skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Plastové podběhy 120
-> Bublajs: vruty nee, texy jsou lepší
no dychat,jako ze to neutesnovat dookola po obvodu.at tam neni vlhkost pod tim.ja jsem to taky zkousel pripasovat jen tak a snad to pujde.zitra jak budu prezouvat tak vyzkousim.a hned asi koupim nejaky material na to.ale vrutama asi ne.ten tekuty hrebik nebo neco
Ty hladší plasty mám na autě již šestým rokem, letos jsem je sundával abych viděl jak to pod nimi vypadá, lemy blatníků zdravé, na lem předtím nalepeno karosářským tmelem a přichyceno několika samořezkami máznutými grafitovou vazelínou. Samořezky byly na koncích trochu orezlé, ale žádná tragédie. Při dělání dutin jsem rezistinem vystříkal i prostor nad těmi plasty, pro jistotu.
/edit: ach ta skleróza, je to osm let, ne šest
/edit: ach ta skleróza, je to osm let, ne šest
-> Bublajs: Co by mělo dýchat? Ten spoj??
-> Bublajs: Ty předky nakonec nejsou taková zlost, zadky zatim nevim s tim se budu babrat zejtra nejspíš.
-> Bublajs: vybubli .. ja som ich mal uz vlani .. takze na tom neni nic komplikovane tazke, jednoducho asi dosla seria a uz su hentie .. ako keby to poliaci buchali nejak napresno ..
ja nechapu proc jednou poslou takove nekomu a pak zase nekomu jine.ja mam nakonec taky ty hladke a jeste me ceka montaz.porad vaham jak to udelat.urcite to utesnovat neni dobry napad.melo by to trochu dychat.nevim jestli vrut nebo tekuty hrebik
Tak jsem to večer ještě zkoušel. Někdo ty nálepky na ty podběhy nalepil obráceně -když jsem je prohodil levý za pravý tak seděj líp. Celej ten rantl jsem nacpal pod rantl blatníku (takže nejsou vůbec vidět). Ve předu to ještě chytim přes kus plechu na šroub co drží nárazník v blatníku a uvidí se no.
samořez je jasná volba. ten lemto přežije.když tu díru zatřeš a šroubovat to tam budeš se šroubem namočeným v silikonovým tmelu. tim se to utěsní a je to na vždy.. .
Bublajs 26.10.12 16:35:35 napsal:
ja je mam taky z OBAUTODILY ale nevsiml jsem si tech cvocku jestli to tam
je.nejlepsi to prilepit na tekuty hrebik ne?vrat je blbost
já bych radši vyvrtal a ošetřil pár direk a nechal podběhy "demontovatelný" ;
ja je mam taky z OBAUTODILY ale nevsiml jsem si tech cvocku jestli to tam
je.nejlepsi to prilepit na tekuty hrebik ne?vrat je blbost
já bych radši vyvrtal a ošetřil pár direk a nechal podběhy "demontovatelný" ;

ja je mam taky z OBAUTODILY ale nevsiml jsem si tech cvocku jestli to tam je.nejlepsi to prilepit na tekuty hrebik ne?vrat je blbost
-> MOLSO: Pasuje celkem dobře. I přední i zadní. Ale jak to tam přichytit...
-> Petr Volfik: a hento tam vobec pasuje ? 

Jenže mně poslali podběhy co maj ty rantly úplně hladký,
nakopat jim do p*dele co to prodávaj...

-> Petr Volfik: ja mam tieto co mas na foto .. ty mas ine ?
-> palinator: Na Kladně tu padá občas déšť se sněhem to vypadá.
-> afro100: Teď na to koukam - na fotce těch OBček ty cvočky maj.
-> afro100: Teď na to koukam - na fotce těch OBček ty cvočky maj.
-> afro100:
Taky má u vás zejtra sněžit?
Taky má u vás zejtra sněžit?

-> afro100: 

-> MOLSO: sak jasne ...
paaana boha, sa aj tesim na zimu :P :D
paaana boha, sa aj tesim na zimu :P :D
-> afro100: aj mne sedeli pekne ... ale istota je istota

-> MOLSO: oni tam sedia docela nafest, aspon mne teda, a vravim ze sa to stalo raz a v hlbokom snehu, toale bolo hlbokom ze hlbokom ze po naraznik ... vzadu retaze a jedno s druhym, takze tak ...
-> afro100: našiel som tekuty kov
to vycvaknutie by som neriskoval. 2 samorezky a nie je čo riešiť

to vycvaknutie by som neriskoval. 2 samorezky a nie je čo riešiť
-> MOLSO: si s tym silikonom polep stolicku co si vcera zlomil .. :D
-> Petr Volfik: na rapidovi som to mal celu zimu len vlozene, ma to take zobaciky. Predne som mal este zalozene pod prednymi zasterkami a vydrzali tak celu zimu. LZ je trosku kratsi nez by mal byt, ten sa mi v hlbokom snehu vycvakol..
-> Petr Volfik: na rapidovi som to mal celu zimu len vlozene, ma to take zobaciky. Predne som mal este zalozene pod prednymi zasterkami a vydrzali tak celu zimu. LZ je trosku kratsi nez by mal byt, ten sa mi v hlbokom snehu vycvakol..
-> Petr Volfik: tak si to nalep silikonom 

Tak mi přišli plastový podběhy na š120 ty polský z OBček. Jak to tam mam sakra upevnit? Má s tim někdo zkušenosti? Seděj tam i celkem dobře ale šroubovat do podběhů se mi je fakt nechce...
-> petr s: jj dik

-> rolls: Ale zase pozor aby ti nepraskl a jde dopasovat i na 100
-> petr s: aha...no som mohol tusit ze treba vetsie kladivo

-> rolls: Nahřát a znásilnit
-> petr s: jj je...len vravim nejako mi to tam nepasovalo tak som to neznasilnoval
ale foto by asi pomohlo

ale foto by asi pomohlo

-> rolls: fakt a je na nich napsáno LP PP
-> Nwkt: to fakt alebo vtip?
-> rolls: Nahřát 

-> Nwkt: aha...som si myslel, len to nejako tam nece ist kua

no dneska som sa tie plastove bazmeky tam pokusal nasadit, otazka skor znie kde ich zohnat ale ako nasadit kurva? tie kratsie idu dopredu a dlhsie dozadu? je niekde foto ako to vypada na aute? btw...made in poland
OB Autodíly
Kdo mi poradi kde sehnat plastové podběhy na 120?? Dik pičte do id