Jak je to s těma zadníma excentrama? To je o tom, že nejde povolit matice, nebo nejde protočit excentr v pouzdru? Až si ho hodím na zvedák, jestli se mám vůbec pokoušet s tím něco preventivně zkoušet, nebo se na to rovnou vysrat.
skoda.virt.cz
odkaz

Taky to uložení nevrzalo a zdálo se v pohodě, ale když se sundal tlumič, tak se to skoro rozsypalo. Dělaný to bylo v nějakých 235 tkm, takže cca 20 tkm zpátky a zatím vše funguje jak má, jen s tím horním uložením byl nějakej vejmrd a chytnul jsem nějakou blbou sérii, kde při zatáčení v tom loupalo a otáčelo se to sekavě, v servisu mi to vyreklamovali a prý se s tím ještě nesetkali. Když jsem tam pak za půl roku jel s něčím jiným, tak mi maník hned hlásil, že v průběhu asi dvou měsíců tam se tam po mě se stejným problémem vrátilo asi 10 dalších aut. Ale po tej reklamaci a opětovné výměně už je to naprosto ok.

vstřiky na tom řešit nechceš, regulační ventil na rail čerpadle se nedělá jako nd a měni se celý čerpadlo, EGR off a DPF prohnaný vrtákem?

mahle je origo s vybrousenym znakem. Jinak co tě vedlo zrovna k tomuhle motoru? Je na něm super spotřeba, ale vstriky to bohužel značně vykompenzují

Jinak jasný, stačí dát šrouby a je to. Co ale nepochopim, že když už někdo dojebe jednu stranu, tak u té druhé to udělá stejně. A nakonec to tak ještě nechá...

Každopadáně mi tvrdili (a vyfakturovali) plnění klimy.

Já už bych se asi nedivil ničemu... Ale obecně to tam je zajímavý, protože mi tam dělali víc věcí a něco je udělaný fakt pěkně (jako třeba oprava toho rezavýho lemu + lak), ale zároveň při povolování poloos na obou stranách střihli ty šroubky držící kotouče a vysrali se na nějakou opravu. Čepička jednoho odvzdušňováku pryč atd. Ložiska vzadu už jsem si pak radši ale dělal sám...

Ale abych jen neplival, tak to byl jedinej servis, kde mi dokázali dát při geometrii volant rovně. Fakt nevím co to je za problém, ale mít volant rovně vůbec není samozřejmost...