skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sametky okolo okien- užovka Vs. emka
-> stepan: To by som už videl na momentálnu nedostupnosť skladových zásob než na nejaké pravidlo, skrátka v tom čase to asi nebolo výnimočné že sa použili aj diely staršej špecifikácie.
A abych do toho vnes bordel, dědova M1 120 má od výroby originál starou verzi gum kolem oken bez toho lemu.
-> Bukaj: Diky za upresnenie, neustále si myslím že sú z hliníka.
Aj čo sa týka roku, máš pravdu, prezrel som si množstvo fotografií medzitypov s oválnymi svetlami , tzv. televízie (1982-1983), a niektoré skutočne majú ešte staré sametky, iné už nové.
A napokon som našiel aj GLS 1983.
auta5p.eu/lang/.../auto.p hp?idf=Skoda-...
Zrejme kvôli zavedeniu nových sametiek s lemom sa upustilo od nerezových líšt, zatial čo modely do 1982 ešte tieto lišty mali.
Sorry že som sa tak rozpísal, občas rozmýšlam nahlas.
Aj čo sa týka roku, máš pravdu, prezrel som si množstvo fotografií medzitypov s oválnymi svetlami , tzv. televízie (1982-1983), a niektoré skutočne majú ešte staré sametky, iné už nové.
A napokon som našiel aj GLS 1983.
auta5p.eu/lang/.../auto.p hp?idf=Skoda-...
Zrejme kvôli zavedeniu nových sametiek s lemom sa upustilo od nerezových líšt, zatial čo modely do 1982 ešte tieto lišty mali.
Sorry že som sa tak rozpísal, občas rozmýšlam nahlas.
Za prvé: lišty kolem rámů dveří nejsou u škodovek hliníkové, ale nerezové
Za druhé: těsnění skel "s lemem" je od modelu 83 (tedy od srpna 1982), tedy i pro poslední rok výroby užovek.

Za druhé: těsnění skel "s lemem" je od modelu 83 (tedy od srpna 1982), tedy i pro poslední rok výroby užovek.
-> Nostalgik: ja uz to prestavam chapat :D, tak asi potom nemali hrubsie podla mna, a mas pravdu skoda-virt.cz/cz/.../8822
-skoda-120-gls-82
-> K1NYO: Nuž pokial viem, tak GLS-ky mali až do nástupu M-ka hliníkové lišty okien, aj napriek Garde palubovke, zadného čela a ostatných modernizácií- viď niektoré krásne originálne autá aj tu na Virte.
Otázkou teda je aké sametky sa použili na GLS 82-83. Hliníkové lišty totiž sametky zakrývajú a z fotiek to tak nie je jasné.
Otázkou teda je aké sametky sa použili na GLS 82-83. Hliníkové lišty totiž sametky zakrývajú a z fotiek to tak nie je jasné.
-> Nostalgik: 1983 uz ma hrubsie gumicky, a tie GLSy 81 a 82 a 83 uz stracali chrom, uz to malo i GL palubovku a zadne rapidove ci garde celo, cize tie uz nemali okolo dveri chrom, ale prisli GL listy na dvere okolo toho falcu
Bol by som ešte zvedavý na GLS rok 1982-83, či majú tie sametky okraj. Pretože 105 GL r.v. 11/81 má už novšie sametky, ale tam neboli hliníkové lišty, zatial čo na GLS áno- je to jediný rozdiel v karosérií na 105GL a 120GLS.
-> Nostalgik: teoreticky ked to obrezes nemalo nicomu vadit, ale radsej by som isiel do dakeho vrakoviska a zohnal uzovacke, a kazda uzovka by mala mat taketo gumicky od vyroby :), mal som 81 modelovy rok 82 a mala tie uzke gumicky :), a hlinikove GLSove listy das len spodne :), ale pre hlinikove listy okolo ramu dvery musia byt uzovacke gumicky
Bol som prekvapený, keď som zistil, že sametky v rámoch dverí okolo okien majú na neskorších 120-kach aj vonkajší okraj. Dajú sa odrezaním týchto okrajov nasadiť sametky do dverí užovky, aby sa zachovala originalita auta a pritom to naďalej tesnilo? Majú hliníkové lišty okien verzie GLS vplyv na tento okraj?
A taktiež nie som si istý, že prechod bol pri nástupe užoviek, skôr to bolo od 9/81.
Na obrázku stará verzia
A taktiež nie som si istý, že prechod bol pri nástupe užoviek, skôr to bolo od 9/81.
Na obrázku stará verzia