skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tažné felicia
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
.
Zastavil:ZZ__Top
-> ZZ__Top: Nebo zkus zavolat na 724 806 098 (Auto Nechanice). Občas se tam aj koupit díly za neskutečný ceny i na octávky. Natož na feldy...
-> Tomaso435: Zkouším vše. Bazary, vrakoviště kde se dá.
Za odkaz díky jedno tažné na kombajna mají zkusím se zeptat kolik by koštovala pošta aby se opět nedostal někam kam nechci.
Za odkaz díky jedno tažné na kombajna mají zkusím se zeptat kolik by koštovala pošta aby se opět nedostal někam kam nechci.
-> ZZ__Top: tak to nesháněj na ofiko vrakárně ale v něčem jako sběrné suroviny kde platíš 10kč / kg
A použité to je děs. Každý za to chce ranec nebo je z druhé strany republiky. Zkoušel jsem vrakec a 1200 plus doprava. Upadli asi na hlavičku. Nové se dá koupit kolem 1500 se vším všudy. Jen se mi nechce do toho investovat tolik.
Kombík. Nevím mě to příjde skoro (bacha říkám skoro) podobné
Našel jsem na stránkách jednoho výrobce/prodejce fotky tažného pro krátkou i dlouhou. No já tam amatérským okem vidíš piču rozdíl.
Krátká
Krátká
-> ZZ__Top: Tažné pro krátkou / combi není záměnné. Uchycení má každý výrobce řešené po svém.
Ideálně sežeň celé tažné někde z vrakáče nebo vyřazeného auta a přehoď.
Ideálně sežeň celé tažné někde z vrakáče nebo vyřazeného auta a přehoď.
krátká vs dlouhá mají úplně jiné uchycení ke karoserii a je nezáměnně. U-chycení koule by mělo byt pak již u stejného typu stejné. LAe je několik výrobců a každý to má jinak řešené.
Potřebuju poradit. Jak moc a nebo v čem se liší tažné pro krátkou a dlouhou feldu? A jsou rozdíly stejné pro pevné uchycení koule a pro bajonet? Nemůžu nic pořádného najít. Našel jsem sice odkazy kde prodávají zvlášť pro krátkou a pro kombík, ale jsou s bajonetem.
Já mám s bajonetem, ale je to celé dojebané od předchozího majitele jak to do něj někdo napral. Koule je po nasazení moc blízko nárazníku a navíc nejde napevno zajistit.
Já mám s bajonetem, ale je to celé dojebané od předchozího majitele jak to do něj někdo napral. Koule je po nasazení moc blízko nárazníku a navíc nejde napevno zajistit.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
.
Zastavil:ZZ__Top