-> Jirik_Tuňák: Máš pravdu,předsedo. Jetý auto je vždy sázka do loterie,pokud to není v rodině. Taky jsem se připálil,blbě to řadilo,že to nic není. Pak mi to nedalo,z převodovky jsem vypustil sotva půlku normálního množství maziva konzistence mazutoidní. Po nové náplni mírné zlepšení,ovšem furt to nebylo ono,jak když si synchrony hrajou na slepou bábu. Nakonec to bylo naštěstí zataveným vypínacím ložiskem v přítlačáku,chodilo to jak se mu zrovna hodilo a neustále se unášel o mrkev. Převodovka naštěstí přežila nesynchronní řazení bez úhony a po opětovné výměně náplně sametovka. O tom,jak se mnou překupník vym.dal dále a místo na liťákách(který byly na fotce)přijel na plecháčích(že byl 1 piclej)

bych se ani radši nešířil.
Ihned po koupi hodil ony liťáky do X inzerce. Krom toho slíbil,že nám nechá běžet povinný ručení na sebe do doby,než pošle velkej TP,kterej přišel až za 14 dní. Po doručení upomínky za nezaplacení oněch 14 dní,kderé s úroky z prodlení hodily litr,jsem byl stavu ho navštívit ozbrojen pajsrem a vymlátit mu kvelb. Nejvíc mě jeduje,že ten sráč je členem X klubu a vesele "podniká" v oboru dále(navíc jako CITROservis!).