-> dragon_cb_cz: No už jsem skoro zapomněl, že nějaký auto mam...
Kvalita opravy je taková, jakou jsem čekal. Prostě už je znát, že to bylo picnutý. Nalakovaný to je všecko krásně, to jo, ale přední kapotu dali neorigo, takže výřez pro znak VW vepředu není přesně uprostřed toho znaku. Světlo dali Valeo (originál dělá taky Valeo), ale jelikož není Valeo jako Valeo a dělaj světla jinak jako origo a jako druhošku, tak třeba clonka žárovky u originálu je výpalek plechu se znáčkem VW, ale u druhošky je ta clonka bez toho výpalku prostě s otvorem. Navíc jak je teď jedno světlo nový a druhý ne, tak je hrozně vidět rozdíl v nich. Nový je krásně čirý, starý je už zažloutlý (ač se mi to dřív nezdálo, když to nebylo jak porovnat) a osekaný od kamenů. Ale za to servis samozřejmě nemůže. No a rovnali geometrii a samozřejmě volant mírně nakřivo. Ale to jsem s nima už domluvenej, že to předělaj a srovnají ho. Nevěřil bych, jakej problem obecně všude je se srovnáním volantu... Ono celkově na tej opravě asi nic extra nebylo, ale nejdřív byl boj s pojišťovnou a pak se čekalo strašně dlouho na nárazník, protože ten nikde nebyl k sehnání a je made in Mexiko
Moje OCD ten rozdíl světel teď moc nedává
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
Už jsem i přemýšlel, že si to pravý koupim za svý a vyměnim, aby byly stejný, ale pak jsem zase spadl zpátky do reality a uvědomil si, jak celý to auto vypadá, kolik má najeto a že stějně koukám po jiném, tak mě to zas přešlo
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)