-> Milan 136 27.02.19 19:24:05: jj, koukal jsem... potreboval bych to vyzkouset, umira takto v techto km? vzduchac jsem uz daval druhej a pokazdy mann, ale predchozi majitel tezko rict :/

a nebylo to uplne ono, pak jsem mobilem nacetl chyby a nic
, pripojil jsem ji a dal jsem smazat chyby a uz to jelo paradne, po 30km to zas zacalo skubat :/ Taky mi startuje cimdal hur, snad kazdy den musim tocit vic, nez to chytne. O vikendu jsem dal nove svicky po 35tis.km a stale stejne. Rikam si, jestli to nesouvisi s tim, jak kolikrat studena nechtela jet, nepravidelny volnobeh atd. Nekde jsem cetl, ze vaha vzduchu vydrzi tak 110tis.km a ja mam 185, ono i lambdy se doporucuje menit po 160tis.km.

jsou proste nejvetsi, jen si netroufnu rict, kolik vydrzi prachovky, rizeni jsem daval tycku s cepem loemforder
ale to jsou cepy na zigula, dostaly se mi do ruky obrovske cepy na nivu, popsane azbukou, ale uz stare vyrezle, nevim kde je sehnat, chtel jsem zkusit alespon ty meyle HD a prestali je vyrabet, ze kazdy pry chce to nejlevnejsi :(

jeste bych vyzkousel treba stejne silnym pliskem, jestli to nebude na volno, jinak urcite, jak pise suri...

hruzu mam jen z toho, aby neodeslo zadni na octe 4x4

uvidime, co vydrzi FAG na te naftove, ono je natluces a natluces, kdyz pujdes pres kulicky, tak to je v pr.... kdyz budes mlatit z jedne strany, tak je to taky spatne, chce to opatrne a nejlip celou plochu lehce, ja mam zas spis strach z nahrivani, aby se neposkodilo kryti, protikus se snazim chladit, co to jde.

ale zalezi, jak se sejdou presahy