-> Pavel P@nkáč 23.01.18 21:51:16: Já třeba na hydropéru přechod ze 185/65/15 na 225/45/17 nepoznal, ale je to podvozek někde jinde, tam mohl člověk přejet otevřenej kanál a skoro to necítil.
Mám právě jen zimní alusadu, nechci ty gumy prohazovat a trefil jsem na slušný alu na léto, který na spotřebku stačí. Akorát jsou to tedy 18", což mi nevadí a jako bonux jsou na to levnější gumy než ten úchylnej rozměr 215/50/17.
Jen taková vsuvka pro ostatní uhlaře. Jakožto majitel první smradlavý nafty v mém životě musím konstatovat, že je ta nafta na dálkové trasy svižnějším tempem příjemnější než benzín. Ale neumím to vysvětlit. O koňách to není, prostě taková těžko popsatelná ležérnost toho naftového motoru a setrvačnost, že po puštění pedálu tak rychle nepadá. Možná pocitově hrají roli i o něco nižší otáčky při stejné rychlosti, nevím. Přitom ta turbobenzínová 2,5 má stejný krouťák od 1500 až do 4500, lepší odezvu, rychlejší start na míč (9.6 vs 6.9), ale i tak. Ještě tady někdo střídá se silnějším benzínem a má podobný názor?