a pandě hraje do karet váha no.-> ajok: proč ničit ? šlapeš na to očividně furt , nejen do takovýho kopce... Jezdíš polem abys objel nevím co, 4x4 je zábavné auto... Tak jaký ničit? Byla by to vlastně taková malá tréningová jízda do práce ne :-D

a pandě hraje do karet váha no.

A Niva tedy totál propadák.

Jj, bývá to tak asi často - připomnělp mi to kolegu Romana - byl nejmladší a navíc kdesi s nějakou přítelkyní budovali penzion.. ten byl vždycky radostně k dispozici pro každou víkendovou svářečskou fušku..
). Ale mame v teamu par mladejch kluku, co chtej stavet, takze tenhle lukrativni svatek jsem rad prenechal jednomu z nich (a to byli 2 zajemci). Podobne je to s instalacema o vikendu - radsi prenechavam mladsim/zdravejsim, za ty prachy mi to uz nestoji.

, kdyz na ni prisla rada, tak nesla tankovat a stala u stojanu, tak jsem se ji sel zeptat, kde je problem a ona na sebe strikala vonavku - hroznej smrad
a pak teda bez odpovedi odjela
auto asi vubec lpg nemelo...

Budu se muset zeptat neteře (chem. ing. kdesi v Phe v laboratoři) jak to ona vidí z druhý strany barikády..
Já to měl dobrý, byl jsem předposlední - co ty poslední musel přesvědčit, aby se na cestě domů otočili do protisměrů, nebo se z domovů vrátili..

My jsme toho castecne usetreni, protoze nasi hotlajnu vylozene iqači nekontaktujou, ale obcas je tam deficit socialni a emocni inteligence znat. Uz dlouho nikdo netrumfnul sefku jedny prdelni laborky, ktera zavolala v patek asi ve dve odpoledne a prej: “ …vite, nas ten stroj obcas zlobi uz od pondelka, tak jsme si s pani primarkou rekly, ze by to bylo dobre dat pred vikendem do poradku… “ Jak se rekne diplomaticky: “Nasrat! “ ?

To skoro ako dnes (a často) zákazníci u nás, pánko nahlasuje problém so zvukom v TV, tak mu vravím, aby si skontroloval nastavenia zvukovej stopy (menu/nastavenia). A on mi na to, že on nie je mechanik, platí nám, tak mu to máme opraviť!