-> dragon_cb_cz 23.08.21 13:32:51: Ale do prdele já nikde nepíšu o žádný „vyjímečný technický dokonalosti“ reagoval jsem na tu hovadinu že u seveřana bych se 400t nájezdu nebál narozdíl od koncernu. A ty taxikáři si to samozřejmě kupují z jednoho jediné důvodu a to je za co nejmín peněz co nejvíc muziky a pod to samozřejmě spadá i následný servis, jeho dostupnost, ceny dílů atd.
Jinak dřív jsem servisoval i jiný značky, neboj, takže si troufnu tvrdit, že zase tak zkreslený pohled nemám
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Jen samozřejmě funguju primárně ze svých zkušeností a na ostatní moc nedám, protože jsem celkem skeptik k tomu co lidi píšou různě po internetech, kolikrát i ze zlomyslnosti, kolikrát prostě protože tomu rozuměj jak koza petrželi, ale potřebují se vyjádřit-mám třeba zkušenost s bývalým kolegou, výborným ekonomem
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
který mi vždycky udílel rady do života jak něco dělám blbě(z těch sáhodlouhých debat si vzpomínám na perly proč sháním levně díly ve ŠA když je můžu v klidu bez starostí koupit v kelly, že to stejně platí zákoš tak je jedno co to stojí
nebo že čím horší díly dáš, tím dřív zákazník znovu přijede na výměnu, takže nemá smysl montovat kvalitu
no prostě jsem úplnej blbec co to dělá blbě, zatím co on geniální...akorát je divný že jsem v tý době kupoval investiční byt za hotový zatím co on auto na splátky
![40](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/40.gif)
ale rady uměl dávat dobrý