-> Skili: Děkuju, je pěkná, tojo. Původně jsem zamýšlel něco s dobrou patinou ať to netáhne moc zraky a vypadá to tak nějak ,,nějak" .
Když jsem ji tak procházel, tak na ní toho není moc a celé rozhození-složení by nemuselo trvat věky. Ne, nepřemýšlím na tím :-D. Vše potřebné je na ní udělané. Jen musím vyčistit karbec a nalít mix.
-> Vojťas: tak řeknu ti že jsem jezdil na silničních motorkách ale na babettě je to větší prdel. A je to takový vrácení to dětských let když si vzpomenu jak tu nic nebylo jen jawa pionyr panelky a atd. Je to takový kus dobré československé historie.
a tak můžeš ji tunit jak chceš stejnak nikdo nebude mít na Mantrabeach užovů že chlapci. . Ale hlavně dát dopucu brzdy a dobře seřídit karbec a vyčistit výfuk od karbonu. Nová svíčka a jede jak pila.
mam následující problém s babetou, dusí se při přidání plynu když přicpu sání tak jede v pohodě v otáčkách když povolim chcípne karbec sem měnil za jinej 100% funkční, gufera na klice taktéž nový
tak už sem taky mezi vámi.Nemůžu jen tak nechat ležet tenhle stroj ve stodole.Sice barva jak pro bukvičky ale co:D.Ještě není pojízdná.Stála několik let ve stodole bez hnutí takže určitě bude potřeba udělat nějaký věci než se rozjede.Něco sem někde vyčetl tak snad se podaří.Jinak sem zjistil že má skoro plnou nádrž benzínu což by měla bejt výhoda kvůli rezavění nádrže ne?
-> All: Tak mě holka přestala táhnout. Dřív v pohodě, teď jakmile přijde mírnej kopeček, nebo fouká protivítr skoro zastaví. Pak padne 1 rozjede se, ale jakmile dá za 2 začne zpomalovat. Jakoby tam 2 padla hodně rychle a motor to neutáhne. Ale na rovince v pohodě. A v ničem jsem se nevrtal. Čím to?
Babetta jezdí v pohodě ale když zabrzdím tak zdechne udusí se... čím by to mohlo být? Už mě to nebaví :D tak jednoduchej stroj a jak se mnou cvičí svině =D
To me zase po dnesni vymene ventilu a montáži filtříku nejak nechce jet nema vykon... pred tim vubec nejezdila... kde bude chyba? predstih nastaven dobre. Na jakym zářezu má být jehla?
V životě bych neřekl, že mě něco tak jednoduchýho, jako je babetta, dokáže tak neskutečně nasrat.
Po výměně jehloveho ventilu, přetěsnění zas chvíli fungovala. Nicméně ráno už jsem ji nenastartoval. Chvíli běží, do otáček nejde, po přidání zdechne. Pak se chytne, 100 metrů ujedu a zas konec
Jak si tady procitam o těch babetach, kde jsou ty časy, jak jsem proháněl svoji 210ku s tříkilovkou propanbutanu v košíku a lítal jsem na plyn jedna 4ka hadicka s propanem a druhá s konkorem, napichle do propojky mezi filtrem a karbcem..... A jak to litalo.....
Aniž bych se v tom zase vrtal, začal mi po jízdě brutálně týct benzín ze saní. Ale když rozdělám plovákovku, otočím karbec vzhůru nohama, ventilek hubou nepřefouknu. Copak se mi tam posralo?