skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Uprava prahu škoda 100 na 110r
-> m8rinek: Tvůj příspěvek a názor jsem si přečetl

-> aceboss: skoda110r.eu/?page=prahy.
..
Dnes už bych koupil repliky. Pasují fajnově.
E: hehe se koukám opakuju :D.
Dnes už bych koupil repliky. Pasují fajnově.
E: hehe se koukám opakuju :D.
Obnovuji téma s jednoduchou otázkou pro zkušené.
Máte někdo osobní zkušenost s výměnou prahů na eRku bez použití originálních prahů.
Zajímá mě názor na otázku zda jít cestou:
1. Domácí předělávky prahů Š100
2. Koupě replik dle inzerátu níže:
skoda-virt.cz/cz/.../1803 65-prahy-skoda-110r?gotopo st=3...
Případně máte někdo osobní zkušenost s pasováním repliky.
Jde mi v podstatě o porovnání časové náročnosti vzhledem k ceně.
Zda má cenu si s tím doma hrát......měřit, řezat, chystat nebo být v klidu práci a pak si je za stejný čas v klidu koupit. Vybavenost díly neřeším
.
Máte někdo osobní zkušenost s výměnou prahů na eRku bez použití originálních prahů.
Zajímá mě názor na otázku zda jít cestou:
1. Domácí předělávky prahů Š100
2. Koupě replik dle inzerátu níže:
skoda-virt.cz/cz/.../1803 65-prahy-skoda-110r?gotopo st=3...
Případně máte někdo osobní zkušenost s pasováním repliky.
Jde mi v podstatě o porovnání časové náročnosti vzhledem k ceně.
Zda má cenu si s tím doma hrát......měřit, řezat, chystat nebo být v klidu práci a pak si je za stejný čas v klidu koupit. Vybavenost díly neřeším

-> fox159: mám origo nové 2tis/kus :)
-> fox159: Reference na ně mám pouze veskrze pozitivní.
-> fox159: Nechci říct, že jsou stejné, ale roměrově se velice blíží originálu, dnes už bych se do úpravy nepouštěl a rovnou koupil tyhle.
Asi to bude tenhle kontakt??? 110rcoupe.webnode.cz/kont
akt Tyhle jsem chtěl kupovat ale jeden člen tohoto fora mě od nich odrazoval že prí nepasují. Ale proč mi už neřekl. Pokud by ste někdo měl s němi nějaké skušenosti tak prosím o názor. Ono dát 3,5 za prahy a pak přijít na to že to opravdu někde dělá nějakou neplechu si nemužu dovolit.
-> fox159: Cena byla tuším 1700 kousek, tudíž 3400 pár... kontakt někde mám, kdyžtak dohledám.
-> fox159: Ahoj, teď koukám, že jsem Ti zapomněl odpovědět na mail. Bohůžel Ti víc než obrázky dodat neumím skoda110r.eu/?page=prahy.
..
Nicméně co jsme se naposled bavili, tak jsi říkal, že koupíš nové. Kdosi je replikuje a chce tuším 1500 za kus a je to alespoň bez práce...
E: tuna je kontakt David Jareš (Jares15@seznam.cz)
Nicméně co jsme se naposled bavili, tak jsi říkal, že koupíš nové. Kdosi je replikuje a chce tuším 1500 za kus a je to alespoň bez práce...
E: tuna je kontakt David Jareš (Jares15@seznam.cz)
A je asi jsem si naběhl s tím méně chápavý. Tim jsem myslel že samotné fotky bez nějakých rozměrů atd. mi jsou celkem na nic. No a kde se dají snadno sehnat Erkové prahy??? A co ceny??? Jako mít na kapsa zbytečných 5 a více tisíc tak jasně nic neřeším.
Pokud jsi méně chápavý, není lepší koupit eRkové, když jsou v pohodě dostupné?
Prosím touto cestou o pomoc či nějakou tu radu, přesnější postup(navod pro méně chápavé,tudíš pro mě) atd jak opravdu učině upravit stovkové prahy, tak aby pasovaly jak mají na erko.