skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Notebook Lenovo U165 brno
-> Shadow_: nebyva to baterii. Ten konektor je propojeny s deskou vzdy po 2 kablikach. Proste se to upali nebo uklepe.
-> Dušan: myslíš ten přímo co je v notebooku? takže rozdělat a propájet? No to vyřeším jen kontakt s adapterem ale ne s nabijením nebo snad jo? Jinak jak se dá změřit baterie jestli je nebo není KO?
-> Shadow_: podle me ma NB napajeci konektor pres kabel a ten se vypalil. Tzn musis to rozdelat a propajet. To se obcas stava.
-> Nwkt: lenovo má svoje diagnostický nástroje třeba i pro baterku
-> Kuladmin: no když to odpojím od sítě hned se vypne
no zjistil jsem že když pohnu připojeným konektorem tak je tam asi špatný kontakt protože notebook se hned vypne dokáže to někdo odtud opravit?
-> Shadow_: Jak je to stary? A kdyz se to vybije treba pod 80proc tak taky nezacne nabijet?
-> Shadow_: Neni nějakej diag. soft na baterku. Třeba HP to má
-> Kuladmin: jde mi o to že se mi nenabijí baterie. Musím mít furt připojený adapter. Píše mi to K dispozici 99% (napájení ze sítě, nenabijí se.
Zvažte možnost výměny baterie. Jde mi o to jestli je opravdu v háji baterie nebo je něco špatného v notesu.
Zvažte možnost výměny baterie. Jde mi o to jestli je opravdu v háji baterie nebo je něco špatného v notesu.
-> Shadow_: v Brně těžko. Tady má každej Acer. Věř mi :)
Neni lepsi rovnou napsat co potrebujes??
Čau má někdo tento notebook Lenovo U165 nejlpépe z Brna? Mám menší dotaz