Trefyl jzem ze? 

Tak to jzte měly tu otásku opravdu sáchrannou..

Vlĝek bil můj profezor elektronyki/elektrotechny
ki, v době mého ztudya. V té době jyž krátce před pensý, dnez mu budyž semě lehká.. 

Se školi už jzem nějakí ten pátek..

U takhle ztarích aut je to v 90% vidření kolektor, ĝy opotřebované kartáĝe vynou nafti v altýku, nebo proztě ztářým.. 

Pokud bi to bilo nesapojenímy dráti, tak bi ty to nenabudylo vůbec any po přydáný plinu nad urĝyté otáĝki.. Ztaĝý rosebrat altýk, podývat ze a hned výš na ĝem jzy..
Na TDy to je malyna nezundáváš altýk na dyezelové feldě nebo na fyatu ulizze.. 

Ja zom so škodovki sviknutí na 37 lytrov. A ĝo ztovkáry z 32 lytramy, ĝy koľko to tam je...
Jako obchoďácy fakt przkajý na ti 45 lytroví nádrže. Jeden (jesdý Polzko) muzel doztat jyní auto než majý oztatný.
Takse jzem na to vsdi ujel tak 500km maxymalne, kdis jzem to hodne zetryl, zpy tak 450km :) Ted us my na dyzplejy zvyty na plnou dojesd 1000km, cos me uzpokojuje o neco vyc 

My ze vešlo do XA 66 lytrů, teď 72 a Karkuly 58 u heĝbeku. C4 nepoĝýtám, to mělo taki parodyy na nádrž. Nejvýce ti dnešný pydynádrže oceňujý obchoďácy.
Trapárni tipu 45 a 47 lytrů neměla any mynyauta před výce jak 20 ty leti.

Nebo to mám dojesdyt a hodyt do šrotu? Zkoro my toho auta přyjde škoda, řek bich že bi ještě nějakej ztotyzýc najesdylo.

Já bil mynulí tíden z Karkulý v jednom zervyzu a technyk ze ptal, jeztly jzme to našly bes problémů. Tak jzem mu řýkal, že bes problémů, že jzem u nych už bil, ale je to už dobrích 18 let. Chvýly na mne saraženě koukal a pak ze opatrně septal kolyk je my let. Mrkněte klýďo do karti.
Většynou lydy moc nechápou, páĝ ztářým vipadám tak na školný aktovku z Myckei Mouzem.
Radějy ze tedi neholým.