skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
oranžové blinkry na feldu?
prohledat
108 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 17.10.2011 do 02.05.2016, založil/a Martin/125/
-> SwoonDr.: -> Tomaso435 06.11.13 17:01:01:
Ahoj, neměl by někdo oranžády na prodej? Kdyžtak prosím SZ ;)
:D :D :D :D
-> 57: tohle je forum ne inzerce.
ale to je jedno. nejsou a nebudou. nalep si folii :D
ale to je jedno. nejsou a nebudou. nalep si folii :D
-> pissi: uz davno niesu a nebudu
-> pissi: Smolík už nemají
-> pissi 30.09.12 19:19:07: Pochybuju.
Řešilo se to před dvěma lety a prý se doprodalo do poslední sady.

Zdravím. Nevíte někdo,jestli se ty blinkry dají ještě sehnat?? Popřípadě kde? Dik

-> ROBERTO: po uprave urcite ano
chlapi ... a smerovky s vw polo tam nepasuju??...pretoze tie maju aj oranzove
-> Tuner#2:
to bylo spus na pohadkare, co tu vypraveli, ze to jsou hella sklicka se spletenou granulazi nalepeny na cinskejch spodkach

-> cPetan: Ok nepřu se, blinky na Feldu jsem nikdy neměl potřebu řešit a jen jsem viděl, že Hella tam je jak na srazu, tak u Regnera...
-> Tuner#2: hella to neni, mel jsem to v ruce, kdyz jsem to posilal Tomasovi... To nekdo obtisknul original do nejaky formy a do ty to pak vylil... Ale na origo by to fakt bylo fuj... 

-> Tuner#2: u origo Helly je pochromovaná jenom činná plocha paraboly a ne i zadek 

Je to stejný případ jako čínský světla na favorita, samozřejmě že je na nich logo autoPal a vypadaj jako origo...kdo by předělával formy?
-> Tuner#2 11.11.11 20:24:25: hella ti natluču na co budeš chtít když budu mít čim a kde
mě na tomhle obrázku co mam od tomaso chybý mraky zásadních věcí.......slepice,čísla, origo číslo atd atd
konkrétně mam na mysli pole pod dírou na patici-obrázek větší mi nejde vložit.............
mě na tomhle obrázku co mam od tomaso chybý mraky zásadních věcí.......slepice,čísla, origo číslo atd atd

-> Radek Retro eLeSo 11.11.11 20:22:31: A kde jí mám vzít?
Já vidím na fotce od Nwkt Hella a to samé tvrdil kamarád...

-> Tuner#2 11.11.11 20:17:42: pošli mi detailní fotku jako důkaz že se mýlím
mam tu před sebou origo bílej........

-> Radek Retro eLeSo 11.11.11 18:56:19: Není...
-> Nwkt: 

-> Nwkt: sorry ale je to taky diamond
-> Nwkt: takže teď už musíš koupit funa)
-> Nwkt: když cvaká, pohoda. Ale když Ti ve finále zavře vstup z venku i zevnitř a ventilátor naplno a z výdechu nic nefouká, tak je to blbý
jako u octy no. Origo stojí asi čtyři litry tuším

jako u octy no. Origo stojí asi čtyři litry tuším
-> Milan 136: Jak jinak, V71
-> Nwkt: přetlaková klapka?

-> Syny: Jo 

-> Nwkt: To je ten co te od zacatku vyhazuje chybu ve VAGu a rikal si, ze ho nebudes resit? :)
-> Tuner#2:
Nějakej posr*** servomotor do topení za 1200,-

-> Nwkt 11.11.11 16:41:07: JJ válela se tam na zemi s nějaký šrotem na Seata

Tak já holt koupil dneska poslední sadu za 150 

Tak Jirka Regner povídal, že to zkoupil někdo z Ostravy co na to -> pitrs-84@:

-> 1560: tie co ma Tomaso tak niesu na predaj ale co mi tak vravel tak za rok uz nebudu mat oranzovu farbu lebo ich vyrabala renomovana znacka diamond 

-> Syny:
600 u normálních překupníků, u Tomasa za litr s tím, že je to jedinečný kus a strašně výhodná cena a, narozdíl od těch ostatních, originální kousek, žádná Čína
600 u normálních překupníků, u Tomasa za litr s tím, že je to jedinečný kus a strašně výhodná cena a, narozdíl od těch ostatních, originální kousek, žádná Čína

-> Nwkt: Z par dni budou na aukru za 600 kus jako strasne vzacny kryty a strasne vyhodna nabidka, protoze jinak se prodavaj mnohem draz :) Ale tak co, aspon se Regner zbavil neceho co mu moc neslo na odbyt 

-> Nwkt: on už s tím počítal, že bys mohl mít zájem

-> Nwkt: 

-> Tomaso435 10.11.11 17:20:48: 

-> Tuner#2: Feldu nemám, ale příště budu radši hubu
Ale že jsem to já tak se zahrabal do skladu a našel ještě jednu poslední sadu

Nwkt 10.11.11 17:19:14 napsal: Tak se přiznejte, kdo psal Regnerovi email a všechno to zkoupil?Ty kráááávooo

-> Tomaso435: to neviem ja ich nemam
-> castrol: víc jich nebylo žejo :-D
-> Tomaso435: ved mas len 2 sady