-> David29 12.10.17 23:22:09: S těmi potravinami naprostý souhlas. Co se týká aut, tak každý je nějakým způsobem individualita a každému prostě vyhovuje něco jiného, udělám ti tady 4 odpovědi na jednotlivé věci abys viděl že ne všichni co navrhují auta jsou telata:-)
vadí mi parkovací asistent, kterej píská, když překážka je kilometr za mnou... tak pokud vím, ten asistent není v základu, musel si ho připlatit, proč to děláš když ho nechceš? Za mě jsou parkováky dobrá věc hlavně teda v kombinaci s kamerou, kdy parkováky fungují jako první upozornění na nějakou překážku(vím že bych to neměl říkat, ale jak člověk za volantem tráví spousty času, tak se to snaží ojebat a nedává takový pozor např. při vyjíždění a parkováky jsou super že upozorní) a kamera je pak to s čím se pak dá dojet na pár mm. Třeba při najíždění k oji plata je kamera úžasná život zjednodušující věc.
Bohužel parkováky který by fungovali přesně na 1mm asi nejde vyrobit z technického hlediska.
Vadí mi, že při startování automatu musím stát na brzdě (kurva proč?)...
A proč ne? To tě ten jeden pohyb nohou zabije? Mě to teda sere taky, hlavně když máme nějaký auto v servisu na zvedáku, ale na druhou stranu to je asi dobrá pojistka proti nastartování dítětem. Ale dobře, tady na tom bodu se asi shodneme, že je to píčovina.
Vadí mi, že auta pískaj, když se jim vykašlu na pás... Jo to mě taky, i když to jde jednoduše odkodovat tak to neudělám-protože ten ječící zvuk je to co mě donutí se připoutat a mohlo by mi to jednou i zachránit kejhák
Vadí mi, že mi auto píská, když nechám svítit parkovačky... a není lepší pískání než pak přijít k auto s mrtvou baterkou? Navíc to píská jen v kombinaci vytažený klíček a otevřené dveře ne? Tak pokud si v autě a sere tě to tak nech klíček v poloze kdy ještě hraje rádio, pak ti nic pískat nebude.