→ vlk1:
Taky tě tak vytáčí, když kolem tebe nějaká jede a cvaká, nebo skáče
jako koza a nepéruje ?

lidi neví, tak si ničí auto a nešťastný ten, co to bude mít po nich
včera v Bene zastavil jeden Break v HDi - zasranej až za ušima a divil jsem se jak to má přikrčený... o zvuku motoru se nebudu zmiňovat... vyběhl kluk s kšiltem dozadu a do strany a koukal na mě co po něm tak civím...já si něco nakládal do auta a to si samo pokleslo...v tu samou chvíli přišel onen mladík a koukal na mě jak jsem to nadláb a auto se zvedá nahoru... osmělil se a řiká - pěkně to máte nahoře, mě to nějak ne a ne se zvednout.... tak jsme mu řekl ať to nadlábne - udělal tak (po strašlivém kvrdlání od motoru) mrknul jsem jak má páčku ve vnůtru a zkoušel - to auto nereagovalo na žádnou polohu... otevřel jsme kapotu a když jsem viděl co jsem viděl, tak jsem mu řekl, ať to bu´d zahodí a nebo dá někam do servisu - všude chcala LHM, klobouček zapadlej, po odkrytí víčka LHMka bahno... kolem čerpadla to chcalo... prostě auto na odpis...kluk řikal že to má druhým rokem a dobrý až na to že to nějak hůř brzdí poslední dobou a nezvedá, ale aspoň to lěží na zemi .... tak co si o tom myslet, že...