Tak nakonec na ne doslo... Posledni dobou uz to zacinalo zlobit a volnobeh sem tam zakolisal i za tepla. Volnobeh po studenem startu byl taky cim dal horsi a pri akceleraci minimalne jeden vstrik bylo slyset, ze cvakal. Po vymene cvakani zadne a vykon motoru o poznani lepsi. To me fakt prekvapilo, ze to ted jde do otacek uplne jinak. Ale co me prekvapilo ze vseho nejvic, je to, ze spotreba padla minimalne o 1 litr (!!!) dolu. Posledni rok jsem mel prumernou spotrebu 6,6 na 100. Momentalne po vymene jsem na prumeru 5,3

A to bych rekl, ze na to slapu vic jak predtim, pac si uzivam jak to hezky jede a necvaka

Jediny, co zustalo, ale tak z 20% oproti puvodnimu stavu, je to, ze na volnobehu sem tam je cejtit jak se auto nepravidelne zachveje. To uz netusim cim muze byt. Az budu delat olej, zkouknu silentbloky motoru, ale jinak uz mi nic nenapada. Nicmene oproti drivejsimu stavu je zlepseni naprosto znacny a todle co popisuju uz je detail, kterej by mozna ani plno lidi nepostrehlo. Jo a prvni regenerace po vymene probehla po 700km, z cehoz 450km bylo jeste na starych vstrikach, takze to nejspis bude znat i v tomhle ohledu. Takze diky moc Saskynovi a Milanovi, muj nejvetsi rest na tomhle aute splnen :)