skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rozmisteni kontrolek
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 12.03.2008 do 19.03.2008, založil/a S.T.A.L.K.3.R
tak nakonec jsem to dal jako z vyroby, ponevadz jsem si neuvedomil, ze ramecek (ikonka) s objimkou mazani ma trochu jinak resenou diru nez kontrolky dole...takze jsem ji musel nechat nahore mezi blinkrama a tak jsem to uz nechal cely..dalo by se to vyresit nalepenim novych ikon a naslednym otocenim "objimky" , ale to uz jsem nechtel dal resit
-> S.T.A.L.K.3.R: Mě myli hlavu na STK a) za kontrolku P mlhovek. Kdysi byla oranžová pro přední, úprava byla dobová a přestože jsem jí opěrativně vyměnil za zelenou, napsal mi to do závad. Za b) příhoda je o umístění, moc se jim nelíbily kontroly na středovým tunelu, že mám to zorný pole řidiče nějak velký
. Ale mávl nad tím nakonec rukou.. To ale nebude tvůj případ, takže ti zbývá dodržet barvy, asi by si všimli, že kontrolka na dálkový je červená..
![5](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
-> Bobesh: tak pokud mas citlivy usi tak ani to mazani ne
-> S.T.A.L.K.3.R: Prehazej so to jak chcse, jen bych nechal ty barvy jak maj bejt... Je to pro orientaci urcite lepsi...
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> S.T.A.L.K.3.R: Prehazej so to jak chcse, jen bych nechal ty barvy jak maj bejt... Je to pro orientaci urcite lepsi...
-> Petrxall: Říkám co je předepsaný,ne co ti kontrolujou na STK,jinak klidně třeba svíčky nebo úplně bez,v podstatě stačí kontrolka mazání a budík teploty,pak už jen citlivý uši.
-> Bobesh: myslim si, že barvu kontrolek nikdo moc neřeší, já tam dával led žárovky a že neměly zrovna barvy, který sem potřeboval, tak sem je nahradil třeba bílejma.. co se týče rozmístění je to uplně jedno
jasne, vse nechavam....jde mi jen o rozmisteni.... jako jestli muzu dat svetla mezi blinkry, ta tam to sem a tak...proste jen rozmisteni jiny nez original
-> S.T.A.L.K.3.R: Jsou předepsaný barvy určitých kontrolek,jinak je to úplně lógr,jak si to uděláš.
Ahoj...budu do auta davat pristrojovku s otackomerem a chci se zeptat jestli rozmisteni kontrolek do stitu je pevne dany...nebo jestli si to muzu rozmistit podle sebe...jde mi hlavne o to jestli to neni nejaka "nepovolena" uprava oproti originalu -> problemy napr. na STK