-> havlik 24.01.17 10:52:05: myslíš ten uzel? Ne, to je tak v interiéru origo a funguje to. Drýty jsou zamáčklý k sobě takovou ocelovou svorkou a zabalený pevnou páskou
-> Jirik_Tuňák1983 24.01.17 11:10:26: to co bylo KO byl průřez 0,35mm2
-> Nwkt 24.01.17 14:15:58: osum tisícečků
-> Tomaso435 24.01.17 14:26:22: zkus pogooglit, určitě se do dá pořídit. Možná i v kelly třeba
-> haso 24.01.17 15:04:24: dneska v tomhle dělat soukromně není prdel. Tady máš všechno pod nosem, všechny novinky a informace, vybavení, teplo...
Sem tam něco vymlasknu doma mimo práci. Když by šel člověk do soukroma a jen vidím, kolik vybavení atd je třeba na zajištění kvalitních oprav-ne to nějak matlat jako spousta jiných. a to je jen škodovka. Když půjde člověk dělat na sebe, to znamená fungovat nejspíš všeznačkově, aby se uživil. Takže všechny mrdky co nesnáším atd
A to znamená mít vybavení a znalosti na všechny auta, mít v každým značkovým servisu někoho, komu zavolat o radu, něco půjčit. Není to prdel.
Kolikrát jsem se pustil do jiný značky ať už doma, nebo třeba z bazaru v práci a je to katastrofa, bez jakýchkoliv podkladů atd. Člověk se trápí a hledá neví co, strávíš na tom miliardu času...
To fakt ne, když to srovnám s tím, co mám k dispozici teď
-> minno 24.01.17 15:01:33: do toho se dostaneš hned
-> suri 24.01.17 16:19:53: přesně tak, přístrojovka byla venku za 25 minut komplet.
Jinak to auto podle mě ty km nemá. Ať už podle stavu zevnějšku, interiéru a hlavně celkovýho projevu při jízdě. Při takových km to na tom autě prostě cítíš na všem. Tady jsem nezaznamenal nic.
Připadá mi to, že to má ty km snad uměle domotaný kvůli proplácení cesťáku při používání v zaměstnání, nebo tak něco.
-> saskyn2 24.01.17 17:17:51: když by byl ten drát třeba přetrženej, nebo nevím, tak na to seru a udělám to snadněji jinudy. Ale byly natavený dráty v sousedství tohohle spálenýho. A to bych neměl asi svědomí se pod to bez revize celýho svazku a řádný opravy podepsat
Takhle vím, že je to ok a nevrátí se mi to