skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Editace
-> Syny: Ale u tebe svítí šedá že tu nejseš
-> petr s: Ja vim, ale neni to skoro znat...
-> Syny: Panáček má jinou barvu
-> U-Geen: Supr :) To ej uplne krasny... Jen je pravda ze neni videt offline a online, ale je to jinak super. Diky :)
-> Fén - Neznalej a neodborník: 
Jeje ono uz to jde upravovat

Jeje ono uz to jde upravovat

-> Losování Matese: A kdo říká, že nebudu prskat i tu. :o)))
-> Fén - Neznalej a neodborník: Vidis, si vcera prskal kvuli editaci na TW a dnes je uz i na virtu 

Nešly by ikonky online/offline udělat jinýma barvama. Ta šedá/světle modrá se strašně pletou a je to nevýrazné. Co třeba zelená - online, červená - offline..
Nešly by ty ikonky udělat o něco méně nápadnější? :o)
hlasim ze je to moc pekny a ze editace mi nefaka

to je nejspis jen pro ty co pisi tou praseči azbukou....
Mi taky nejde editece ale nekdo uz to pouziva 

mě taky nic nejde
A mě nejde editace?
Super novinky:-) A editace funguje a funguje a funguje:-P
-> U-Geen 28.12.08 14:33:40: tak FF a IE v pohodě... u googlu to hodilo ještě nějakou chybu..mmnt hodím sem print
ale google jede ještě na beta verzi, takže to může bejt i u něj....
ale google jede ještě na beta verzi, takže to může bejt i u něj....
-> U-Geen: 

-> MOLSO: musí
-> pyroman: zkus to teď
-> pyroman: zkus to teď
musia tam byt tie ikonky alebo by sa to dalo urobiť na tie nápisy v [zátvorkách] ? :) pripadalo mi to predtým lepšie tie symboly sa mi tam akosi nehodia
-> U-Geen 28.12.08 14:25:12: tak u google chrome je to to samý
-> U-Geen: mě se to zobrazuje stejně... mám FF 3.0.5... zkusím merknout ještě co na to IEčko
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : prohlížeč?
koukám že změny se dočkaly i ikony a až se to vychytá, tak to bude super, aneb jak psal DNA...ale vše chce svůj čas, každopádně dopředu díky hoši 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A co kdybyste je to nejdříve nechali dodělat mě ta editace třeba nejde vůbec
ProtoĹľe kdyĹľ edituju pĹ™ĂspÄ›vek jako napĹ™Ăklad tenhle...udÄ›lá to tohle...
Koukám už se na tom pracuje, ale ještě to chce vychytat mouchy 

-> U-Geen: ajo...
-> Syny: ale tohle je stat z mysql, nic co je na webu
-> U-Geen: Tak to si tu statistiku musel upravit, protoze vim, ze to tak nebylo. Ze kdyz sem nekam prispel a smzal to, tak mi naskocil pripsevek... :)
Ta editace by byla fain, ale vim jak :)
Ta editace by byla fain, ale vim jak :)
-> Syny: ne, statistika je pouze z nesmazanejch prispevku. editaci planuju delsi dobu, ale vis jak :)
-> Ad@m: Jasny, precist po sobe jo, ale i tak muzes neco prehlidnout... Ja treba dost casto prehazuju pismena, ale kdyz to pak ctu, tak to prectu sprave
Takze to vlozim, az treba pak si uvedomim, ze tam je chyba :)

-> minno: *vložením
tak to se mi teda povedlo

tak to se mi teda povedlo

Ad@m 24.12.08 00:19:22 napsal: → Syny: je mi to jasné, no tak jsou dvě možnosti, buď admini udělají tu editaci nebo si po sobě před vloýením příspěvek přečíst 
ako napríklad ty teraz

ako napríklad ty teraz

-> Syny: je mi to jasné, no tak jsou dvě možnosti, buď admini udělají tu editaci nebo si po sobě před vloýením příspěvek přečíst 

-> Syny: tiež som na to dnes myslel....a najhoršie je to, keď napíšeš nejakú kravinu, potom to zmažeš, lebo to chceš pridať nanovo opravené a medzitým už niekto "šikovný" stihne reagovať na tú kravinu....
-> Ad@m: Mno je pravda, ze plno prispevku sem "nahrabal" tim, ze sem hodne opravoval =>smazal ten s chybou a vlozil jinej, opravenej... Ale za smazani, se prispevek neodecte, takze to pak stoupa rychleji... Ale myslim, ze tohle by byla fain vec a uz to tu plno lidi navrhovalo...
-> Syny: ty to myslíš vážně že se vzdáš svojeho prvenství? 

Chtel bych se zeptat, zda by bylo mozny udelat editaci prispevku, ale osefovat to tak, ze by se treba pod caru v prispevku ukazalo kolikrat byl editovany, kdy (a pripadne i co bylo pripsano/smazano -malym pismem. Bylo by to mozny? Myslim, ze by to ocenilo plno lidi... Kdyz udelam chybu, nemusel bych mazat prispevek a vkladat ho znovu. Je to jen napad a navrh