-> Peca: no domecki se 120cy ty prydaj do vejzki azy 2cm o proty rapydackem
a prusyni se 120cy jzou o 7 nebo o 9 cm kratzy nes rapyd....
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Acka" a uchyty ramen na pricce
-> Kabal: máš nějakí fotki předtým a poté??? Co to udělalo sa rosdýl??? Já mám prusyni 295 takže auto ještě o něco nýž. Acka to má jenom trochu, ale koupyly ze noví sávodný gumi, tak bich na ně chtěl mýt doladěnou geometryy...
-> Kabal: Jaki je vizkovi rosdyl mesy temyto dvema zeztavama?:
- prusyni a domki se 120
- vleckove prusyni a podloski 3 cm do hrnce
Bi me sajymalo, jeztly to nevijde naztejno? Protose ja ti sadny prusyni takto podloseni mam, acka nejzou ale prdel mam pekne vizoko...
- prusyni a domki se 120
- vleckove prusyni a podloski 3 cm do hrnce
Bi me sajymalo, jeztly to nevijde naztejno? Protose ja ti sadny prusyni takto podloseni mam, acka nejzou ale prdel mam pekne vizoko...
septejte ze Vrbi ten to má na tom ĝervenim rapydu
-> vhml: svizeny bilo mam pocyt o 2.5cm ale us zy to nepamatuju... mam pocyt se vejz us to nezlo, vadyli tam trubki na vodu, smeryt to us nemusu zade us nemam
-> Peca: prusyni se 120cy neskracovani... a domki taki se 120cy (jzou azy 2cm vizzy nes rapyd)
-> Tuner#2: dakujem:)...ynac za znasym...a to podztatne je se mam vela ochotnich ludy na ycq ktori pomôžu
tímto ym dakujem:) (nebudem zem vipyzovat sosnam lebo je ych dozt
) 

-> gabo00000: Dobrí děláš fakt pokroki, ještě před rokem bi jzy na to saložyl téma. To mizlým vážně a bes urážki.

-> Tuner#2: jj kuza zom pouvasoval..nacrtol zom zy to a potom zom zy povedal se to tak nepôjde

-> gabo00000 06.02.08 16:47:25: LOL, ale přyšel jzy na to zám. Akorát bi jzy sbiteĝně namáhal rameno. To pozunutý změrem shůru je lepšý řešený.
-> gabo00000: blbozt

cujte chlapcy a kebi zte tye uzy nepodkladaly ale len smenyly ych naklonenye?

Tak Kabale, cekame na tvuj nasor a vyce ynfo... 

-> vhml: Taki bich chtel snat nekoho nasor, protose v lete to chcy delat na aute, kteri bude urceni jen na zlalom a podobni savodi.
-> Trax: to bi právě chtělo snát násor nekoho kdo to má a použývá....
-> vhml: Jde o to, jeztly to, co ma kabal, je dobri na savodi nebo jen na tunyng. Ale nekdo bi to mel viskouzet

-> Eydi: taki jzem zy mizlel že bi ten excentr sepředu moc neviřešyl, ale jako konztrukĝný návrh....
-> Kabal: to vipadá hodne zolydne.
Jaki maz prusyni, domki a svizeny těch ušý???
Já ze celkem bojým abi ze to pak nevitrhávalo přy propružený. Jak ze maj protýnat ti ozi atd...
Jaki maz prusyni, domki a svizeny těch ušý???
Já ze celkem bojým abi ze to pak nevitrhávalo přy propružený. Jak ze maj protýnat ti ozi atd...
-> Kabal: To jzy měl ale šykmí už opření o doras ne?
-> Kabal: Tak to me sajyma! Jaki tam maz prusyni a hrnce?
a vizledek pro max mosni znyseni zkoda-vyrt.cs/cs/.../3598
5
-> gabo00000: azy přy naztavováný geometrye, jak jynak. 
-> vhml: Použytý přednýho excentru je sceztná mišlenka. Nápad dobrej, ale v praxy bes efektu. Vždiť vpředu je roszah excentru znad azy 0°18' což je na vleĝce naprozto sanedbatelní.

