Jsem málem skoro zapomněl, že jsme na virtu

Jinak já to teda už dávám z hlavy, ale ze začátku jsem míval celkem problém třeba hledat servisní interval v azbuce

Jsem málem skoro zapomněl, že jsme na virtu

Jinak teda nevím proč by za to lidi byly schopný dávat několik tisíc při dohrávání do různých starých audin, nebo prahistorických navigací typu mfd2

Ale OK, asi jezdím jen starý jebky. Ale měl jsem je už ve všech možných jazycích (angličtina, němčina, italština, francouzština, švédština a asi ještě něco) a nějak mě to nikdy ani nenapadlo přepínat, zas tak složitý na pochopení to nebývá....

škoda že je tma a nejde to mobilem vyfotit tak aby to bylo vidět 

Ale je fakt, že to byla Ofce jen za 390 tisíc, no 

vcds je na takový zásahy u MQB už krátký

Když jel po okresce 70, protože ví, že tam ty srny jsou. Zakletý auto.

Kdyby to prodejce potřeboval nutně prodat, tak to rozleští sám.
Fakt si myslíte že až to bude mít 100x tolik, tak že se to samo stratí

Nicméně to co jsem tenhle týden viděl by mě neuráželo. Spíš by mě tam sralo pár věcí - to že to je menší, že to vzadu nemá pod loketkou výdechy topení a takový detaily, ale jinak ten interier vypadá celkem pěkně. Navíc hodně záleží co tam máš za výbavu. Já bych jako nuté minimum volil Family Smart, což je v ceníku Hyundaie pomalu ta nejvyšší
Nevím co konkrétně más na mysli a fakt vůbec neznám ty předchozí. Ale je pravda, že ty výbavy, kterých asi jezdí nejvíc, žádná sláva nebudou.
A věř tomu nebo ne, tak ač Golf má najeto 260 tkm, je 13 let starej, stojí celou dobu venku a já jsem 3. majitel, tak vypadá líp jak všechna ta auta co jsem viděl. Nepočítám tu korozi, která tam pomalu začíná, ale co se týče škrábanců, ďolíků a sekanců, tak to určitě.

to bylo jak cinsky hracky plny ftalatu 

) přebytek cashe a už předjednanýho ženicha na 9-3SS. Jinak jak říkáš, vysosat se z úspor a dostat se do situace, kdy ti nikdo za rozumných podmínek nepůjčí není moc moudré.