-> Nwkt 06.03.18 20:05:28: ja pravě když dělám ten poslední krok - test brzdičů tak se mě třikrát nezajedou jak by měli, při prvních krokách to samo vrčí jen z prava...
-> Nwkt 06.03.18 20:09:43: No volal že mu dovnitř prý smrdí klimatizace Pak to prý smrdělo čím dál víc a pak začalo hořet. Nejhorší že to odvezl nejdřív někam do servisu kde mu zaizolovali drátky a všechny odštípali. Včetně těch plochejch co jsou součástí stropnice, to bych se z toho zesral. A pak to přiveze ke mně. Prý se bál aby mu to znovu nechytlo tak to dal někde po cestě, kdyby rovnou dojel tak jsem s tím měl půlku práce.
-> saskyn2: Řidičova sedačka ven, spolujezdcova správně napolohovat (už si nepamatuju ale asi co nejvíc dozadu a pak sklopit) a pak to tam s mírným odporem nějak projde. :-D
-> Nwkt: Jinak jak si nakonec vyndal ze sedanu stropnici? Jako měnit jí nebudu, protože nemam jinou, navíc tahle má dvojitý clony. Ale docela přemýjšlím že bych jí celou vyndal abych jí nějak poopravil a vyměnil ten plast držák.
-> saskyn2: No to nafoť, protože nechápu jak to může vyhořet
jak jsem dělal teď ty skyline a ops, tak ten kluk přijel že dostal ledku a nesvítí mu (dal jí obráceně), ale při vyndání lapičky jí totálně domrvil, že nešla dát zpět
-> Nwkt: Nejlepší je, že když mu napíšeš že opravuješ na počkání, tak vydedukuje že to je nějaká blbost, to mě rozsekalo A nebo to měl čínským motorkem co tam nacpal. Já už na ty číny začínám být alergický, jednak mi to kazí kšeft a druhak nechápu že si to někdo může na svoje auto nacpat. Ted tady mám na opravu vyhořelou stropnici od ledek z číny. Ti to snad dojdu nafotit aby ses pobavil
-> Pavel P@nkáč: úplně stejnej problém jako máš ty, přehodil motorky, udělal základní nastavení, přehodil je zpět, udělal základní nastavení a najednou to šlo ...
nevíte co by to mohlo odpojovat na el. ručce na b6? špatnej motorek? zkusil jsem objednat novej na zítra na vyzkoušení ale na baterku na přímo chodí dobře a prasklej není před výměnou destiček chodil normalně...