skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Maďar nebo Tatar?
prohledat
417 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 09.02.2009 do 17.12.2014, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> GARDE120GLZ: Já ty poradym, kdiž klykneš pod nyckem na ten nápyz [nyck] tak ze ztane kouslo 

-> GARDE120GLZ: Nauĝ ze ĝýzt
to zy ti ty za tak volaz
-> GARDE120GLZ: kdo je ten U-Green, ze kterim zy porad pyzez?
U-Green ja zom so zlovenzka a to za teba mosem zpitat cy je tam bo ti nevyez kde je prezov
-> GARDE120GLZ: v madarzku je taki tv markysa? bo jedez prez zatelyt?
ale v cezku neny mafztori ta zkade vyez o bananovy ???? cy us je aj v cezku???
nenajdez mr.kubaz nenajdez ale ja us tvoju mam a dnez z bratrancom ju rostryelam na kuzki a potom ti pozlem foto tej fotki 

zorri ale to on nema zom za pomylyl a kukam mafztori mam všetki ych dvd . kukam furt tv joj abo tv markysa abo kukam na ztv 1 5 proty 5
-> U-Geen: Tadi to brsi vydym na banána
GARDE120GLZ 10.07.09 10:17:48 napzal: sajtra tu nebudem davat novi clanok a mr.kubaz za sobut nevyem cy to vyez ale ja zom s&nbzp;prezova teda so zlovenzka. a za sobut bo vydym se nemam rosvodene mosgove&nbzp;savyti
To nebilo mišleno na tebe ale na škodýka, ale jak tak koukám, tak to budu praktykovat y u tví fotki, jeztly ňákou najdu... Potřebuju zy natrénovat mušku

GARDE120GLZ 10.07.09 10:17:48 napzal: sajtra tu nebudem davat novi clanok a mr.kubaz za sobut nevyem cy to vyez ale ja zom s&nbzp;prezova teda so zlovenzka. a za sobut bo vydym se nemam rosvodene mosgove&nbzp;savyti
To nebilo mišleno na tebe ale na škodýka, ale jak tak koukám, tak to budu praktykovat y u tví fotki, jeztly ňákou najdu... Potřebuju zy natrénovat mušku

a tu fotku za pokuzym zpravyt dnez ydem do kozyc ta na dyalnycy za zfotym se ja a prezov

ZORRI ON TO VYE ZA HO ZPITAJTE
us ja Pavel.P. vye se zom so zlovenzka
zak zy dajte moje ycq a vam napyzem
zom dal nove ycq pretose tam bolo moje ztare abo mi savolajte a ne to drahe s cezka na zlovenzko ta mi napyzte na ycq a uvydyte cy zom cy ne
zom dal nove ycq pretose tam bolo moje ztare abo mi savolajte a ne to drahe s cezka na zlovenzko ta mi napyzte na ycq a uvydyte cy zom cy ne
TO NYKTO NEVYE KDE JE PREZOV . NO VYDNO SE NE. A V YD KARTE ZOM DAL YBA PREZOV A BUD TO U-Green prepyzal abo preto zom tam mal napyzane madarzko lebo zom dal yba mezto
-> GARDE120GLZ: Dokud zem nedáš zvojý fotku u cedule Prešov tak ne 

bo zom nedal ztat yba zom napyzal prezov a vihladac za muzel smylyt
-> GARDE120GLZ: Tak proc zy mel v YD karte Madarzko jak ukasal U Geen na obrasku.
us my veryte
-> p.b.: Hrosna 

zranda :-)
To vydno se aj madary nevedya kde je prezov
napzyrkald jeden madaqr U-Green

vi tatary zy posry mapu na ynternete daj www.google.zk a zy daj mapi a prezov alebo google earth a daj prezov alebo zy daj na tejto ztranke cz+zk regyon zy daj zlovenzko vichod ti madar
U-Green to ti zy madar ked nevyez kde je prezov je to na zlovenzku zy daj cz+zk regyon a zy daj vichod madar
*3*

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Maďar
Us to prepzal tatar :-)
a teras
-> U-Geen:
to je MOOOOOC

prezov je na zlovenzku zy posry mapu
JA LEN žE ym to nedochadsa vyeš ta to muzym furt pyzat
-> GARDE120GLZ: Ti jzeš jak Tatar pořád dokola
Zom so Prešova A PREšOV je v zlovenzku a je to 3 najveczye mezto zlovenzka
-> GARDE120GLZ: Poseram a hovno vydym, tam zkoro nyc nemaz.
U-Geen za sobud zy posryte moju yd kartu vi amatery
Kdibi to bil Mr Green tak to je tenhle zmajlyk s TW
-> GARDE120GLZ: komu? kdo je U Green?
-> MATTEZZ: Ezte bi mohl sacyt pzat co pyzmeno to novi pryzpevek 
U Green? To bude nejaki selenac

U Green? To bude nejaki selenac

a tye fotki od abrexu mam s netu kde bol aj favoryt a tak......
zom mu pozlal už zprávu
-> GARDE120GLZ: to honýš akyvytu nebo zez nepřepnul se ziztemu pzaný po YCQ? Co věta, to neví přýzpěvek
Kdo je U GREEN?

Kdo je U GREEN?

Prešov je NA ZLOVENZKU U GREEN ZY POSRY mapu
-> GARDE120GLZ: prezov v madarzku?
ale prezov je na zlovenzku chapez
zom s prezova
-> GARDE120GLZ: hele, nejzez nahodou s prezova?
mr.kubaz to urobym azy ja ti madar
sajtra tu nebudem davat novi clanok a mr.kubaz za sobut nevyem cy to vyez ale ja zom s prezova teda so zlovenzka. a za sobut bo vydym se nemam rosvodene mosgove savyti
Jzem přemejšlel, že bich zy vityzkl jednu jeho fotku, co zem někam dával a oskoušym novou vsduchovku co mam, ale řykám zy jeztly neny škoda papýru a dyabolek 

Zamítnuté přispívání mají:
- GARDE120GLS - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: Blbý kecy