Jen se mi líbí jak každej musí za každou cenu něco hejtit, O3 jede líp protože je lehčí, pokud se jedná o nápravy tak je to v podstatě to samý, ale jeden vidí úhlavního nepřítele v O2 druhý v O3

skoda.virt.cz
odkaz

S tou zadni napravou jsem to netusil, ale proste v porovnani s tou 1.6TDi, kterou jsem pred lety musel "za trest " chvili sedlat, mi O3 prijde v zatackach jistejsi a muzu si dovolit priblizit se rychlostne treba tomu mondeu. U O2 pri podobnejch pokusech kvicely gumy jak podsvincata a nasledne i manzelka :-) Ale to muze bejt i obutim. Ale svuj podil na tom ma urcite i jista mladoboleslavska kontinuita po strance presnosti mereni rychlosti, kdy nad 100km/hod. ke rozdil mezi rucickou a GPS skoro 10km/hod. a to je pri najezdech do zatacek uz znat. Ale ten tempomat je fakt peklo :-)

Nebavím se o pevný v O3 která mě mimochodem taky vůbec neuráží.

I když je pravda, že já jsem v žádným pořádným autě (třeba v Mondeu) nikdy nejel, tak nevim.
Musim se smířit s O3, Rapidem 1,6 TDI kterej po přidání plynu zní jako kdyby žral kýbl šroubů a svou rotační Oct, kterou bych doporučil každýmu, kdo kdy hovořil po roce 2000 o hluku při 130 km/h.