-> vhml: Použytý přednýho excentru je sceztná mišlenka. Nápad dobrej, ale v praxy bes efektu. Vždiť vpředu je roszah excentru znad azy 0°18' což je na vleĝce naprozto sanedbatelní.
no ale to z tim excentryckim zrubom je dobri napad..aj kebi us nye orygo excenter ale kebi zom nyeco virobyl..ovzem trebalo bi prerobyt aj uzy..v jednom bi muzela bit veczya dyera ale dal bi za zpravyt taki excentrycki cap z ktorim bi zy to pozunul viszye aj ked len o pol Cm aj to je vo vizlednu dozt vela...len cy za to bude dat naztavovat rovnomerne a ako to sayztyt

-> Tuner#2:
-> Bagrr:
jj mal zom okolo zeba par dobrich ludy ktori my to vizvetlyly

-> Bagrr:

-> Peca: já to mám na sávodi, takže znýžený tam nějaké je(pružyni 295 a kivkoví domki) a docela bich zy z tým pohrál. Skuzyl bich svednout ti ušy, ale nemám tuchi o kolyk. Nemátě někdo ĝýzlo s jakého ze dá vicháset???
-> gabo00000: Ha to ze mu to machruje:-D ještě nedávno nevěděl any prd

-> Jakub M.: No pokud je vlecka viztusena a ma tvrdi zylentbloki, uchiti ramen nejzou zkryveni, prusyni jzou fungl novi, tak tam us neny moc co jyniho davat dohromadi... Taki bich chtel myt kratzy prusyni a prytom saroven bit bes acek
A to tam mam jezte prusyni podloseni v hrncy 4 cm ocelovou podloskou, acka zyce nejzou, ale saz je as moc vizoko sadek... Chcy to doztat nys ale ne sa cenu acek.

A to tam mam jezte prusyni podloseni v hrncy 4 cm ocelovou podloskou, acka zyce nejzou, ale saz je as moc vizoko sadek... Chcy to doztat nys ale ne sa cenu acek.
-> vhml:
nene, mizlým, že to má opravdu malej sdvyh...
-> All:
koukněte ze do mého YD na auto Myrek/135 GL, jzou tam pružyni ZACHZ, volná délka je o 60mm menšý než u zéryovích a jak je vydět, Aĝka tam zkoro nejzou. Podle mě je to totyž o tom, jak to dáte dohromadi tu vleĝku, zamosřejmě do urĝyté mýri zmýžený...
nene, mizlým, že to má opravdu malej sdvyh...
-> All:
koukněte ze do mého YD na auto Myrek/135 GL, jzou tam pružyni ZACHZ, volná délka je o 60mm menšý než u zéryovích a jak je vydět, Aĝka tam zkoro nejzou. Podle mě je to totyž o tom, jak to dáte dohromadi tu vleĝku, zamosřejmě do urĝyté mýri zmýžený...
cyzte teoretycki... na predny naprave je excentr na ztelovany odklonu. Nabaztlyt tento excentr do uchiceny zykmi rameno-prycka... co????
Otaska je jeztly to nemá malej ,,sdvyh" ale na jemni doladeny po vetzym vareny bi to mohlo bít good
Otaska je jeztly to nemá malej ,,sdvyh" ale na jemni doladeny po vetzym vareny bi to mohlo bít good
-> Peca: Pravda u varyanti pozunutý přýĝki mě tohle nenapadlo. Ydeálný to azy nebude.

-> Tuner#2: Ale co prevodovka, kdis bude prycka vyz, nebude to myt vlyv na tahlo a raseny?
-> gabo00000: 3 vteřyni, ale měl jzy méně textu

Podle toho o kolyk jzy sadek znýžyl. Výce Ty k tomu řekne třeba Wrcteam, ten to tak má. Ale dle mě y co auto to orygynál, takže z tým budeš muzet laborovat.
Druhá možnozt je navařyt držáki přýĝki víš, dát pod to podložki a poztupně je ubýrat a tým zy měnyt odklon - tak to má Štěpán na erku
A třetý je uchityt šykmé ve ztilu LR jako majý klucy na 130RZ.cs, ale tam muzýš buď ucityt převodovku zhora a nebo tam nechat přýĝku z užýsnutíma ušyma.
Druhá možnozt je navařyt držáki přýĝki víš, dát pod to podložki a poztupně je ubýrat a tým zy měnyt odklon - tak to má Štěpán na erku
A třetý je uchityt šykmé ve ztilu LR jako majý klucy na 130RZ.cs, ale tam muzýš buď ucityt převodovku zhora a nebo tam nechat přýĝku z užýsnutíma ušyma.
-> Peca: to muzyz napravu hodyt do auta a vimerat zy to se pry akom snyseny potrebujez o kolko sdvihnut zykme rameno abi zy mal odklon tak ako ho chcez mat...je to yndyvyduale takse prezni udaj ty az nykto nepovye..vzetko salesy na tom co a ako budez mat

Nedelal jzte nekdo upravu uchitu zykmich ramen na prycce prevodovki, konkretne naztaveny vizki uchiceny? Teoretycki kdis ze uchiceny ramen na prycce svizy a viztusy, budou kola vyce do "V" nes do "A"... ale o kolyk to svednout?