skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
originál interiéry
prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 08.10.2008 do 17.10.2008, založil/a peter13789
-> alesek - F135L: jj byly černý
-> Mr.Lumpy: Myslel jsem jenom sedačky, tapecy byly v tomto případě nejspíš černý, stejně jako utěch fialových sedaček.
-> alesek - F135L: ty červený sedačky jsem viděl ale červený tapecy nee
Pokud tím "bordo" myslíš ty vzácné tmavě červené, tak do Rapidu (a možná i do M-sedanu) se dávali ještě takové modrofialové sedačky. Jo a můj kámoš měl jednu z prvních užovek 120L v naprosto origo stavu (po svém dědovi) a sedačky byly takové "pískově" hnědé, v téhle barvě jsem je nikdy před tím ani potom neviděl.
jinač nejcenější asi budou šedý a béžový sedan protože se dávaly jen do 135 a 136 a těch se moc neudělalo
do rapidů se taky dávaly šedý interiery ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
chcel by som sa spýtať akej farby a vzoru sa dávali do škoduliek origo interiéry (myslím tapacíry a sedačky). ja viem o týchto:
užovka: klasický L-kový, GL a hnedý GL
M-ko:L-ko, GL, šedý, béžový, čierny s bielymi pásmy
Garde/Rapid: béžový, čierny, čierny s bielymi pásmy, bordový (iba sedačky)
o viacerým asi ani neviem .. boli aj iné?? moc by ma to zaujímalo, ak viete napíšte, aj foto poteší ... najmä tých zriedkavých či výnimočných ....
užovka: klasický L-kový, GL a hnedý GL
M-ko:L-ko, GL, šedý, béžový, čierny s bielymi pásmy
Garde/Rapid: béžový, čierny, čierny s bielymi pásmy, bordový (iba sedačky)
o viacerým asi ani neviem .. boli aj iné?? moc by ma to zaujímalo, ak viete napíšte, aj foto poteší ... najmä tých zriedkavých či výnimočných ....