-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.09.22 07:37:49: Z detailní fotky už je to zřejmé. Ale asi jsem divnej, další "mobil" (nebo dva?) jsem na první pohled viděl na této fotce
-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.09.22 07:41:13: (naležato pod spínačem varovek)
Jinak design exteriéru zajímavej, v interiéru by mi vadily lesklé plasty - za pár let provozu budou hnusné (podrápané), ale zase se dobře udržují čisté, na rozdíl od různých zvrásněných povrchů, nebo papundeklových hadrem potažených stropovic, běžných v posledních dekádách, které se prakticky nedají čistit a rozpadají se při zvlhnutí. U toho celolesklého stropního panelu bych měl obavu, že to brzy začne vrzat a chrastit...
Také v dnešní době módní kombinace tmavých plastů a stříbřenky na mne působí hrozně "levně", ale když si to módní trendy žádají...
A samozřejmě ty dva displeje, které vypadají, jako by na palubce vyrostly v důsledku zhoubného bujení...
A taky vůbec nechápu smysl těch malinkých trojúhelníkových okének mezi A sloupkem a "a" sloupkem - běžné to řešení u MPV - vidět doleva skrz to není nic. Kdyby to aspoň nebylo zevnitř zabito zbytečně nafouklými plasty...

Stejně debilně to má řešené Caddyna. Kdybych byl konstruktér, tak zrcátka posunu ze dveří právě do místa toho trojúhelníčku a vznikl by lepší výhled do zrcátek a širší výhled z vozu (o jednu clonu méně - cca 20 cm průhledu více)...