skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
spinacka/zamok
no alebo nejako vymyslet origo klucik do toho vystrelovacieho koli DO... ale z toho mam strach, radsej by som prekopal spinacku a zamky
-> vaclav785: facko a 120 je zamenne, aspon co se tyka spinacky :-)
já mám ve starým fáčku spínačku i zámky z nové felicie a v poho myslím že v 130 a fáčku takovej rozdíl nebude takže bych řekl že to bude normálně pasovat
plochy felda klucik je asi ten z noveho typu...ten nvm ako vyzera ale minule som videl zamok aj spinacku zo stareho typu felicie a ako skodovka...aj plech na uchytenie zamku vo dverach ako v skodovici...akurat na v skodovke je taka srouba asi 2,5 cm...ktorou vlastne zamykas a odomykas..ovlada mechaniz,mus zamku....na feliciovom je kratky..a nvm ci ej tam sroub..tusim len kolicek...taky nanajvys 1 cm.....a spinacka uplne ako skodovacka...
zamky v novych feliciach su mechanicke ci elektricke?....elektricke myslim ze priamo ovladaju RJ centralneho zamykania....
zamky v novych feliciach su mechanicke ci elektricke?....elektricke myslim ze priamo ovladaju RJ centralneho zamykania....
Ja tydle klice do zapalovani nedoporucuju - sypou se vice nez klasickej tak bacha!! Ale jestli tam jde nebo ne ti nepovim.
da sa do klasickej spinacky s130 nahodit zamok na plochy felda klucik, pripadne ako je to so zamkami dveri?