-> saskyn2 29.01.24 11:46:37: A proč tam máš hned předpoklad, že se budeme hádat kdo si co může koupit? Prostě fungujem dohromady a když si někdo něco chce koupit, tak si to koupí. Myslím, že oba máme dostatečnej rozum na to, abychom věděli co si můžem a nemůžem dovolit a fakt se nebojim, že by najednou žena koupila něco o čem nevím a co bude za ranec - a stejně je to i naopak. A ano, kdyby přišly nějaký peníze od rodičů, ať mých nebo jejich, tak se nasypou na stejnou hromadu. Stejně jako by tam šla suma za byt, který je můj, kdyby se prodával. Nemám s tím sebemenší problém. A nevím, co bys chtěl řešit - když je všecko dohromady, tak právě neřešíš nic - to vy tady píšete jak jeden řeší auta, dům a nevím co a druhej jídlo, děti atd...
-> Sita 29.01.24 11:46:43: Sorry, ale tohle jsem nepobral vůbec. Jako že když máte účty oddělený, tak na opravu auta je a když by byl společný, tak ne? A co je na čem vychcanýho jsem nepochopil už tuplem. Ale hodně záleží jak kdo jakej ten vztah bere, jak toho druhýho zná a co vlastně plánuje. Já fakt nikoho nepřesvědčuju, aby to dělal tak či onak, jen mi prostě udivuje, jak moc lidí si prostě hraje na svém písečku a chrání si prachy, aby ho ten druhej náhodou neoškubal kdyby něco. V takovym vztahu bych nechtěl být ani chvíli. Jasně, můžeš mi tu napsat jak jsem naivní a bla bla, já vím :) Proti tomu se vždy těžko argumentuje, ale svou ženu znám dobře, ona zná dobře mě a fakt se nebojím těch scenářů, kvůli kterým to většina lidí hlavně dělí :)