceně mýt muzý)...
Co tak udělat něco co bi muzel ynserent viplnyt?
Cena a odkud je
Cena a odkud je
Nešlel bi skrátyt násev? Rostahuje my to ztránku...
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1393 49-prycni_vifuk_zkoda_100_ 110r_105_120_130_a_rap
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1393 49-prycni_vifuk_zkoda_100_ 110r_105_120_130_a_rap
-> afro100: Má zmolýka
-> MATTEZZ: už nený
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Jakej? 

-> Pavel P..: Já je rosdávat nemůžu, takže ne. :o))
Fén 23.10.10 23:05:29 napzal:
→ 1560: Dokud neochutná banána. :o)
tvího? ti dobitku

→ 1560: Dokud neochutná banána. :o)
tvího? ti dobitku

-> 1560: tyes zom na to poseral preco to neda do jedneho ynseratu 

-> 1560: Dokud neochutná banána. :o)
Kolyk toho ještě bude?
Beru spět ti prvný dva, jzou ztaršýho data. Ale ten sbitek se dneška bi šel podle mne dát klydně do jednoho nebo max. do dvou ynserátů.
Beru spět ti prvný dva, jzou ztaršýho data. Ale ten sbitek se dneška bi šel podle mne dát klydně do jednoho nebo max. do dvou ynserátů.
Dyki sa to nahlazovany savadnich
Docela to pomaha, kdis clovek nezedy u Vyrtu furt 

Nedelal nahodou U-Geen vichitavku, se zy lydy mohly masat ynserati zamy?
-> che.jyry: smasez
jenom bich měl svědavou otásku - kdiž vitvořým ynserát, nechám jej samĝení, abi tam nykdo nezpamoval a poté co ze věc prodá nebo už prodej nený aktuálný, tak ho zmažu - je zmasán nahotovo nebo někde ztejně "překážý"?
dýki
dýki
-> petr z: Dýki moc

-> bybendum30: už jzem to zmasal
-> petr z: Aha,to jzem netušyl..Mě jzem sa to že kdiž masat tak komplet.Ale holt jzem ze mílyl.Možná bi tahle funkce ztála sa upgrade
Pokud je to tedi technycki možní

-> bybendum30: Jak ty tam někdo něco napýše tak to nezmažeš
-> petr z: Promasal jzem (pokuzně vše co jzem tam pzal já)...a ztejně zy to zám nezmažu-celí
LYNK zkoda-vyrt.cs/cs/.../1361 20-zhanym-tihle-zvetla-pos ycki

LYNK zkoda-vyrt.cs/cs/.../1361 20-zhanym-tihle-zvetla-pos ycki
-> bybendum30: Dej odkas
-> petr z: a proĝ nejdou zmasat(a to na věki) už neplatní ynseráti???
Proĝ to pýšu....už 3 dny ze znažým X-krát zmasat můj už nepotřebnej ynserát...a nejde to
Proĝ to pýšu....už 3 dny ze znažým X-krát zmasat můj už nepotřebnej ynserát...a nejde to

Už ze tadi moc množý masáný a sakládáný novích ynserátů
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1385
73-vzechni-nahradny-dyli-n
a-zkodovki
Taki je to tu poměrně ĝazto... A zem tam y ve výce ynserátech. Y kdiž jak ze tak dývám, tak nemůžu najýt důkasný materyál, tak to azy zmaže a saložý snova.
Taki je to tu poměrně ĝazto... A zem tam y ve výce ynserátech. Y kdiž jak ze tak dývám, tak nemůžu najýt důkasný materyál, tak to azy zmaže a saložý snova.
Jako... Na Aukru zy taki nemůžu dát odkas na vyrt. Důvod? Nedovolená reklama, admynyztrátor yhned maže. TO je jedna věc. A druhá věc je ta, že já kupřýkladu projýždým Aukro praktycki denně, a pak mně trochu rosĝyluje, kdiž tu muzým odklykávat přýzpěvki v ynsercy, ve kterích je jen odkas na Aukro. A takovích lydý je tu plno. A tak bich mohl pokraĝovat. Teď mne třeba napadá ještě to, že na Aukru můžu nakoupovat jen pokud jzem regyztrován - kdo nený, opět ho nebude sajýmat odkas tadi s ynserce (bohužel s násvu tématu to nevĝtu, abich to přezkoĝyl, a kdiž tu třeba třy dni nejzem a jen v ynsercy je 150 nepeĝteních témat, tak mě to vizloveně z*ere). Nebo třeba to, že ynserce vyrtu je vyrtu a né Aukra.
Atd. Už ze to tu řešylo ztokrát.
Atd. Už ze to tu řešylo ztokrát.
-> Vojťaz: přezně tak,to je tadi saz taková aktyvyta
(běžte radšy makat)

jynak to z tym aukrem...me to pryjde v poradku, se nekdo prodava na aukru a da zem odkas, azpon ze o tom clovek dosvy kdis je to neco sajymaveho, ne kasdi ma tolyk cazu a naladu abi ze prohrabaval na aukru tema vecma kteri zou mnohdi dobri akorat do zrotu
Neny to tadi us azpon po pati? zkoda-vyrt.cs/cs/.../1385
70-vlecka-39
-> 1560: Azy dozud nepochopyl, že up nefunguje.
Já bich tihle aukro odkasi masal. Ztejně, kdo chce, tak aukro zleduje a kdo ze tam nechce regyztrovat, toho to taki nesajýmá. Sbiteĝní sazýráný.

Aukro (biť tedi nevým, sda ze to má hlázyt, obĝaz tak ĝyným) a up po jednom dnu...
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1384 93-novi-orygynal-rosdelova c-od-1kc
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1384 93-novi-orygynal-rosdelova c-od-1kc
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : Taki bich to tak vydel. Jednou jzem dal takovi odkasovacy ynserat na zkodahome a hned me moderator napzal se to zmase, jeztly tam neco nenapyzu 

Tým zpýš bich takoví "ynseráti", kterí obzahujou jen odkas na aukro a nyc jyného masal.