-> TTomas:
Tak to nech bejt, objednávám a pak to třeba proměřim sám.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Měděné zapalovací kabely
-> palinator: Klidne a rad, ale nevim kdy se dostanu do garaze a pristi tejden jsem fuc.
-> TTomas:
Napravíš to pro mě?
Napravíš to pro mě?

-> sep: Nemeril jsem je, ale muzu to napravit nebo se optej Davese:)
Já tu právě mám měděněj kabel v metráži, ale vždy jsem si myslel, že uhlíkovej je krok vpřed když se začal používat běžně
-> vhml:
Měděný můžeš ohnout jak chceš, jsou bezodporový a ty by se mi k odporovejm svíčkám hodily víc.
-> TTomas 26.06.12 15:05:18:
Výborně! Vypadá to že zakoupim.
Měděný můžeš ohnout jak chceš, jsou bezodporový a ty by se mi k odporovejm svíčkám hodily víc.
-> TTomas 26.06.12 15:05:18:
Výborně! Vypadá to že zakoupim.

-> TTomas: :koncovky jsou odporové?
-> sep: Mam je a jsou medene.
-> TTomas: :to je měď nebo uhlík,možná jsem slepej.
-> vhml: :stejný odpor bez ohledu na délku kabelu ,nelámou se atd.
-> vhml: :stejný odpor bez ohledu na délku kabelu ,nelámou se atd.
Výhoda oproti uhlíkovejm?
Koncovka je předpokládám vhodnější 1kOhm? Proč se dělali i 5kOhm?
Koncovka je předpokládám vhodnější 1kOhm? Proč se dělali i 5kOhm?
-> palinator: Nebo si koupis za par slupek kompletni kabely:)
www.skodateam.cz/Dobove_s portovni_zapalovaci_kabely _SUPRA_S100_110R_120-Rapid __Fa-Fe/Webshop?idz=1182
www.skodateam.cz/Dobove_s portovni_zapalovaci_kabely _SUPRA_S100_110R_120-Rapid __Fa-Fe/Webshop?idz=1182
-> Pavel P..:
Myslíš takový zelený? Já už je na svým nezažil, ale možná bych je moh štípnout dědovi.
Myslíš takový zelený? Já už je na svým nezažil, ale možná bych je moh štípnout dědovi.

-> palinator: jasný, odšroubuješ je normálně... tedy ty klasický plastový rovný Tesla, co byli z výroby.

-> Pavel P..:
Ty koncovky jdou normálně z uhlíkovejch sundat? Jsem doteď teda myslel že jde o nerozebiratelnej celek.
Ty koncovky jdou normálně z uhlíkovejch sundat? Jsem doteď teda myslel že jde o nerozebiratelnej celek.
-> palinator: koncovky proměříš ohmmetrem jestli maj všechny stejný odpor a normálně je použij.... jetejch kabelů se všude válí dost, stačí vybrat dobrý nevypálený koncovky a podle značení poznáš jaký maj odpor... dělaly se 1 a 5kOhm jestli se nepletu.
-> Pavel P..:
Hmm, to je pecka když mám jen fáčkový uhlíkový.
Zase někde shánět nějakej šrot.
Hmm, to je pecka když mám jen fáčkový uhlíkový.

koncovky dej ze starejch kabelů a kabel koupíš v každém krámu s dílama na motorky... nebo tady: www.pragos.cz
Prosím pěkně neví někdo kde sehnat měděné zapalovací kabely s bezodporovýma koncovkama? (odpor mám ve svíčce) V Mototechně v PCE měli už jen samotný kabel a toho mám ještě málo. Vůz Škóda 120 kontakt. zapalování.